Jump to content

tvadden

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tvadden

  Drivjakt 2018

  pris og dato mottas med takk
 2. Enig med siste. Får du slik jakt i Ungaren for under 2500 euro må du seie frå før eg vil gjerne vera med. Har snakka med Rune i Branka og ei god uttelling på skytinga så havner du på 40 -50 lapper.
 3. Sjefen var med på jakta sjøl på like fot med oss. Skaut råbukk sjøl og fekk feia det under teppet mens me vart ilagt bot for dette. Me fekk kjeft for at sugge datt i eine drevet men ingenting når han sjøl skaut. Måtte låne ammo av oss og Div. med tips og betaling av buss tilbake til flyplass på heimreise . Alt i alt for sleipt.
 4. I fleire av klubbane me har vore har me hatt bukkar inne i prisen og skote mange.Me har hatt6 bukkar dei siste åra utanom i år og eine året skaut me 9. Dei største har vore 12 taggar på 7,7 kg og ein ulik 16 taggar på 6,6 kg. På 13 år har me skote nesten 900 dyr. Dei første åra jakta me norsk og var forsiktige til polakkanes store fortvilelse. Me har brukt eit polsk selskap i alle år untatt to og det har vore best men til litt meir pengar. Safarimanagement og Ultimate Hunting vart eingongs hendelsar.
 5. safarimanagement vart d berre ein tur med ok jakt men litt for sleip jaktledar. safarimax veit eg ingenting om
 6. Me var i sydvestre Polen ved Luban med Ultimate Hunting iår. Jakta 4 dagar med 16 mann og skaut 52 dyr derav ein hjortebukk på 6,3 kg trur eg. Andre dagen var godt organisert med gode hundar og bra med dyr. 26 denne dagen men dei andre dagane var det mykje tomme drev . Me var heilt nede i 6 eine dagen. Me hadde med 5 hjortebukkar men såg knapt så mange. Unnskyldninga frå klubbane var mykje ulv som tyskerane hadde sett ut i grenseområda. Så Ultimate hunting er nok historie for oss ,dette var for dårlig.
 7. Brukar de polsk selskap? Vil du kanskje sei kva selskap de brukar? Me har ein polakk som begynner å bli litt dyr. Derfor skulle me hatt nye tilbud. Har du evt. plass te fleire?
 8. Du må vera der fyrste dagen.Der kjem som regel dyr som vil over til kommuneterrenget når det blir jakta på vestsida av vatnet.Men du bør helst ha grønt kort det er mykje bukk.
 9. me reiser til polen i slutten av nov. polsk operatør som me reiser med for 7 gong. ifjor fekk me 78 vilt men iår har han funne eit statsrevir som garanterar 100 på 4 dagar+ at me kan skyte dåhjort og mufflon mot å betale i tilegg. kriblar frykteleg allerede.
 10. tvadden

  benelli argo

  er det nnokon som har erfaringar med benelli argo? Lurar på å kjøpe halvautomat ttil neste års drevjakt i polen.
×
×
 • Create New...