Jump to content

kriv89

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

kriv89's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ok, takk for svar, da blir det nokk en ny halvauto til neste sesong:)
  2. Hei. Vurderer å kjøpe meg en halvautohagle i kal 20. Har ingen erfaringer med halvautohagler fra før, så jeg lurer på om det er stor fare for att mekanismen i en halvauto fryse når været skifter fra regnvær til minusgrader, jakter mye fjellrype på nordvest landet og der skifter været veldig mye. Vurderer å kjøpe en Franchi Affinity med trestokk, noen som har erfaringer med denne haglen? Er låskassen på en kaliber 20 og en kaliber 12 samme størrelse, eller er den slankere i kal 20?
  3. Hei. Noen som vet om det er noen jaktterreng som er åpent for vinterjakt etter Fjellrype ett sted i Sunnmørsfjella?
  4. Jeg brukte bare vanlig betong med litt lecakuler i når jeg isolerte min esse. Jeg har brukt den en god del og den har ikke sprukket enda.
  5. Var på Fjellrypejakt med telt i helgen, oppserverte ca 150 fjellryper på to dager. Rypene var lett på vingene men jeg klarte å lure fire fjellryper og to liryper
  6. http://biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Styling/Eksterior/Grillnetting-32103/
  7. Mår nr 3 for sesongen ble hentet i dag Felle: belisle 120 Åte: harelår og honning
  8. Ole-jæger Sprer du solsikkefrøene på bakken rundt fella, eller har du de i fellekassa?
  9. Ble en homår på 1,2kg på hytta i helgen:) Har hatt ut feller i tilsammen fire dager på hytta i år og fått to mår, mens hjemme der fellene har stått ute hele sesongen har jeg ikke fått noe. Begynner å lure på om det ikke er mår i terrenget hjemme.
  10. Var ute å skjekket fellene i dag, men det ble ingen mår. Såg att det var kommet en del mugg inne i noen av kassene, noen som vet om dette kan ha en negativ effekt på fangsten?
  11. Årets første mår satt i fella i dag Felle: Belisle 160 Åte: Honning Vekt: 1,7 kg
  12. Hvordan dreper dere lopper og lus på måren? Holder det å fryse den ned?
  13. Husker ikke nøyaktig mål, men slissen er ca 2cm bredere en fjæra på fella når den er utslått.
  14. Var ute i helgen å satt ut seks slike kasser til belisle 120. Dette blir min andre sesong som fangster, Tok en mår forrige sesong på hytta, men i år har jeg skaffet meg terreng hjemme, så da kan fellene stå ute hele sesongen. Skal bli spennende å se hvordan dette går Takker for mye god inspirasjon i de forrige mårfangsttrådene
  15. http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=358&prodid=8655 Har ikke brukt denne sagen til slakting, bare til å sage pinner til bål. Men det følger med et blad til saging av bein.
×
×
  • Create New...