Jump to content

Sauer3006

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sauer3006

  1. Enig dette, men min erfaring med 30% hydrogenperoksid er at det kun trenger å ligge noen timer om syra er ny. (er sterke saker) jeg synes det er finest når det er bleket. Har også bleket skaller som har ligget lenge, det gikk bra det.
  2. Hei Han kommer til å miste litt poeng siden den har blitt nesten helt hvit nederst, men er vekt og lengde som har absolutt mest å si, så mye poeng tap blir det ikke. er vel maks 4 poeng en kan få på fargene i gevira.
  3. Leupold har stålmontasjer til disse. har en brno 601 selv, kjøpte montasje fra leupold. Er en bedre montasje enn den originale. Disse får du tak i overalt.
  4. Jeg har også nettop handla meg en blaser r8 proffesional, i 30.06 med a-tec maxim, og løp kappet på 52 cm. Handlet på Jakt og Friluft pga best pris. Strålende fornøyd, var kjempegod å skyte med. total lengde med demper er ca 110 cm. 97 cm uten demper, kort og hendig våpen.
  5. Hyggelig plass å handle det ja. Fine skap det, men er litt dyre, tror og håper hartman er litt billigere.
  6. fant ut nå at det er en norsk importør, men han har ingen nettside, men kan jo ta kontakt med han om ingen vet om noen andre lignende skap
  7. sikkert bra skap begge to, og hyllene er nok solide, har vurdert disse, men kunne tenkt meg å ha ett skap som på en måte er delt i tre. altså topphylle, og den store delen under delt i 2: våpena i den største og hyller mellom skillevegg og ytre vegg. da kan hylla fylles uten at noe velter ut. kjekt å lagre ting i skapet som ikke er så lett å stable. slikt som dette:
  8. Vurderer å bytte ut våpenskapet mitt, har i dag ett elkam skap med plass til 6-7 våpen. Ønsker ett skap med litt bedre plass i. men finner ingen som jeg vil ha. vil ha ett skap som har 4-5 store hyller på siden med en vegg helt fra gulv til topphylle. er jo bare skap med ett par hylller uten sidestøtte. er en liten hylle i elkam skapet med vegg, men den er litt liten. Hartman Tresore skap er det jeg egentlig vil ha, men finner ingen norsk forhandler. Noen som har tips?
  9. presisjonen vil ikke bli spesielt dårlig om du kapper veldig kort, men leste i en annen tråd her på kammeret at 51 cm var det korteste som var anbefalt til 30.06. kapper du ned til dette så vil du ikke miste mye hastighet på kula, men går du lavere ned så vil kula tape en del hastighet pr cm. har selv kappet mitt på 52 cm.
  10. Jeg bruker A-TEC maxim. fungerer utmerket på min 30.06. demper både smell og rekyl meget bra. solid demper, innmat er i stål, er dermed holdbar. røret er i alu, derfor ikke så veldig tung.
  11. Så ikke at du skulle ha en lett dress, for det er den ikke. men den er helt vanntett.
  12. Hærkila prohunter, denne jaktdressen tåler masse bål og glør. blir ikke hull. Er vel også 5 års garanti mener jeg. har denne dressen selv og er kjempefornøyd.
  13. har vel bare vært i salg en uke eller to, så er nok ikke mange som har erfaring med denne ennå, men er vel bra kvalitet etter det jeg har hørt om duralyt uten lys.
  14. Se i denne tråden: viewtopic.php?f=24&t=51322 der ser du tysk nr 4 på 100 meter på ett reinsdyr. med lys riktignok.
  15. jeg bærer rifla på vanlig måte jeg og, merker ikke stort til det, bortsett fra som Joggen skriver at den tar litt lettere borti kratt. er jo litt lengre.
  16. Er det noen som har testet denne aimpoint micro med blaser montasje? i såfall hvordan er den. er den stabil uten treffpunktsforandring, bruker jo bare ett av festene på løpet. virket jo ganskje genial
  17. Finnes ikke pr dags dato 22lr sett til r8 så vidt jeg vet.
  18. Har lurt litt på denne selv. høres jo grei ut denne. Takker for alle svar så langt, får prøve å se litt på de dere har nevnt.
  19. Må ha meg en ny håndkikkert. Tenkte i prisklasse opp til 2000 kroner. Trenger ikke den aller beste kikkerten, men en kikkert med helt ok kvalitet. Tenkte på 10x40 eller 8x, noe rundt der. Hva kan dere anbefale, skal på villmarksmessa så må vel være noe bra tilbud der kanskje?
  20. Jeg skal kjøpe meg samme kikkert snart. Er en solid og kjempebra kikkert. Men har ikke helt bestemt meg om jeg skal ha retikkel fd4 eller fd7. om du kjøper zeiss, swarovski eller s&b så blir du nok like fornøyd med alle.
  21. kan anbefale filmen som superhansen sikter til. grundig innføring i bruk av buttolo. jeg personlig synes hubertus fløyta er mer naturtro.
  22. jeg synes også det høres mer ut som en 527. jeg har selv en zkk601 og den har ikke boksmagasin, men hengslet magasinbunn.
  23. Bamble skytterlag har vinteråpen innendørsbane, men da kun med salong gevær. var vel litt mer grovkalibra du skulle skyte med kanskje. riflebanen på fjelljordet åpner vel i april som de fleste andre i området.
×
×
  • Create New...