Jump to content

flintastek

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About flintastek

 • Birthday 10/21/1974
 1. jeg har lyst på tikka t3 lite med grs stokk.demper og kikkert. her går det Ann å bruke mye cash. noen som har noen tanker og ok rifler til en ikke ruinerende pris?
 2. og dvs att det tåler flere skudd/mere juling eller går det litt mere på stabilitet?
 3. ja jeg skal bruke tid.men vet egentlig hva jeg vil ha av rifle mærke. er det noen her som kan forklare meg hva varmint betyr/står for?
 4. for meg som har startet denne tråden så synes jeg det er kommet masse bra svar og tips her inne.men så er det noen av dem som stikker seg ut som litt mere fornuftig en andre.men for all del skal folk få ja sine meninger basert på egne erfaringer og tips og råd fra andre. jeg selv kommer til og lytte på en del av det.og litt sunn fornuft og evt råd fra butikk der jeg kjøper rifle.i mange tilfeller er smaken som baken.den er delt i to.
 5. ja nei det er ikke lett og bli klok på alt dette her.men er jo mange fornuftige innlegg her. når jeg har tenkt og kjøpe meg en rifle nå så skal det være sånn att jeg er fornøyd i mange år fremover.orker ikke og styre med og bytte rifle vært 3 år. så dette er noe jeg kommer til og bruke tid på.rifle og kaliber skal ikke være overlatt til tilfeldigheter.men jeg begynner nok og helle litt mere over til 6,5-55. kommer nok mest til og jakte småvilt/toppjakt med den.og så har man jo og mulighet for og jakte reinstyr/elg om man vil det.
 6. hvordan vil 30-06 gjøre seg på toppjakt da?
 7. og for oss som er links så er det jo ikke alle kaliber som blir levert til links heller. er ett utrolig dårlig utvalg i links dessverre.
 8. villsvin jakt er jo ikke ett must heller.elg kommer jeg sansyneligvis aldri til og jakt. men er det noen som har noen mening om tikka riflene?kontra blaser r3? var vel ikke rifler denne tråden skulle handle om men.
 9. jeg er nok enig med deg jegern.det er mye synsing og forskjellige meninger. for meg så ligger det bok an til en av de to kaliber.
 10. hmmm.ja jeg vet.det er vel 308 eller 6,5-55 jeg har snust litt på.
 11. hei på dere.jeg skal etterhvert ha meg en rifle. og i den forbindelse er jeg litt usikker på kaliber valg. jeg skal vel jakte det meste av vilt opp til elg.men kommer nok aldri til og se for meg og jakte elg. toppjakt.bever.rådyr.villsvin.reinsdyr.ja det meste fra elg og nedover. prisen på ammo spiller ikke så stor rolle så fremt jeg finner det kaliber som er best egnet som en allrounder. noen som har noen gode og fornuftige innspill på dette?
 12. vet ikke helt jeg.synes bare bolt action er penere og se på. og så tror jeg det og er bedre presisjon i en bolt rifle en i en Halvautomat rifle da. drømmer vel om en tikka t3 6,5-55.med en grei kikkert og demper.
 13. skal jeg ha meg en rifle så skal det hvære bolt rifle assa.har ikke helt sansen for Halvautomat av utsende.
 14. jeg mener det er mye gode argumenter her inne for att man skal begynne og tukle med noe som allerede ligger innstinkttivt i meg fra før.jeg kommer mest sannsynlig aldri til og jakte noe større en rådyr tror jeg.men uansett så fikk jeg noen naturlige fornuftige argumenter her. da får man heller bruke litt ekstra tid på og finne seg riktig rifle.vet dem kjører ok pakke priser på tikka rifle i links.det er vel en børsse man har i mangen år om man er flink og pusser/oljer etter vær tur vil jeg tro.rifla kommer nok ikke før til neste sesong jakt.da jeg akuratt har kjøpt meg ny links hagle.og
 15. det spørs vel og hva man skal jakte og vil jeg tro.jakter man toppjakt på fugl.og man bommer på første skudd eller skade skyter så er jo skudd nr to ikke så stort tema heller.
×
×
 • Create New...