Jump to content

gunleil

Members
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gunleil

  1. Veldig enig i den vurderingen. Noen som har smakt Laphroaig QA cask?

     

    Med fare for å ødelegge en trivelig diskusjon 8)

     

    Det eneste riktige svaret på trådstarters spørsmål er:

    Den whiskyen som gir deg den beste godfølelsen når du siger ned i stolen etter en lang dag i terrenget, den som varmer sjelen mens du lar kroppen roe ned og nyter gode minner fra dagen som har gått.

     

    For min del vil dette oftest komme fra Islay og få de andre som oppholder seg i samme rom til å lure på om jeg tjærebrer en oselver, men der er ingen fasit.

  2. Synes at Jakt har litt dobbelmoral:

     

    I en artikkel skrevet av Jørund Lien reklamerer han for Starkey Aktive ørepropper og synes det er synd at disse ikke fantes for 25 år siden, han påpeker også at han glemmer å ta dem ut pga komfort.

    Når jeg spør ham i en mail om han synes de demper godt nok, sier han at han ikke har prøvd dem ennå, men at han sannsynligvis kommer til å gjøre det.

     

    Leser om redaktør Breviks hørselskade på nett, noe jeg har stor sympati for!

    Da jeg sender en mail til ham om aktive ørepropper skriver han at han kun bruker hørselsvern som han er 100% sikker på at bevarer restrernde hørsell og at han ikke bruker dem.

     

    Likevel går de ut med en test full av skryt, etter min mening er dette dobbeltmoral!

     

    Dobbeltmoral? Er vel enda grovere ord som bør brukes om dette stemmer. Direkte lureri, og man kan spekulere om motivasjonen for dette.

  3. Nå er z-aimen montert. Virker solid og ordentlig. Lett å montere, og delene virker bra. Det er litt for lyst rundt der jeg bor til å få full nytte av den, men fikk testet den til 50 m, og det så helt fantastisk ut. Skal teste ordentlig en kveld, og melde tilbake.

  4. Enig i at bruksområdet er snevert for oss som følger reglene, men det er en kuul gadget.Artig instrument for å pirre nysgjerrigheten på om det virkelig finnes dyr på jordet. Men en dyr remedie, med snevert bruksområde. Noen som har synspunkter på hvilken av de overstående som er å foretrekke?

  5. Må jo være fin å benytte når man går ut på post om morgenen iallefall all den tid dyrene ikke skremmes av lysstrålen. Tror nok de lovlydige jegerne som vi er ikke lar oss friste til å bryte loven. De som ikke følger loven finner vel alltids en måte å tjuvjakte på.

  6. Vurderer sterkt å gå til anskaffelse av bue. Fælt lite peiling, men har skutt litt med compoundbue. Om jeg kjøper denne, kan jeg da dra rett hjem å skyte, eller er det noe annet jeg må ha/gjøre?

  7. Har testet Gunnrunneren på noen turer. Har pakket den full, og med gevær i hylstret føltes det umiddelbart som om den bulet litt mot ryggen. Når jeg begynte å gå mistet jeg følelsen av dette. Føltes veldig behagelig, og merket nesten ikke jeg hadde den på ryggen. Geværlomma kunne nok vært noe romsligere, men har testet med flere våpen uten problemer. Jeg er 187, og jeg følte ikke noe ubehag med tanke på egenhøyde og sekkstørelse.

×
×
  • Create New...