Jump to content

Bernjeger

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bernjeger

  1. Er på utkikk etter plasser som man kan jakte storfugel. Er d noen der ute som kan hjelpe meg og finne plasser og hvor man kan kjøpe jaktkort. Send meg en PM. Takker for svar på forhånd.
  2. Hei Har kjøpt meg ei ny rifle i 8x57is, virker som at d er ett veldig spennende cal Tenker å bruke ei barnes tsx 160 grn kule til jakt, og tilsvarende vekt i sierra kule til trening. Jeg har vhitavouri krutt N150 og N160. Noen som har normale ladedata til 160 grn tsx'n med de krutta? Ladedata sendes på pm. Takk
  3. skjønna at skokrem funka men i skal bruke d i ei form å få med alle konturan i forma og da må d vare veldig tynn film i forma. Men takker for svar
  4. Bare låner litt tråden. Grunnet ett lite prosjekt så lurte jeg på hva brukes som slipp middel på epoxy. Har prøvd silikon spray men da herder ikke epoxyen. må være "tynt" for d skal brukes i ei form.
  5. På Lørdag er d dugnad på jendem BenkSK. Skal montere elektronisk skiver på 400-500-600m
  6. våpensøknad sendt!! Oppgradering i våpen arsenalet, d blir ei rem 700 kasse med tungt løp i cal. 300 winmag. så oppgraderinger etter lommeboka da blir d nok endel turer på langhold til våren Glede!! Så får Tikkan hvile til jakta begynner igjen.
  7. For påmelling av medlemskap venligst kontakt styreleder Rune Mob: 98400201
  8. Da er en langholds klubb innvilget hos aurosen skytterlag. Vi trenger folk for så lage ett styre og en medlems liste. Så send meg en PM Har bane opp til 600m men lenger bane kommer. Hilsen Bernjeger
  9. Halla folks Bruker denne tråden litt Lurer på å fyre igang 222`n. Har gått til innkjøp av: 30 grn. berger, 35grn V-max til den. Så sp.målet er: har N130 krutt som jeg tenkte sku bruke. Er d noen som sitter på noen gode ladninger til de kulene? Er ute etter gode samlinger. Så send de på PM. Gjerne i 223 rem ladninger også. Helst ikke hassard ladninger.
  10. Har en kompis som prøvde forsvarets 5,56 ammo i ei Howa 1500 223rem å d så ut som han hadde skutt med buck shot på 100 m. Muli d er riflestigninga på rifla som gjør at den ikke stabiliseres. men patrona gikk fint inn i kammeret der. Veit ikke om d er så stor forskjell på tikka eller howa kammer.
  11. Der i skyt no e bare opp til 500-600m(600m for så flytte seg ut fra standplass) , men d e sikkert mulihet for lengre. men i trur i må spør ledelsen for skytterlaget/skytebanen om d er muli å få til lengre hold. veit ikke om d må søkes om noe sånt heller. Tru om d er blitt mange som hadde melt seg på om d hadde blitt en langholds klubb.
  12. Driver litt med langhold skyting så presisjonen bør være bra. men når den bynner å svinne henn å får et treff pungt endring på rundt 4 cm i diameter. løpet kan da ikke være oppbrukt da? eller Noe man kan gjøre for å få tilbake presisjonen for så ta ut max av løpet.
  13. sant men den kom dit av en trykk feil. Så er jeg ikkje heilt dreven på kammeret ennå! skriver lite leser mye.
  14. Er d noe fres på langholds fronten på møre eller er dødt løp?
  15. Når er d man kan si at et løp er oppbrukt. Begynner å bli noen tusen skudd som har gått i rifla nå, så når kan man si at d er dødt løp?
  16. Mener d er den sierra HP varminter kula 100grs. BC 0,282
  17. Om du har tilgang til de cal. så kunne du ha prøvd de forskjellige cal. før du bestemmer deg, vist du ikke har gjort d da. for min del så synest jeg at 6.5x55 passet best for meg å er veldig godt fornøyd med d. så kansje d er et godt valg for deg.
×
×
  • Create New...