Jump to content

per72

Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by per72

  1. Takk for svar, da har jeg noe å gå ut i fra:)
  2. Hei Jeg har kjøpt et brukt våpen som det er montert en strøken Swarovski z6i 1-6x24 gen 1 på. Den har jeg tenkt å selge, noen som vet hva jeg kan forlange for den? Mvh Per G.
  3. per72

    Justering zeiss v8

    Problemet løst, hjertelig takk:)
  4. per72

    Justering zeiss v8

    Takk for svar. Mener du å skru opp skruen i senteret på toppen?
  5. Hei. En kamerat og jeg var på bana for å skyte inn riflene våre i dag. Kameraten min har en zeiss v8 med blaser skinnemontasje montert på en R8. Problemet som dukket opp var at vi ikke fikk justert ned siktet nok, når det var helt nede gikk den fortsatt 10 cm for høyt. Noen som har vært borti lignende,? Tips?
  6. Hei. Lurte på hvor stort bilbur som anbefales til drever. Er et bur på 85x55 og 50 høyt nok? Per G.
  7. Takker for svar, noen som tilfeldigvis vet størrelsen jeg trenger på en LEUPOLD VX-R 1,25-4X20?
  8. Hei Noen som vet om hvor de selges? Noen som har link til størrelsestabell?
  9. Hei. Driver og lager luftegård til jämthunden min. Lurer bare på om noen har tips til størrelse på hundeluka? Er en hannhund.
  10. per72

    Kastor

    From the album: Kjæledyr

  11. Kom over denne siden, han har veid hundene sine fra 8 ukers alder : http://www.viagras.se/ gå inn på "hundar" --> vikt & höjd , der ser du utviklingen på valpene hans.
  12. Skal se om jeg får til å legge ut et bilde:)
  13. per72

    IMG_2896_(1024x683).jpg

    From the album: Kjæledyr

    Kastor
  14. Hei fin valp du har fått:) Jeg hentet meg også en Jämthundhanne for to uker siden, er veldig moro med valp! Han var på veterinærkontroll når han var 7 uker og 1 dag gammel, da veide han akkurat 5 kg.
  15. Ok,takker for svar. Kanskje dette er mer å satse på? http://www.petworld.no/no/artiklar/hund ... -nr-4.html
  16. Hei Lurer på tips til transportbur til kommende Jämthundhanne. Er dette buret stort nok som bilbur? http://www.petworld.no/no/artiklar/hund ... -nr-3.html
  17. Noen som vet om kull til våren?
  18. per72

    Garmin Astro

    Fant ikke ut noe mer om kompassproblemene mine, så sendte Astroen inn til Garmin. Fikk helt ny tilbake i dag, tok 4 dager. Kan ikke klage på servicen der i hvertfall..
  19. per72

    Garmin Astro

    Hvis det er meg du sikter til, så klarer jeg å bruke kompasset, men blir litt vanskelig når det er ustabilt..
  20. per72

    Garmin Astro

    Når jeg ser i brukermanualen, når det er bilde av kompasset der så er det en trekantet rød pil. Det er det ikke på min.. Er det noen innstillinger i kompasset dere gjør om fra fabrikkinnstillinger?
  21. per72

    Garmin Astro

    Jeg følger anvisningen jeg får på skjermen når jeg kalibrerer, er tre måter du må rotere enheten på. Er vel ikke noe mer enn det?
  22. per72

    Garmin Astro

    Flere som synes kompasset fungerer dårlig på astro 320. Har brukt den under jakta nå, og retning nord blir jo omtrent i den retningen jeg snur meg uansett. Har kalibrert kompasset flere ganger, men blir ikke bra.. Fungerte knirkefritt på den astro 220 jeg hadde. Noen som har tips til bedring..?
  23. per72

    Garmin Astro

    Har planer om å oppgradere til 320 modellen. På kartet jeg har inne på 220 så har jeg lagt inn mange punkter, poster osv. Er det mulig å få de inn på 320 hvis jeg handler?
×
×
  • Create New...