Jump to content

aimin

Members
  • Posts

    368
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aimin

  1. aimin

    Pris 9 mm nato

    Hei. Kor det kommer fra før eg kjøpte det kan eg ikke svare for, dette er noe eg har liggende. 9 mm parabelum gråe 50 pakninger merket lot 88. Har egentlig ikke lov å væra eigar av dette siden eg ikke har våpen til ammoen. Har da avhendet dette videre til pistolskytter med papir.
  2. aimin

    Pris 9 mm nato

    Hei. Har sluttet som pistol skytter, men har noe 9 mm Nato ammo liggende. Som eg tenkte å selge til en pistol skytter med papira i orden. Hva pris er reelt, tenkte 1.5 pr skudd.
  3. Hei. Lyden eg har i min, kommer fra der skulder reimer er festet til sekken,( krysset) en gnise lyd, eg liker sekken men som sagt så var den tyngre en eg hadde forventet. Kjøpte den uprøvd og u sett.
  4. Hei. Har en slik sekk på andre året, kjekk sekk hvor du får plass til det du trenger på dagstur. Har du prøvd sekken, eg syntes den er tung og lager litt lyd i sele/reimer. Irriterende men levligt. Verdt prisen. Nei.
  5. Hei. Her har vi også bare fjernet det uten en tanke, heilt til siste fallet da en med jæger spurte hva dette var. Har som sagt bare funnet dette, i blank hinner bak med indrefilet. Kan godt væra lævra blod, men litt betenkt siden alle var like store. Blodet må jo komme fra en plass. Tror heller ikke dette er farligt, mest nyskjærig.
  6. Hei. Takker for svar, eg har tenkt muligt parasitter
  7. Hei. Takker for svar, har lenge lurt på hva dette er, har kun funnet det der. 15-20 stk. Rundt 5-6 mm store.
  8. aimin

    Zodiac pro 140

    Hei. Kan ikke slå av høyttaler i meny, finnes ikke. Har kjøpt nytt head sett, og slått av eksternt headsett i meny etter Zodiac representant instruks. Får sjå om dette virker på neste lags jakt.
  9. Hei. Har lurt en stund på dette og no spør eg, har på hjort eg har felt funne masse små svarte kuler i hinnene oppe ved indrefilet bak ved endetarm. Hva er dette.
  10. aimin

    Zodiac pro 140

    Hei. Originalt headsett, alt kjøpt i 2015. Brukt 3 turer i fjor og første tur med radio i år. Litt kjedeligt når lyden kommer der den ikke skal. Har tenkt inntreng av vatn. Men har slått det fra meg.
  11. aimin

    Zodiac pro 140

    Hei. Har er pro 140 med headsett, av og til slår kommunikasjonen ut i høyttaler. Er det noen som veit hvorfor.
  12. aimin

    Vorn fox

    Hei. Har vorn gaupe, første inntrykket var veldigt positivt. Kjekk løsning på rifle kogg og utløsern men med bruk syntes eg sekken er noe tung og har no startet med å lage lager knirkelyd der reimene er festet i sekk. Verdt pengen? Nei.
  13. Jegermeisteren. Ja selvsagt kan du møte opp på årsmøte å messe din nød. Dette har vært prøvd, tro meg. Men standard svar er att dette er en DFS bane og da skal DFS prioriteres. Har vært gjort forsøk på en/1 kveld i uken til jegerne. Men når det du møter veggen så møter du veggen. Men til opplysning har ikke dette problemet lenger. Skyter det eg vil oss grunn/skogs eier. Å jegerskudd på bane.
  14. Vedlikehold, strøm,avgifter koster, men noen lag bruker jegerne som melkeku. Jegerne er prisgitt dei få dagene på året det er lagt opp til jegertrening, dette er selvsagt forskjelligt fra plass til plass. Å selvsagt skal det betales for ei vare/tjeneste. Men det er ikke alltid medlemskap og kost for trening og opp skyting står i still og tilgang på bane utenom termin festet trening. Medlemskap 350, trening 100, oppskyting 100 pr våpen. 100 for vert forsøk over.
  15. System våpen har et kort for låskasse og et kort for hvert løp/kaliber.
  16. Ser det er mange meninger her angående rekyl og følt rekyl, hadde i årevis en udempet 3006 som eg regelrett kvide meg for å skyte med på bane. Kneip auge og rævholet sammen og skaut dårligt, dempet 3006 til slutt med et levligt resultat. Men gjekk til slutt å kjøpte en 6.5 og satte på en demper. Skyter som drøm, kjekt å ligge på bane og kjekt i skogen da du føler kontroll. Kontroll er lik sikre skudd. Har 3006 enda men den står i skapet, til eg blir stor og sterk. PS med 6.5 kan du skyte alt Av vilt i Norge.
  17. Bare gå over til et mindre kaliber du behersker og trivest med,
  18. Framtiden.kun terrorister og staten som har våpen. Kjekt. Hvem skal dei ta då. Symbol politikk på topp.
  19. Hei. Furminator børsen er fantastisk, men må må brukes med fornuft. Tar meir en det er behov for.
  20. Hei. Skal du ha en ny pipe i et kaliber du ikke har fra før, må du nok søke som vanligt. Den regelen gjelder kun ved innbytte eller kjøp av ekstra pipe i samme kaliber, som er registrert på deg.
  21. aimin

    Nye våpenkort?

    Hei. Om du må ha nytt våpen kort kan eg ikke svara på, kontakt våpen kontoret. Men ved kjøp av system rifle har du forstått feil, du må søke på hvert enkelt løp. Til du kjøper ekstra løp i eller bytter løp i kaliber du allerede har. Trenger da kun å registrere nytt løp.
×
×
  • Create New...