Jump to content

alovset

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er ikke disse litt vel store for bruk som på drevet halsende etter rådyr??
 2. Har sjekket alle nevnte sikre kilder og dannet ett bilde før jeg spurte her. Spørsmålet var ment som en siste kilde. fullstendig klar over at man kan få mange rare svar på ett forum og ikke kan stole utelukkende på opplysninger.
 3. Takker, dette er trygge ladninger for en som er fersk ? hva er max, 61-62? Eventuellt S&B no.2937 SP 180 grs, kan man ta utgangspunkt i Lapua Mega 185 grs for denne? 30-06
 4. Hei! Ny i ladegamet og sitter med 100 stk barnes match HPBT Burners i 155grain. Har Vihtavouari N-160 eller Norma 203-B krutt Noen som har erfaringer med lading av denne i 30-06 ?
 5. alovset

  Baofeng UV-5RE

  Hei! Er det noen som har erfaring med å legge inn pilottoner på Baofeng uv5re?
 6. Hvordan gjør dere det med de vanlige AA batteriene i viltkamera når det kobles eksternt batteri på? Må de taes ut? Evnt bytte til oppladdbare batterier? kameraene det er snakk om er Bolyguard MG982K, uovision 565, scoutguard SG550 og acornguard AG-680M
 7. Hei! Er det noen her med tips til å få dette kameraet til å fungere med telenor? får det kun tils å sende mms og ikke email
 8. HAr testa dette kameraet litt.. Vil ikke fungere stabilt med 3g/4g simkort. må visst ha 2g, noe som ikke er lett få tak i.. sender bare bilde av og til, via GPRS, og ikke alle som blir tatt. Så blir å returnere dette, har kjøppt Scoutguard i stedet. Hjelper lite at kameraet var billig og hadde ok spesifikasjoner,når man ikke kan få sim som det fungerer med.
 9. Hei! Er det noen som har erfaring med disse kameraene? http://www.androidtv.no/produkt/jakt-fi ... viltkamera
 10. alovset

  Uovision UM562

  Hei! Lurer på om det er mulig å oppdatere software i dette kameraet, kan mn gjre det vha kabel, eller må det sendes inn? Grunnen til dette er at på mitt får jeg ikke batteristatus med på bildet (helt ned til høyre) noe helt nye kamera av samme type ser ut til å ha. På forhånd takk for hjelpa
 11. kjøpt på XXl for 3 uker siden ca. er det mulig å få oppgradert hos dere da mot betaling ?
 12. Hei! Har ett sg550 stående ute, men synes det er litt vel hissing på batteriene (bruker litium) Neon som har erfaring med hvor lenge ett sett bør vare ca? Evnt tips om oppsett som sparer batteri. ser ut til at det har tatt natt etter 5 bilder ca og ei lita uke i drift. Arnt.
 13. Samme funksjon hardu også på Gopro hero2. Trykker på en knapp så skrus kameraet på og begynner filme med en gang, hold inn samme knapp i 3 sek. og kameraet slutter filme og skrues av Kjempefornøyd med Hero2, annbefales.
 14. Takker for gode tips sålangt
 15. Hei og godt nytt år ! har bryststykkene og lår av 2 kanadagjess i frysern, noen som har gode tips til hvordan tilbrede dette?
×
×
 • Create New...