Jump to content

eriksruden

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eriksruden's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ble ei ungtispe på meg i natt.. meget fin pels gikk ut 3tida. ikke før kl halv fem kom det to rever. etter litt slåssing de imellom, fikk jeg skutt den ene, med et sikkert hagleskudd. Moro med så mye action en lørdagsnatt
  2. Etter min erfaring er helt klart før snøfall det beste. det er akkurat som reven vet at det kommer dårlig vær og benytter sjansen før snøværet. jeg veit ikke om dette er fordi det er reven ikke liker og gå for mye i løssnøen eller hva det er. under snøfall kan jo også reven komme, men ikke like hyppig. det ikke reven liker er hard vind, da gidder den ikke å bevege seg så mye. sterk kulde kan også være en god ting.. Så hadde jeg vært deg ville jeg sett på værmeldinga og satt meg ut natta før et evt snøfall sjekk ut filmene våres!: http://www.youtube.com/user/wildlifeproducts/feed http://www.youtube.com/user/Hagleskur/videos
  3. Noen som vet hvordan bestand av fugl i Nord - Østerdalen er? Ikke veldig bra bestand i fjor, så satser på et bedre år i år
  4. Hadde med Sunniva(.223), men reven var bare synlig 1sec idet den passerte ei grind. Så ble litt lite tid til å skifte våpen, sikte og skyte. Men planen min var som du sier. Jeg har intrykk av at ertene er ufattelig populære når de begynner å bli gul-brune, og frem til de blir tatt. Men om det er legde på noen av åkrene skulle det være due å se uansett hvor modent det er. Hvordan har været vært når dere har jakta? Og har det være hønsehauk å se i det fjerne? Jeg ser hvertfall fryktelig lite due i lufta når hønsehauken er i nærheten på et av områdene jeg jakter. Min erfaring er hvertfall at hveteåker er veldig populært når den er slått. Erteåker er populært omtrent hele tiden. Og lite due betyr for meg hønsehauk et eller annet sted i nærheten.[/quote Været har vært kjempefint alle dagene! før duejakten startet gikk jeg en del i området rundt jaktterrenget, og har ikke sett snurten av hauk verken da eller under jakten, så jeg skjønner ikke hvorfor det er dårlig da.. vi jaktet på det samme området i fjor og da var det meget bra med duer i området.
  5. jeg og tre andre har vært ute de siste dagene, men uten nevneverdig resultat. vi jakter på en erteåker, med hvetejorder rundt. har nesten ikke sett due i lufta engang. kan det være at det er for tidlig her? fordi ingen av jordene rundt er tresket enda og ertene er forsatt grønne. trekker duene mer når åkrene er tresket og/eller når ertene er litt mer gulbrune? kan det være grunnen til at det er så dårlig?
  6. jeg fant noe på http://www.dvdstrax.com der er det to samle-dvd'er!
  7. Etter å ha sett Gutta på tur med kongen, fikk jeg veldig lyst til å se de gamle episodene igjen, men finnes de på dvd og hvor får jeg i såfall kjøpt de?
  8. tror du disse vi for eksempel trekke over toten områdene, til de små vannene der til isen legger seg, eller vil de holde seg på de større vannene der det er mindre fare for is?
  9. jeg og en kamerat har tenkt å prøve litt andejakt til helga det på innlandet og isen har ikke lagt seg enda. derfor lurer jeg på om endene likevel har dratt eller om de oppholder seg på de vannene det gjelder helt til isen legger seg?
  10. Vi er et par, tre kamerater som hadde tenkt oss en tur til sverige 25 august, men vil ikke kjøre alt for langt.. Er det noen som har noen tips på hvor man kan få leid jaktterreng for skogsfugl rett over grensa hvor bestanden av fugl er bra?
  11. ble 16 duer på meg og en kamerat i dag meget godt trekk var det virkelig, hadde ikke med meg lokkeduer denne gangen men de skutte duene funka fett som lokkeduer burde/ kunne ha skutt flere men gikk tom for ammo. skal prøve en del turer til på dua før jeg går løs på skogsfuglen
  12. jeg og noen kompiser har tenkt å jakte and til høsten. vi bor på toten og rundt om her er det en del ender. men det er sjelden at det er store mengder som er her regelmessig. vi kan jakte her hvis vi kjøper et jaktkort til kr 250,-. da tenkte jeg, er det noen som vet om der noen plasser der det er lov til å jakte and og hvor endene holder til regelmessig?
  13. det er jo klart best tidlig på morgenen, da øyner reven den siste muligheten til å få seg litt mat før dagslyset setter inn. ellers går ikke reven langt når det ikke er skare.. hvor jakter du?
  14. hei. jeg skal begynne med lokkejakt etter rev når skaren kommer i vår. men det som kanskje kan være et problem er at jeg ikke har noe rifle til dette bruket. jeg lurer på om det er mulig å bruk først hareskrik og deretter musepip for å de ekstra nærme, slik at jeg kan bruke hagla?
×
×
  • Create New...