Jump to content

adolf

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by adolf

  1. Kan garantere det ikke er gaupe spor. for det første: som sagt før her, så kan du normalt ikke se klørne der gaupa har gått normalt rundt.. Det andre: man kan sette en paralell linje mellom frem og bakpotene uten å skjære over flatene på gaupespor er mest sannsynlig hundespor
  2. noen som har tips til meg ang. kule valg? har brukt swift 200grs ei stund nå og er veldig godt fornøyd, men har lyst til å bruke en kule som der er flatrere kuylebane på, noen som har tips? 180grn og opp over.. hvordan er tsx i 180grn?
  3. noen som har erfaring med å slå på lys når du er kommet til åta? vil reven stikke med en gang el vil den ikke bry seg stort? litt unødvendig å ha 1000m stående på 24/7
  4. Gikk ut i 19 tia i dag og ble vitne til noe meget spesielt.. Det hadde seg sånn at jeg gikk ut til kanten av ei hogstflate jeg skulle sitte. Rett før jeg var der fikk jeg øye på ei geit som småløp litt på drøye 100m og etter kom bukken, kåt som en gris. Bukken høvler over geita 3 ganger mens jeg venter. Når endelig geita stikker var det min tur til å bli tilfredstilt. Jeg sender av en velplassert ladning og bukken stuper inn i de evige jaktmarker;) Resultatet ble en 6 taggers returbukk nesten uten tenner. og det var jo bra:)
  5. da har jeg gått til skrittet og kjøpt min første rifle! hva sa du? :l
  6. jobben ble ikke gjort av børsemaker så derfor jeg spør.. men mannen som gjore det kappet løpet 90 grader og rettet det i dreiebenken. vet ikke hvordan jeg fikk lagt denne posten under hundegård heh takk for hjelpen;)
  7. Jeg har akkuratt fått tilbake rifle løpet mitt fra gjenging, men så lurer jeg på om jeg bør krone løpet eller om det er unødvendig. Løpet funker helt topp, men hva er hensikten i å krone??
  8. Jeg har da en rifle som ruster vel mye utvendig og må rengjøres etter hver tur.. Er det noen som har noen gode oppskrifter på rustbeskyttelse? Hva bør jeg pusse rifla med når det har dannet seg overflaterust og den slags?
  9. adolf

    Vekt på jakthalge

    Jeg mener det er noe tull og tenke på vekt.! Velg en hagle du kan skyte godt med og se heller på det som mer trim om hagla veier noen halvkiloer formye..
  10. Skal komme i posten, men skrev det ut for sikkerhetskyld. Skal ta ca 10 virkedager
  11. Her er linken.. https://ripan.naturvardsverket.se/ripanweb/ register deg her og du kan betale med kort
  12. https://ripan.naturvardsverket.se/ripanweb/ registrer deg her så kan du betale,...
  13. vet hvertfall att atec kommer med en demper til rett over 2000, men det mest tenkelige sa forhandlern min er att det kom til å bli en kraftig prisjustering på de fleste demperne før sommern hvertfall..
  14. noen som vet om noen som har ein valp tilsalgs i løpet av denne måneden? hadde helst sett att den var ca 2 måneder. Helst i vest agder
×
×
  • Create New...