Jump to content

gunleil

Members
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by gunleil

 1. Har testet Gunnrunneren på noen turer. Har pakket den full, og med gevær i hylstret føltes det umiddelbart som om den bulet litt mot ryggen. Når jeg begynte å gå mistet jeg følelsen av dette. Føltes veldig behagelig, og merket nesten ikke jeg hadde den på ryggen. Geværlomma kunne nok vært noe romsligere, men har testet med flere våpen uten problemer. Jeg er 187, og jeg følte ikke noe ubehag med tanke på egenhøyde og sekkstørelse.

 2. Her må vi rett og slett få lov til å svare på kritikken til Verdensmester.

  Når det gjelder klage fra "verdensmester" så er det i dette tilfellet ingen tvil om at det som regel er to sider ved samme sak. Vi har gjort hva vi har kunnet for å tilfredsstille verdensmester i forbindelse med hans kjøp av Viltkamera. Fra å åpne batterilokket på kamera til å hjelpe til med MMSoppsett, tilogmed svart på mailer om natta. Når vi igjen får kamera i retur, som er 100% fungerende, kan ikke vi ta skylden for dette.

   

  Andreas

  123Friluft.no

   

   

  Det er alltid noen som er missfornøyde da, uansett. De fleste som leser og skriver på dette forumet er voksne og oppegåeende, og således istand til å gjøre oss opp en egen mening.

   

  Det overrasker meg imidlertid at ikke flere nettbutikker svarer på kritikken som fremkommer på kammeret.

 3. Godt sagt!

   

  Etter å ha sjekkt litt rundt her på forumet nå, så har jeg kommet til en konklusjon:

   

  Det eksisterer ikke en bedrift i Norge som kan tilfredstille kammerbrukerene.

   

  Så jeg må nå spør. Hvor handler alle dere som klager så i natta at dere ikke har fått, eller ingen har tatt telefonen, svart på mail eller lign.?

   

  Jeg har selv brukt Jaktdepotet og Jakt og frilut. Er egentlig veldig fornøyd. Har hatt en forespørsel til Våpensøylen. Fikk svar 3 dager etterpå. Ja jeg sendte fredag ettermiddag så 3 dager er min skyld. Alvestad er og kjapp etter min erfaring sammen med Schau. Dette er og erfaring fra mine kompiser. Jeg tror det bare er noen få som har vært uheldige å ramlet igjennom systemene å slik vil det nok alltid bli.

  Men det er jo synd at det skal skje med de som ikke eier sperre for drittkasting. Søker du på forumet her, så er alle firmaer representert i gruppen "der man ikke må handle" :?

   

  Nei jeg jobbet ikke med det. Jeg er tømrer.

 4. Sykt stilig den ja Kane. Virkelig et kunstverk. Personlig holder jeg på med et salonggevær, men den jæ..a airbruschen jeg kjøpte på Clas Ohlson er så uberegnelig. Funker dårlig spør du meg. Når det ikke er med særlig anvisning sliter jeg. Noen andre som har testet andre sprøyter som de kan anbefale?

 5. Venter å få Dura Coaten i posten over helga. Vurderer å lakke stokken i en gråfarge, og legge på et bilde i sort. Noen som vet hvor man kan få i kuuuule sjablonger som egner seg på geværkolben? Har søkt litt rundt på nettet, men det eneste jeg har funnet er av typen Home sweet home osv. Egner seg dårlig på geværkolben min. Ser en tidligere i tråden har lakket noe ala det jeg tenker på.

 6. Skal skyte lerduer for første gang med min Stoeger halvauto. Lurer litt på hvilken choke jeg skal velge. Velger stål rypeskudd i 32 gr ladning, da geværet ikke spiser vanlig lerdueamo.

   

  Her er oversikten over de aktuelle chockene for mitt gevær: ONE = Full; TWO = Improved Modified; THREE = Modified; FOUR = Improved Cylinder; FIVE = Cylinder.

   

  Noen tips?

 7. Sauer 150 sier det bra her. Ser ingen grunn til å utdype det nærmere. Har selv en Stoeger 2000 som fungerer utmerket. Ville valgt den igjen. Handler vel som det meste annet om at man tar godt vare på den. Tror det er en tendens blandt folk at pga at den er billig er man ikke så nøye med vedlikehold og den slags. Klart den vil vare kortere tid da.

   

  Litt O.T men føler det må sies. Fryktelig mange her på forumet som virker fryktelig utstyrsfiksert, og som "rakker" ned på alt som ikke koster skjorta. Stort sett fungerer det meste som selges tilfredstillende. Til syvende og sist er det mannen bak geværet som blir avgjørende.

×
×
 • Create New...