Jump to content

Tiuren

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Tiuren

 1. Må først fortsette og takke til alle dere som ønsker og hjelpe oss!

   

  Vi er veldig åpne for de fleste områder i Norge og Sverige, men som en av dere nevnte blir nok vidda litt vel tøft og vi ønsker nok helst og være i innlandet. De faktorne som er viktigst for oss er:

  - God og enkel tilgang på ved

  - God tilgang på fiskevann, og helst også garnfiske

  - Mulighet for både stor og småviltjakt

  - Aller helst en hytte/koie 8)

   

  Så har vi dette med hvor vi skal være, det er naturlig nok viktigere for oss og oppfylle de fire punktene ovenfor enn at vi ikke ser et menneske på turen (Noe vi uansett kommer til og gjøre ettersom vi tenker og proviantere en gang i månden :wink: )

   

  De punktene jeg nå har satt opp er det vi må ha for og kan gjennomføre turen på den måten vi helst ønsker :)

   

  Det du sier om underholdning ASi, er jeg helt enig i. Dette er også noe av essensen av det vi ønsker og oppleve, nemelig og sette pris på de enkle tingene i verden!

   

  Takker igjen for all støtte og hjelp! Men det bekymmrer meg at man kan finne alt på internett untatt en hytte for et slikt prosjekt :o Eller er de bare jeg som ikke evner å finne noe? :? hehe!

 2. Føler du at du kan bidra med noe for og hjelpe oss vidre med drømmen vår, så mottas alle svar med takk! :)

   

  Har stor sans for slike prosjekter og vonar de lykkast. Eit lite tips vedrørande hytte, lokalisering etc. kan vere å legge ut ei lita annonse her om prosjektet dykkar: http://www.jagareforbundet.se/annonser/ Dette er ein stad på nettet som vert besøkt ofte, både av folk som ynskjer å leige ut og å leige. Eg har sjølv nytta meg av denne staden med STORT hell! :)

   

  Lykke til!

   

  Takktakk :D Flott tips dette!

 3. Hva med Canada? Mer villmark får du ikke..

  Eller om dere gjør sikkelig research, og drar til Sibir, eller midt i Russland.

  Det kan jeg kalle en sikkelig villmarksopplevelse.

   

  Ring Russiske Ambasaden å hør.

   

  Helt ening med deg, mer villmark får man nok ikke!

  Grunnen til at vi ønsker og holde oss i Norge eller Sverige er den rent økonomiske siden av saken. Og at vi kanskje ser for oss dette litt som en "prøve" tur, for et slikt prosjekt som Canada/Russland :)

   

  Men takker for svar! :D

 4. Det første spørsmålet som melder seg her er: Hvor langt unna skal sivilisasjonen befinne seg?

  Det neste spørsmålet blir jo helt automatisk: Hva regnes som sivilisasjon?

   

  Det finnes jo plasser der det er mulig å overvintre uten å se gjennskinnet av gatelys og andre urbane fenomen, men likvel bare være en snau halvtimes gange unna nærmeste bilvei.

  Det som er vanskeligere blir å finne en plass som er såpass isolert at dere er garantert å ikke se folk på et år.

   

  Morro å se at folk engasjerer seg, takk for det! :D

   

  Akkurat hvor langt har ikke så mye og si, og etter som vi ønsker og være i Norge eller Sverige så kan vi nok ikke regne me og ikke se folk. Det vi ønsker er og være i et området der folk vanligvis ikke ferders. :)

   

  Men dette er selvfølgelig et relativt tema, og når skal vi skal velge hytte vil det jo være en helhetlig vurdering, men det er klart at vi ønsker oss en størst mulighet villmarksopplevelse. :)

   

  Hei! :)

   

  Spennende tråd på gang her!

  Synes det er rart at ikke flere har kastet seg på denne tråden, dette er vel en drøm som de fleste av oss på dette forumet også har? :wink:

   

  Jeg er redd jeg ikke kan hjelpe dere med akkurat hvor dere kan tilbringe drømmeåret deres, men Sverige er vel kanskje en fordel?

   

  Jeg kan nok heller ikke hjelpe dere så veldig mye med budsjett, men hva med og sette opp en meny på hva dere skal spise måned for måned og regne ut prisen på dette? Og etter beste evne legge til andre kostnader.

   

  Selv om jeg kanskje ikke hjalp dere så veldig langt på vei, håper jeg i allefall at dette hjalp litt :)

  Håper også at alle på dette forumet som også går med en slik drøm, kjenner sin besøkelsestid og hjelper til med å sette denne drømmen ut i live :)

   

  Ønsker dere uansett lykke til vidre og håper at dere klarer dette! :D

   

  Takk for herlig støtte, håper også at folk kaster seg på denne tråden :wink: !

   

  Vi ser også store fordeler med og søke til sverige, men det gjør nok ikke vår leting etter hytte enklere? :shock:

   

  Syns ditt budsjett tips ser ut til og være et godt tips, absolutt en tanke og ta med seg vidre! :)

 5. Hei! :)

  Jeg og en kompis har i flere år gått med en drøm om og tilbringe et år i naturen. Ideen går rett og slett ut på og finne en passende hytte å tilbringe et år der. Så det jeg lurer på er om det er noen her som har gjort noe lignende? budsjett for et sånt år? Eventuelt tips til hytte/koie? osv? Det jeg har funnet av hytter på nettet synes jeg generelt ligger for nært sivilisasjonen. Så håper noen kan briljere med litt lokalkunnskap? :D

   

  Drømme hytta ligger ved et større vann, slik at man kan kjøre båt og dermed bo langt unna, sammtidig som man ikke gjør det, hvis dere skjønner. Vi ønsker å leve av så mye som mulig av det vi klarer og skaffe til veie selv gjennom jakt, fiske og sanking. Så mulighet for jakt og fiske, og da både små og storvilt jakt bør være til stede. Alt dette så billig som mulig selvsagt. :wink:

   

  Føler du at du kan bidra med noe for og hjelpe oss vidre med drømmen vår, så mottas alle svar med takk! :)

  Svar gjerne PM hvis det skulle være ønskelig!

×
×
 • Create New...