Jump to content

Steinar_B

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Steinar_B

  1. Men du ville ikke svart ett ukjent menneske på byen slik med andre ord skjønner jeg. Normale mennesker overser ting de ikek gidder å bry seg meg i stede for å komme med idiotiske bemerkninger. Trodde du faktisk var pedagog også, sier du til elevene dine at gahh.. er det så jævli vanskli å sjekke det ut på google? Eller viser du til kilder uten å legge til tåpelige uttrykk der du ønske å skape konflikt?
  2. les første meldinga di du, så spørr du deg selv om du hadde svart en totalt ukjent person på gata slik? I den landsdelen jeg komme ri fra er slike svar det samme som å starte en konfrontasjon. Skulle jaggu tro du var en lærer, da du virker som en meget bedrevitende person.
  3. spurte om noen hadde ladet kalibret her, å det hadde du tydligvis ikke gjort hassel, så hvorfor svare? å med en gang starte opp trollinga? Har ikke vært inne her på lange tider nå, men ser det er ikke bedre en hva det var før. Å neste gang,, la vær å svar du om du ikke kan starte en normal samtale, akkurat som om du skulle snakket med en ukjent person! Å du kan nå prøve å se selv om 10gr n110 blir særlig komprimert i ei 327 hylse, å til orientering, så står det så meget forskjellig i ladedata på kalibret, alt fra 10 til 15 gr me lillgunn,n110, h110. Så ja spurte om noen hadde lada, å ettersom en lader 32hr hylsa me 10gr n110 å det går knall, så virker ikek det spess mye gitt
  4. bahh.. er det så vanskli å la vær å svare idiotisk å ja har sett det der, å amerikansk ladedata er svake uintresanne greier, stort sett, å kan det være slik at det kalibret ikke står i ladebøkene jeg har kanskje hmmm er jo en tanke... å forøvrig så skjønner jeg ikke hvordan den der ladninga med 10gr n110 skal bli komprimert.. lader jo det i 32h&R uten noen for for tegn på overtrykk, å ladninga blir lett komprimert med 115gr kuler
  5. Noen som har prøvd å lade? å evnt har formening om ca kruttmengde en skal starte med? ser for meg rundt 13-14 gr n-110 men..
  6. uansett.. stikker ned tanteblå å leverer inn litt søknader nå før byråkratiet evner å gjøre noe idiotisk;)
  7. haha bra sagt! får forby hu å vise seg offentlig i tilfelle,,for risikoen er der
  8. ska dem vise handlekraft å straffe vanslige borgere, noe som er ganske vanlig for denne regjering. Kjenner jeg virkelig hater dem, liker strengt tatt ikke å bli tatt for en potensiell massemorder pga jeg har halvautomatisk rifle pistol osv. Men ser jo det er gjensidig mistilitt!
  9. noen som kan si hvor mye grain pyrodex en skal bruke bak m67 410gr kulen til clarry hauglund?
  10. bruke ei 115gr semiwadcutter forran 10gr N-110 gir ca 370-380 m/sek i ett 3" løp
  11. hehe intresant lesestoff å bra tråd men tar en på ein ulvangsokk.. så kan en banne på at en blir kaldsvett å iskald på beina, å flere kjent folk har nevt det samme!
  12. ikke så rart folk har særs liten tilitt til Politi lengre. Tror aldri jeg har hørt om noen oppklaring på meldte tyveri jeg har hørt snakk om i dette området en gang så er nok beste å ordne opp selv i det meste så framt det lar seg gjøre
  13. er det ikke gud som tilgir? som en film tittel sier.. "gud tilgir, ikke jeg!" ikke sett særlig av fyren, men det på tv var jo i utgangspunte dårlig tv å ble skeptisk til fyren. Men er da vel bare å drite ut fyren som han har bæsja på alel som har brukt peng på produktene hans
  14. må vel levere inn en søknad på 12,7x99 imp ved neste søknadleveranse på våpen tenker jeg, for det er jo ikke ulovlig=)
  15. der røyk drømmen om en gammel Mauser pistol.. da den tydligvis har blitt helt jævli livsfarlig med sin foldestokk og magasin utenfor pistolgrepet
  16. da var webley`en sannelig i hus, å ble med en nr lik kongsber Colt i samme slengen.. som muligens vil bli solgt vidre etter hvert. webly må være av de få revolvere som er så stygge at de er pene! Men kjnnes ut som en solid konstruksjon da!
  17. Noen som har erfring med å lade i 356win? har en 94 i det kalibret, men skyter kanpt med.. da det er håpløst å få kulene til å sitte godt.. (samme om det er 200gr interlock, 220 hotcore, hornady xtp kuler... samme problemene.. ei kule sitter fast.. å 3 kan du nesten trekke ut med fingrene) Har lyman die sett, å bynner å undres på om problemet ligger i die settet
  18. Skal å hente en webley i kveld jeg sammen med en kongsberg colt, så må vel få sett til å bestilt hylser nå. Men kommer meg ikke inn på hjemmelading sida av en eller annen grunn.. Så for meg at 45colt kuler blir det enkleste å få tak i ja, men hadde vært kjekt med den orginalekula å kulevekta å.. Men er vel ike så nøye, blir nok ikek skutt så vanvittig mye med den alikevel. Enn den som kunen vært amrikaner, kunne en bestilt å kjøpt ammo på nett.. og faktisk hatt ett utvalg utover 9mm,og 38..
  19. det må jeg sjekke opp! men har hjemmelading.no datatrøbbel, eller er sia langt ned mon tro
  20. Noen som veit av noe sted der en kan få kjøpt orginale kuler? eller blir en nødt om å støpe? evnt om hvordan 45colt kuler funker i den?
  21. hehe tror du ikek det blir gjort, det virker bare til ei viss tid. Bjørnen blir jo faktisk vandt med folk. En dude ikek langt fra hytta hadde en bjønn gående på innjorda på gården sin.. tok sau inni inhengninga. Men Det ble forska på bjørnen i stede for å skyte faenskapet.
  22. eter ikke bjønn sauen fordi om det er gjetere da tror dere? å skyter gjeteren eller bonden bjørnen er det ei helvettes papir målje, anmeldelser osv. Nei håper alle benytter seg sterkt av nødvergeparagrafen, i stede for å tilkalle sea-king o.l:p
  23. http://www.ostlendingen.no/nyheter/trys ... -1.6461333 "Når vedkommende som har mistet denne patronen har med så mye ammunisjon når han skal drepe dyr at det renner ut av lommene hans, så burde han kjøpe seg ryggsekk, sier han tørt." Mye ammo på jakt østlendingene altså..
  24. hva med mauser, luger, lee einfield, walther p38, div mauser pistoler, mosin nagant, krag.. alle er "drapsvåpen" i stor stil og "militærvåpen" Da kan vel det kreves at folk ikke nevner mauser mere og da:) våpen er våpen, farlige alle sammen.
×
×
  • Create New...