Jump to content

spissmus

Members
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by spissmus

 1. Du kan kjøpe en mag release extender, de passer til "AR style". Mao "pimp my gun" http://www.oscarmike.no/products/magpul-bad-lever
 2. Noen i Stavanger - Jæren område som kunne tenkte en jaktmakker? Har noen lokkeduer liggende.
 3. Har samme pakken, betalte bare mer for den. Kan ikke ta feil av Kenwood. Har kun brukt kverna to ganger, lamme kjøttdeig og til mandler. Men benytter elte kroken 3-4 ganger i uka. Jeg og samboer er iallefall meget fornøyd. Noen sier at bollen er litt liten, men jeg har ikke vært i nærheten av å fylle den. Mener den kan ta 3 kilos deig? litt usikker. Nok brød iallefall.
 4. spissmus

  Sub 52556

  From the album: Rifle

 5. spissmus

  Sub 52556

  From the album: Rifle

 6. spissmus

  Sub 52556

  From the album: Rifle

 7. spissmus

  tikka t3 sv 525

  From the album: Rifle

 8. spissmus

  tikka t3 sv 525

  From the album: Rifle

 9. spissmus

  tikka t3 sv 525

  From the album: Rifle

 10. spissmus

  tikka t3 sv 525

  From the album: Rifle

 11. spissmus

  tikka t3 sv 525

  From the album: Rifle

 12. spissmus

  tikka t3 sv 525

  From the album: Rifle

 13. Ok visste ikke at de dataene kom fra QL, trodde de ble nappet ut av eteren Takker.
 14. Har innsett at jeg skal kjøpe QL. Men. Kunne noen vennligst sjekket hva teoretisk hastighets forskjell blir fra fabrikk ladet 139gr Scenar 800ms m/740mm pipe vil gi i en t3 med 53cm pipe. Chrony ville ikke samarbeide, ga kun en måling på 699. Men jeg antar at det bør ligge på 730ms. Bare slik at jeg har et teoretisk utgangspunkt på v0. Og hvis mulig Norma Jaktmatch 120gr@820ms. Takker.
 15. Det var det jeg tenkte, og 699 var i lavere del av spekteret. Testet også fågel/jaktmatch Norma, denne havnet på 750ms og på papiret 800ms m/740mm pipe. Det blir uansett verifisering i Sverige når jeg kommer dit. A-Max vs scenar på tiur? Satser på at med bra treff er det ikke store forskjell.
 16. Ok takker. Får vente til jeg kommer hjem og sjekker noen gamle loggbøker. Hadde problemer med chrony og fikk bare 1 av 4 måling på 699ms@-14C. A-Max var 780, men den er ladet hardt.
 17. Vet at det vil være forskjell fra våpen til våpen. Men har noen v0 på ferdigrullet 139gr Scenar i 6.5, i ca 50cm pipe. Hvis det er en T3 SV, toppers! Issues med chrony.
 18. spissmus

  Demper i Sverige

  Før dette går over stokk og stein....artikkelen nevnte gebyr på tolling/lisens på demper ikke våpen. Ref artikkel i nyeste utgave av Jakt.
 19. spissmus

  Demper i Sverige

  Skumleste det i artikkelen i Jakt mens jeg i butikke, mulig jeg tar feil av beløpet.
 20. spissmus

  Demper i Sverige

  Har det kommet noe mer på denne saken? Eller er det bare å deklarere den på "skjutvapendeklarationen"? Dette mtp artikkelen i Jakt, hvor den skal tolles in hver gang, og det koster 700 spenn hver gang.
 21. Knall bra. Har selv ikke mye mer en kjøkken og stue bord til å jobbe på, derfor har jeg utsatt lignende prosjekter til den dagen man har garasje eller en bod. Kanskje jeg skal ta en titt på finn og se jeg finner.
 22. Noen som har erfaring med sportstape el. på GRS stokk for toppjakt? Evt på trestokk generelt? Om fuglen ser børsa eller ikke vet ikke jeg, men siden de fleste gjør det så må det være noe i det.
 23. Det blir nok en jul i USA, tredje på rad nå. I fjor ble det ny håndkikkert og Redding dier. Hadde tenkt å se etter et nytt sikte til 22lr, men tror nesten alt av "Optical targeting equipment" er under restriksjoner. Kjipt å bli stoppet for ulovlig export av våpen. Men, spotting scope er vist fremdeles lov. Har tittet på følgende : Krav: Liten og lett, ikke koster skjorta. - Nikon ED50 Fieldscope 13-30X50 - Leupold GR 15-30x50 Noen som har erfaring med disse? Evt andre dippedutter som er kjekt å ha som jeg kanskje har glemt å tenke på, som man kan kjøpe der borte. (Versapod står allerede på listen )
 24. spissmus

  Demper i Sverige

  Sweet, endelig et svar. Tjäder, look out.
 25. Hvorfor virker ikke den videoen? Funker ikke på Mac eller Windows.
×
×
 • Create New...