Jump to content

lawman1

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

lawman1's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Flott initiativ. Jeg kan gjerne tenke meg å være med på kurs til Danmark. Skal snakke med andre buejegerkompiser her nordpå. Er sikker på at flere av dem blir med, da vi helt har gitt opp at NBJF klarer å få arrangert noe kurs for oss. Datoen 2. juni vil nok passe best for meg.
  2. Hei! Har tidligere prøvd å få NBJFtil å komme til Nord Norge for å avholde buejaktkurs evt. IBEP kurs. Tilbakemeldingen har alltid vært at vi er for få, at de ikke har tid, at de ikke har instruktører, at det er landsmøte eller en eller annen messe de skal delta på. Har etter flere henvendelser til NBJF gitt opp hele greia! Buejakt er en internasjonal greie, så for oss som bor i Nord Norge er tilbudene i Danmark mye bedre både når det gjelder buejaktkurs og IBEP kurs. Ser at JanT har tatt initiativ annet sted på denne siden for å dra til Danmark til sommeren for å delta på kurs. Jeg kommer til å melde min interesse for å delta på et slikt kurs og oppfordrer alle andre nordpå også til å melde seg på opplegget til JanT. Videre kommer jeg til å melde meg inn i den Danske buejegerforeningen og vurderer sterkt å melde meg ut av NBJF. Kan ikke helt se at medlemskontigenten kan forsvarers av noen få sporadiske utgivelser av bladet Buejeger. ""Det er god å være norsk i Danmark""
  3. Hei! Er det noen som har vært i USA eller Canada for å jakte småvilt med bue og kan sende meg litt info om dette. Har tidligere vært å jaktet småvilt i Canada med hagle, og betalte da bare 50 CAD i statslisens og kunne deretter jakte fritt uten guide. Noen som vet om dette også gjelder for buejakt? Tenkte å prøve å jakte kalkun med bue. Etter det jeg har funnet ut på nettet, synes det som kalkunjakten i flere stater starter i mars/april. Er det noen som kjenner til områder eller outfittere som tilbyr kalkunjakt, eventuellt annen småviljakt med bue?
  4. Hei! Er det noen som kjenner til om den skyteprøven man må avlegge for å jakte på Åland, er den samme skyteprøven som må avlegges for å kunne jakte i Danmark? Hvis prøvene er forskjellig, hva utgjør i såfall forskjellen? Hvor får man tak i skivemateriale til de dyrefigurene som brukes? Er det mulig å få kjøpt 3D- figurer som tilsvarer skivestørrelsene på fuglene/dyrene? Fint med en tilbakemelding dersom noen har kjennskap til dette.
  5. Tar også en stk DVD dersom den er ferdig.
  6. Jeg ønsker å bestille 3 stk langholds CD.
×
×
  • Create New...