Jump to content

njetnjet

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet om en instruksjon, eller som kan beskrive hvordan man snur sikringen på en Beretta A400 Xplor Light?
 2. P30L får du kjøpt hos en rekke forhandlere, feks Jevnaker som nevnt over. Husk også som politiansatt eller student så får du rabatt. Man får kjøpt ferdig gjenget løp, og en lyddemper koster 4-5000kr. Det er vel få som skyter aktivt med demper, så er det vel bare "morsomt å ha". Husk at man også må bruke subsonic ammunisjon til demper for å få full effekt. Du sier selv du ønsker å trene realistisk opp mot tjenestevåpen, og da burde du holde deg til M3X lykten som politiet bruker. Da blir du vant til betjeningen av denne. Vet ikke hvorfor du synes denne lykten er dårlig, jeg synes den fungerer veldig bra. Og ikke tro at du fritt kan velge utstyr i tjeneste selv.. Bruker du annen lykt må du plutselig kjøpe batterier selv også...
 3. Rekylforsterker er selvfølgelig på ingen måte farlig ombord i et fly. Nå er det slik at det ikke er tillatt med noe våpendeler overhodet, og det er forsåvidt greit så vektere (som gjerne kan lite og ingenting og våpen) skal slippe å vurdere hvert enkelt tilfelle om en del kan være vital for funksjonering av et våpen eller ikke. Når det er sagt så er kikkertsikte/optikk til våpen tillatt i håndbagasjen.
 4. Du er på bærtur ja. Ingen problem med erverv av 9mm, .45 acp etc. De fleste klubber har vel skyteprogrammer for dette.
 5. njetnjet

  Nye S&W M&P .22

  Hvordan går det med denne? Fungerer fortsatt bra med CCI standard?
 6. Forsvaret har gen 2/3 også, men er jo fortsatt mye gen 1 i systemer fra da dem ble kjøpt inn.
 7. njetnjet

  Nye S&W M&P .22

  Spennende! CCI standard fungerer jo også på feks P22 i starten, men så blir det gjerne mateproblemer etterhvert... Du får holde oss oppdattert, regner med du kommer til å skyte litt fremover. Jeg vurderer ihvertfall en ny .22 søknad snart, og denne virker veldig interessant.
 8. njetnjet

  Nye S&W M&P .22

  Hva ble prisen? Kom gjerne med tilbakemelding etter en tur på banen også. Spent på hvordan den reagerer på ulik ammo, feks om CCI standard fungerer, eller om man trenger noe mer power.
 9. njetnjet

  Nye S&W M&P .22

  Vi venter i spenning! Hvor skal du kjøpe våpenet?
 10. Hva man fyller på tanken gir stor påvirkning på effekten. Husk også at det kan være stor misvisning på speedometeret. Man kan le av denne bilen, men den kommer seg frem selv på ymse plasser sommer/vinterstids med henger, og gjerne i helling som ikke går i dens favør.
 11. Som sagt så er 016 nedlagt. Når det fantes så var det slik at alle skulle minst ha sjt. lønn. Det at du først kan melde deg inn i NROF når man er korporal stemmer heller ikke. For å være fullverdig medlem av NROF må man ha befalsgrad (sjt. og oppover). Man kan uansett melde seg inn i NROF som støttemedlem uten befalsgrad.
 12. Har så djeevelsk med CCI standard liggende, så hadde vært flott om den hadde fungert bra med det uten demper også
 13. Takk for tips! Dette skal gjennomføres.
×
×
 • Create New...