Jump to content

TH1

Members
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TH1

  1. Virker som det kun er DFS det går i? Om folk har tid og penger til 10+ tusen trening skudd i året. Og konkurranser er det som teller? Så ville nå jeg prøvd å skutt litt andre grener også. Mye lokalt og nasjonalt som har hvert gjennomført av stevner Rundtom tross Korona tiden. DFS er i min oppfattelse. De som har hatt minst aktiviteter ila denne tiden.
  2. TH1

    PRS Bergen

    Vi har startet opp PRS i Bergen under Hordaland benkeskytter klubb. Kun ut 200m fast. Muligheter blir til underveis...
  3. TH1

    Langhold Bergen

    Vi har startet opp PRS i Bergen under Hordaland benkeskytter klubb. Kun ut 200m fast. Muligheter blir til underveis... For de som er interessert
  4. Brukte det kitet. Min spray pistol lakk så det ble mye gris og haste spraying. Usikker om det var defekt pistol eller annet. Fikk ny men ikke gjort igjen. Sandblås om du kan. Eller puss ned med fint sandpapir. Fulgte vel med fra durano. I ettertid har jeg heller brukt spray. Slipper mye arbeid. Men så er det begrenset med farger og det holder ikke så bra...
  5. Begge funker bra og tviler på du kan skille i bruk. Har brukt mye 180gr ttsx i 3006 og den åpner fint under 700ms på hjort ut til 200m i allefall. Det samme gjør 235tsx i 375hh.
  6. TH1

    Cerakote på STR

    Tja, er flesset av noen steder. Og dårlig påføring med bobler og for tykk noen steder. Som sagt gikk dunders
  7. TH1

    Cerakote på STR

    Meget bra det der. Mitt prosjekt gikk dunders. Spray pistol begynte å lekke når jeg helte på cerakoten. Og så gikk det raskt nedover. Fornøyd med fargen i det minste.
  8. Tar du kontakt med de som lager. Så kanskje han kan lage et custom. Eller at det blir integrert i senere utgaver?
  9. Den biten har jeg ordnet på mine
  10. Ok, ikke testet eller erfaringer da. Bruken jeg lurte på var stort sett samme som deg lh/prs trening så lang som lar seg rimelig gjøre Derfor jeg var interessert. Gjorde et lignende prosjekt med 22 sett til blaser tidligere. Det ble ikke helt som ønsket.
  11. Har du kjøpt og gjort noen erfaringer?
  12. TH1

    Cerakote på STR

    Takk Var ganske mørkt, men ser ikke noe problem. Tanken var bare å se om det var slik jeg forstilte meg. Får se ting an basert på hvordan det første prosjektet går. Når jeg får alt i hus. Fortsetter det med stengte baner er det mulighet for flere prosjekter fremover. Ps hvilken stokk har du på den i bildet?
  13. TH1

    Cerakote på STR

    Var det ja, takker. Har du noe bilder av "sånn passe"? Tenker å kjøre C serien rett på jeg og. Ikke har jeg tilgang til sandblåsing og ikke hadde jeg tenkt å demontere og pusse ned. Ute etter å slippe unna litt vedlikehold ved fuktighet som det er mye av her. Trenger ikke nødvendigvis å se fint ut eller holde mer enn 1-2 år i slengen.
  14. TH1

    Cerakote på STR

    Lurte på om du hadde tatt kasse og annet utvendig på 200en? Vurderer dette nå. Så hvis du har bilder eller tips?
  15. Vurderer å ceracoate kassen og picatinny skinne på saueren. Selvfølgelig vil jeg gjøre dette enklest mulig. Og helst uten å demontere alt. Noen som har erfaring eller tips?
  16. Min Nes fikk dette påvist på begge øyne ved 1år. Han er nå 4,5år og det har ennå ikke blitt merkbart. Hverken til jakt eller annet bruk. Så det går nok bra. Send gjerne pm om du lurer på noe spesielt.
  17. Kan bruke poster om dere er flere. Bandhund jakt er best alene, synes jeg. Hund og fører skal samarbeide om å finne å stille innpå dyr. Om det gjøres bra og det er brukbare forhold. Vil ofte hundefører felle dyrene.
  18. Er en fordel med stort terreng. Da kan man gå til man finner dyra. Men er langt i fra noe must. Har skutt flere dyr i små teiger. Problemet er at man må avbryte når hunden vil gå etter dyr som er utenfor valdsgrensen. Men det skjer også når man jakter i utkanten av store vald.
  19. Videre formidler et tips jeg fikk til hårkost. Denne er bare sykt mye bedre enn alt annet jeg har brukt. Du tror det ikke før du prøver. Både til hverdags og spesielt til dem som skal stille hund i røyte sesongen.
  20. Gratulerer med hund daB-) Selv bruker jeg kun bur i bilen. Så lenge døra skal være åpen har det nok lite å si med størrelse. Må ta det som passer med stuen og lommebok. Men i bil er det viktig å ikke ha for stort bur. Legger du inn bilde av din?
  21. Flott Svenn. Kanskje vi får litt liv i tråden. Er tross alt mange nye med NES der ute etterhvert.
  22. Ja så kommer nyere merker som feks vortex. Ikke bare med livstid, men lover å fikse produkter selv om du ødelegger de med vilje.
×
×
  • Create New...