Jump to content

steols

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steols

  1. Prøv her. http://www.briley.com/index.aspx Vet ikke om de har, men er verdt et forsøk
  2. Jeg handlet også fra briley. De har choker til det meste.
  3. steols

    Antonio zoli kronos

    jeg har hatt samme hagla i snart to år og er kjempefornøyd. Det var ikke før jeg fikk denne at det kom en 25 serie i ny og ne. Jeg vil absolutt anbefale zoli kronos
  4. Du får ikke lenger kjøpt våpen i usa med mindre du kan vise til at du har bodd her i over 3mnd og har visum. jeg vet hva jeg snakker om, hadde et helvete med å få tak i våpen selv. det er ikke som det en gang var, når man bare kunne handle.
  5. Ja jeg betalte for å være nøyaktig 5600kr for den. M2'en er ikke gassdrevet. En annen nordmann her nede kjøpte seg ei Remington 870 sportsman, denne er en del mer framtung men ellers ei grei hagle dette også. Den er gassdrevet. Slet litt de første 500 skuddene med bly lerdueammo med å veksle, men kom seg etter hvert. Benellien har vekslet uten problem hvert eneste skudd siden den var ny. Har til nå bare skutt leirdueammo med den.
  6. Skal du bruke den mest til leirduer så kjøp over/under. Er noe dritt å måtte gå og plukke tomhylser etter hver serie. Jeg bruker over under på banen, men er også i besittelse av ei halvauto. Benelli M2. Dette er ei utrolig artig børse som jeg, (trodde aldri jeg skulle si dette) er veldig fornøyd med. Har kjøpt magasin forlenger til mi, noe som gjør det meget morsomt å dra på skauen å skyte leirduer. Kan liksom ikke dra av 10 skudd etter hverandre på banen. Prisen på denne i Norge er jeg ikke sikker på siden jeg bor i USA og kjøpte den her. Her betalte jeg ca 5500kr for den.
  7. Heisann. Det billigste er å kjøpe et skap med god plass med en gang, så slipper du å måtte kjøpe to slik som meg. Når du først har fått børse i hus, ja da er det gjort
  8. steols

    Valgets (hagle)kval

    Jeg har ei Benelli M2. Er veldig fornøyd med den, veksler til og med de svakeste ladninger. Den er ikke super magnum, men 12/76. Men det holder i massevis.
  9. jeg betalte 9kr for 50 stk thunderbolt. 19øre skuddet. ble 10000 skudd. kjøpte de hos jakt og friluft
  10. steols

    Puss før bruk?

    Takker for svar, høres logisk ut. vet du hvordan lyden blir med lyddemper på dette kaliberet? regner med det smeller litt mer enn 22'en pga langt over dobbel hastighet
  11. Har akkurat fått ei ny 17hmr. Bør jeg pusse denne i løpet før jeg begynner å bruke den, eller er det bare å fyre løs??
  12. Det jeg allerede har lest virker veldig lovende.
  13. Nå har jeg endelig fått meg ny rifle. Har ei ruger 10/22 fra før, men nyskjerrigheten tok overhånd og jeg bare måtte gå til anskaffelse av dette spennende kaliberet. Jeg bor for tiden i usa, og her er det ganske mye å velge i. Valget falt på ei savage 93R17-XP camo med Nikon 3-9x40 sikte. Skulle egentlig bare tilbake til butikken å kjøpe ammunisjon til hagla jeg kjøpte i går, da jeg fikk øye på denne. Er det noen her som har erfaring med denne riflen, eller generelt med dette kaliberet. Er veldig interesert i å høre litt om andres erfaringer med dette kaliberet.
  14. steols

    Kjøpe 17 hmr

    tenker litt på å kjøpe sako sin. den kan du bytte løp på, slik at du kan veksle mellom 22 og 17. kikket på den i dag på jakt og friluft
  15. steols

    Kjøpe 17 hmr

    jeg har ei ruger 10/22 med syntetisk stokk og rustfritt løp som jeg er interesert i å bytte ut i ei 17 hmr.. er det noen som er interesert i et eventuelt bytte/ salg av ei brukt rifle??
  16. steols

    Ammunisjon

    oki, jeg betalte 19øre stk.. er jo et stykke opp til 40 øre
  17. steols

    Ammunisjon

    Er det noen her som vet hvor de selger Remington Thunderbolt? Kjøpte inn et parti i fjor fra Jakt og Friluft på stoa i arendal, men de skal ikke ta de inn mer.. Eventuelt om det er noen som vet om noen andre typer som er superbillige?
  18. gå inn på midwayusa.com søk på ruger10/22 der finner du masse deler. jeg har en ruger halvauto. har byttet til competition hammer og filt litt her og der for å lette avtrekket, og fjerne luggingen
  19. steols

    Bolt buffer

    lengden er 32mm og tykkelsen er 6mm. målte en av mine med skyvelær akkurat nå
  20. har ei ruger med synth stokk som er så altfor lav. er det noen som vet om forskjellige alternativer til å få den høyere. finnes det ting å montere på kolben f,eks??
  21. skrudde ned forstørringen littegranne bare, og det hjalp masse. nå var det ingen problemer selv på vastand så kort som 22,5 meter. var ikke så galt alikavell dette siktet. takker for svar
  22. jeg har en ganske ny ruger med a-teck demper, halvauto med synth stokk. testet for noen dager siden 9 typer ammo i den.. winchester t22 funket ikke i den. hang seg mellom hvert skudd. men tålig fine samlinger. de to beste patronene var winchester subsonic og like bak kom cci standard. gikk helt stille den også, med hull i hull på 22,5 meter.
  23. steols

    Ruger 10/22

    rustfritt og rustfritt. å si at løpet er malt er vel mer riktig. er ikke rustfritt. mi ruger er 3mnd gammel å det er en rustflekk på den
  24. skal sies at blinkene mine er satt opp på 22,5 meter. skal prøve i morgen å sikte lenger vekk. takker for svar så langt.
  25. hjelper ikke å stille på den fokuseringen bak. har prøvd både å holde pusten og ikke holde pusten. flere enn meg som opplever dette med mitt sikte. merkelige greier.
×
×
  • Create New...