Jump to content

pioner

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

pioner's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Takker for svar ! Får ta ein tur i butikken å kikka litt
  2. Ser mange kamera (inkl Brecom 2600) har oppgitt at dei har tovegs kommunikasjon. Har alle kamera med tovegs kommunikasjon denne funksjonen ?
  3. Hei ! Dette har kanskje vore oppe før, men leeenge sidan eg ar vore aktiv innpå her... Finnes det viltkamera som ein kan "be om bilde" ? Altså sende beskjed om å få tilsendt øyeblikksbilde ?
  4. har nokon erfaring med denne jakka/dressen ? http://www.big-5.no/public.aspx?pageid= ... duct=22728
  5. hadde samme runden med dei på tlf. oppgav namn og pris på kikkerten. forsikra den for kr 23.000.- det kosta meg kr 220.- kr året. Komplett idiotforsikra ! uansett grunn til skade/tap..
  6. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artik ... tid=591375
  7. Eg har vel eit ideelt utstyr for å tjuvjakta.. dyrt lyssterkt sikte og lyddempar. det er ikkje for å "titte og teste" men for å få ei så optimal jakt som mogeleg... i mine auge då... Eg kjenner mange med slikt utstyr, utan å ofra ein tanke på at dei tjuvjaktar.... men det finns nok dei med slikt utstyr som tjuvjaktar og.. det var det å ta alle under ein kam då... må vera lov å ha lyst og råd til dyrt utstyr utan å verta mistenkelig gjort..
  8. ikkje akkurat lang erfaring, men kjøpte meg ny browning 308 win a bolt med slik dempar. min første dempar forresten. har skote ca 20 skot med den, og det var ein drøm ! skaut mot ei trefiberplate som stod oppetter ein mur på ca 70 m hold. styggaste smellen var i muren... og rekyl var det "ikkje" !! børsa fekk ein super balanse med demparen langt innpå pipa. heilt inn til stokken (1 cm klaring) gamle 30.06 mauseren min er 4,3 kg og 114 cm lang utan dempar og med sikte. Browningen har akkurat samme mål og vekt med samme sikte OG demparen. Rett og slett RÅTT !
  9. reise ikkje på jakt med forhauster vel... da kjører vi bil !
  10. til mår og mink laga eg "sprøytefeller" (smidd pinner og lagt helle oppå) heller finn ein alltids tak i rundt fangstplassen.. ellers så finn ein oftast gamle fangstplasser med tidlegare brukte heller. treng berre smi pinner. har til og med tatt rev med sprøytefelle. då medf europalle nedlessa med stein, og bayonneskinke som agn
  11. er den lett å gå med ? held den regnet ute ein heil dag ? bra lydløs ?
  12. går¨å sikler litt på denne : http://www.abcfritid.no/eshop/main.aspx ... no=JJC0101 nokon som har erfaring ?tenkt til allround bruk i hjortejakta. litt postering, og litt driving. har jervensekk til postering over 1 time.
  13. har ingenting å utsetja på verken kona eller børsa har ikkje prøvd børsa enno.....
  14. pioner

    Ny rifle:D

    heilfrelst med denne : viewtopic.php?f=14&t=30082 Eg henta den ny i kveld
  15. trestokk måtte det liksom berre verta då... har samme følelse for trestokk som deg
×
×
  • Create New...