Jump to content

BOK

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BOK

  1. Din problemstilling er grundig diskutert i en rekke gamle tråder her på forumet, så jeg vil anbefale deg å bruke søkefunksjonen og lese gamle tråder. Lykke til!
  2. Det er justerbart anatomisk grep og bedre sikter på Sport'n. Min hadde et korn som kunne snues i tre bredder. Bortsett fra dette, er min personlige mening at Sport'n er overpriset i forhold til Standard. Avtrekket kan jeg ikke uttale meg om fordi jeg ikke har prøvd STD, men avtrekket var godt på den jeg hadde.
  3. Har sikla litt på SW1911 9mm - Pro Series en stund, og lurer på om noen her har erfaringer med denne modellen? Tenker først og fremst på avtrekk og funksjonering. Bruksområde blir baneprogram litt felt. Takker for svar!
  4. Noen som vet hva XXL tar for .38 special for tiden?
  5. Jeg hadde en x-esse sport og den var veldig driftsikkker, klikka aldri i den perioden jeg hadde den. Var fra før Walther overtok. Det jeg ikke likte med den var en muggen rekyl som vrei pistolen langt ut av siktefokus. Dette var også grunnen til at jeg solgte den...
  6. Brassy For meg spiller dette ingen rolle i det hele tatt, men det står akkurat det jeg skriver på denne siden: http://huntershouse.dk/kat142-Feinwerkb ... model.html om det står feil her, må jeg virkelig beklage og håper ikke det har skapt for store missforståelser for TS.
  7. Hmm...har jeg anbefalt den..??? Som skrevet har jeg ikke prøvd pistolen, men den markedsføres i to versjoner her: http://huntershouse.dk/kat142-Feinwerkbau/ Lettvektsmodellen har aluramme. Pistolen fikk bl.a bra omtale i et av de siste Skytternytt.
  8. Finnes det noen kanaler for brukte konkurransevåpen? (utenom finn og kammeret) Har sett at bla Landrø har flere brukte Hämmerli SP20 RRS, men disse er så dyre at det vel lønner seg å kjøpe nytt i steden. Ellers er det flere som handler fra http://huntershouse.dk/ og http://karlslundesport.dk/
  9. Feinwerkbau AW93 er vel også en pistol som bør nevnes. Har ikke prøvd den selv, men har lest flere gode omtaler av den. Fåes i alu- og stålutgave. Lykke til i valget!
  10. Her er en test av forskjellige merker skudd i ca .22: http://hem.bredband.net/nfdt/22lr/
  11. Om det er noen trøst, har jeg aldri klart mer enn 47 selv... Det er vel som med mye annet; trening, trening og trening. Lykke til!
  12. Veit at Jevnaker Agentur har levert disse...
  13. Våpenhuset AS i Stavanger har en brukt Beretta 92FS til salgs for kr 3500. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=22774906
  14. Har hatt en Sport. Den hadde vendbart korn med tre forskjellige bredder, justerbart skur og justerbart avtrekk. Skjeftet finnes dessuten i links.
  15. Leste et sted at det er en teknisk feil pga den nye websiden...
  16. Takk for tipset om dårlig service! Kikka flere ganger på pistolen du snakker om på websiden, og jeg fikk også inntrykk av at pistolen skulle være "totalt overhalt". Prisen var jo også såvidt under ny pris (Rogne Våpen har en ny til Nkr 14700). Skal i disse dager kjøpe meg matchpistol nå som den gamle akkurat er solgt, må bare få ordna søknaden og veit jo nå hvilken butikk jeg ikke bør dra til. Veldig skuffende, for jeg trodde de var eksperter og superseriøse Lykke til med reperasjonen!
  17. Vurderer en Hämmerli SP20RRS etter å ha prøvd en slik på klubbtrening her om dagen. Synes pistolen lå utrolig godt i hånda, RRS-systemet ga lite rekyl og ble positivt overasket over alle mulighetene for instillinger og vekselsett. Er det noen som har spesielle erfaringer å dele, tenker på om den er kresen på ammo, nøye på puss, holdbarhet etc... Takknemlig for svar! Mvh
  18. Jeg har lest boka: Sikt mot toppen http://www.akilles.no/article.asp?w=49882011&x=890 Synes den er veldig bra, selv om den kanskje er litt spesielt vinklet... Lykke til!
  19. Jeg synes det du skriver virker ganske fornuftig! Det er mange gode tråder her på forumet om .22 macthpistoler, i tillegg anbefaler jeg å lese litt på denne svenske siden hvor det er mange gode råd og tips: http://arne.nohlberg.com/ Lykke til i jakten på nytt våpen!
  20. Ser det er en som skal ha 9900 for en gammel GSP på finn.no. Dette må vel kalles blodpris... Ser ut som det er det gamle avtrekkersystemet også. Den nye GSP Expert'en var på kampanje ved juletider for 12-13 000 hos Stenvaag!
  21. Jeg skøyt en del med Hi Standard Victor for en del år siden. Den var en god og veldig driftsikker pistol. Har nå i det siste brukt Browning Buckmark og trives forsåvidt godt med den. FN Browning har jeg ikke prøvd...
  22. Stenvaag har flere brukte Browninger: http://www.stenvaag.no/web/ontime.asp?doc_id=49
  23. God side! Jeg er i samme situasjon. Skal snart handle, men får ikke bestemt meg for hva jeg skal kjøpe. Valget står vel egentlig mellom Walther GSP, Benelli World Cup og Hammerli SP20 siden det er disse jeg har vært litt borti...
×
×
  • Create New...