Jump to content

Kjell Å.

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjell Å.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da var årets BOJ-karusell over med knallvær i Sokna i dag. Fin løype som alltid og mye bra skyting var det også her. Paul Flatlien ble stevnevinner med 150 og full pott på storvilt`n. Ronny Haugen hadde også 150, men 2 poeng mindre på storvilt`n. Haugen vant derimot karusellen sammenlagt foran Halbjørhus og Vorre. Disse gutta blir nok å regne med i Nordfjoreid.
  2. Ja, da var hadelandscupen gjort for i år, og avslutnings-stevnet føyer seg inn i rekka med kjempebra gjennomføring fra arangørenes side. Og all mulig ros skal Nordre- landingene ha for rask og effektiv premiering og trekning av gavepremier. Bra fornøyd med egen innsats også, med 2. plass til slutt sammenlagt.
  3. Ja, er det noen hold dere burde forandret på så var det vel i tilfelle tiur`n. Etter mitt syn så blir nok den det mest utfordrene holdet. Men helt greit med ei løype som skiller godt. Det blir likt for alle.
  4. Detti blir bra, Pettern. Og gratulerer med topp skyting på Skude i dag.
  5. Kjempefint at dere får til ett stevne i år også. Var jo fin den løypa dere hadde i fjor, så hvis det blir nogenlunde maken i år så blir det bra. Da tar vi turen over til den gærne sida uti mai.
  6. Du finner terminlista for Buskerud-Oppland karusellen på jaktfelt.com. Du trenger ikke være medlem i noe skytterlag eller jeger og fisk for å skyte Hadelandscup og B-O-karusell. Bare å melde seg på og skyte.
  7. Både bjønn og ulven er fjernet fra Torpaløypa i år hører jeg rykter om. Hold 1 er ringskive 100m. Hold 2 er rev og kaie(?) 60m. Hold 3 er Grevling og tiur 52m. Hold 4 er ravn og jerv 80m. Hold 5 er Rådyr 110m. Hold 6 er reinsdyr 133m. Hold 7 er villsvin 100m. (elektronikk) Mangler info om hva som er sitt og stå-hold foreløpig.
  8. Mye bra skyting, så det tyder jo på at løypa ikke var så ille vanskelig som det kunne se ut for på papiret. Da er det bare å se fram imot cupstart i Torpa neste hælj. Blir spennende å se hvordan den nye løypa oppi der blir.
  9. Henger meg på her jeg også.Og jammen fikk vi for en gangs skyld flott vær i Krødsherad. Nesten litt for mye av det gode, siden vi fikk sola litt rett inn i kikkerten på hold 3 og 4, men sånn er det. Kan ikke forlange å få både i pose og sekk heller. Kjempefint stevne var det,og med 148 p. er iallefall jeg fornøyd.
  10. Brovold er rett ved bommen på høgda mellom Lunner og Gardermoen. Rett føre bomstasjonen når du kommer fra Lunner.
  11. Jeg tror at de aller fleste riflejegere med respekt for seg selv og viltet prøver å benytte seg av det som måtte finnes av anleggsmuligheter ved skuddplassen, det være seg ei blåbærtue, en stein eller en bjørkelegg. What ever. Men min meining er at man heller burde trene med dette på banen fram mot jakta i stedet for å innføre det på jaktfelten.
  12. Sier meg helt enig med favoritten her. Se f.eks. på jegertrappen. Der er det tillatt med maks. 24 g. haggel, selv om det er fult lovlig å bruke 42 g. ammo på jakt. Har aldri hørt noen klager på det alle de åra jeg har skutt lerdue.
  13. Jaktfeltstevnet på Kongen er i år 16. og 17. april.
  14. Ja, helt klart artig med ei løype litt utenom det vanlige. Vi får bare håpe gutta har bestilt noalig vettugt vær, så æljen og hjorten ikke blir borte i snøføyka. Var litt ugrett å se bl.a. gaupa i fjor husker je.
  15. Vi kommer selvfølgelig til Krødsherad, men jeg må si det var ei spenstig løype dere har satt opp, hvis det stemmer det som står på pamelding.net?
×
×
  • Create New...