Jump to content

nordbyjegern

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

nordbyjegern's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Melder meg også på her,har tikka M65 med KKC stokk zeiss 2,5x10-50 m lys,nydelig våpen for mitt bruk
  2. DET var fornuftige og kloke ord!! Min mening har også alltid vært att du får den hund du fortjener!
  3. Tror vi avslutter denne tråden jeg,det var ikke meningen att vi skulle klage på di forskjellige rasene da! Tips og råd ba jeg om og takker så langt,det er jo lov å spørre men synes denne tråden utvikler seg i feil rettning..
  4. Ikke meningen å rakke ned på NEG for all del! Det er en veldig bra elghund men jeg går nok for NES for som manko skrev så kan jeg jo faktisk ha den med på post! Utrolig bra det tenkte jeg faktisk ikke på! Har kontaktet en kennel nå så da får jeg sett rasen og dannet meg en mening om den!
  5. Mange bra råd og tips her! Takker! Jo som sagt så har jeg jakta mye med vest sibirsk laika og det er jo en allsidig hund till tusen! Men mitt tja kall det problem er att jeg jakter elg i norge og sverige,her i norge så kan jag bare bruke bandhund pga mange farlige riksveier rundt terrenget vårt flere hunder har mistet livet her pga det men i sverige så er vi 140 mann på jaktlaget og bruker 9 løshunder der og det funker fint så jeg tror jeg konsentrerer meg på en bandhund till bruk her i norge mye pga att vi bare har en hund her å da er vi ganske sårbare hvis den blir borte! men fortsett gjerne forslag og tips! skal se litt på laikarasen du sa.
  6. takker for svaret,hørtes jo veldig greit ut men ett spørsmål,funker den i jaktlag? tenker på innpåstilling uten halsing osv.eller kan du bare gå på og trykke ut elgen mot postene?
  7. Jeg går i tankene om å få meg en elghund,men her i østfold har det blitt veldig mye av gråbein så da er det kun aktuellt med en bandhund,har kikket veldig mye på NES som virker veldig fin men usikker om den passer till mitt bruk? jakter kun i jaktlag som till tider er ganske store,hadde tenkt å bruke den på blodspor også,har kamerater som har laika,veldig fin den men jeg kunne tenkt meg en mindre hund,NEG er ikke aktuellt for dem kryr det av her! tips å råd mottas med STORT takk!
×
×
  • Create New...