Jump to content

2ny

Members
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 2ny

  1. 2ny

    Aya

    Spennende Rufus. Satse på at du får den Hva er pris på slikt, sånn ca? 5 eller 50 liksom.. Taustumpen rundt avtrekkerbøyla manglet prislapp. Så usikker på prisen på denne..
  2. 2ny

    Aya

    Ok. Takk Rufus. Fler spm: Den lille svingarmen på siden er til...? Godt rykte? Var veldig tight og fin.
  3. 2ny

    Aya

    Et par bilder til
  4. 2ny

    Aya

    Dette er en Aya, kan noen fortelle meg noe mer? Modell etc.
  5. 2ny

    Stolsekken min

    Har vanlig sekk og sitteunderlag ved mye gåing. Nå er det den store 'få sambo på harajakt' utfordringen. Så en lav stolsekk med høy comfort gjør det kanskje lettere
  6. 2ny

    Stolsekken min

    Fin stolsekktråd Trenger tips til stolsekk til sambo. Håper på fremtidig jeger av emnet. Bruker: Frøken Sittehøyde: Lav Comfortgrad: Høy Materiale: Støysvak/lydløs Pris: Midt på treet De jeg finner har for høy stol.
  7. 2ny

    Harehegn?

    Hei. Noen som vet om han holder på fortsatt?
  8. Leser videre på villdyret sin link: •Bare 8 er drept av ulv uten rabies i Europa, inkludert Russland, de 50 siste årene. •Ulv med rabies har drept ni mennesker i Europa, inkludert Russland, i samme periode. Hva blir svaret på dette mon tro?: "Jammen det vil jo ikke skje i Norge...." Akkurat dèt ble jeg fortalt i 2003 også, når jeg gikk tjenestevei og tok opp temaet terror i Norge.... Sorry OT (jeg også)
  9. +1 I tillegg til, etter å ha vandret såå langt før den slo seg ned, så slo den seg ned nøyaktig i det område hvor et svensk utvalg 2-3-4 år tidligere (i 1970 åra?) hadde funnet ut at var det beste området for fremtidig utsetting av ulv. Det var jammen flaks
  10. 2ny

    Reveåte

    Ang pisset fra US of A. Bruke like mye som når spetsen på 10 kg pisser. Er det et greit sammenlikningsgrunnlag? Satser på at pakken kommer i posten om to,tre,fire dager.
  11. Har et lite område hvor Gamle Erik bor. Sett han et par ganger. Svær, gammel og lur faen som bor i toppen av en strategisk meget godt plassert furu! Sist vi var ute så parkerte jeg et stykke unna, og vi snek oss bortover mot den faste furua hans. Men ingen fugl å se. Gikk da ei runde på 2 timer før mørket kom. Ikke èn fugl å se, og ikke èn lyd fra bikkja. Idet vi kom nedover på grusveien 60-70 meter fra bilen så slipper Gamle Erik seg ut fra grantoppen på nøyaktig samme plass som der jeg gikk inn i skogen to timer tidligere. Fikk lyst å grine.. Men en dag, da...!
  12. Siden har jeg "glemt" inntil videre. Lite / ingenting å rapportere. Loslengden har økt et lite minutt kanskje, men lite annet. Løper 2-3 ganger frem og tilbake gjennom et område, men når jeg kommer så støkkes fuglen som har sittet der hele tiden, uten at ho har oppdaget den. Tror ikke ho har skjønt poenget. Løper rundt i skogen bare for å løpe rundt. Får bare krysse fingrene for at den første faller snart. Går det ikke i år, så blir det neste år
  13. 2ny

    Reveåte

    raysaur 2 store flasker piss (ca 1 liter tilsammen) = 20 dollar Frakt av 2 store flasker piss = 39.76 dollar 59.76 dollar = 347 kr (med 21.11.2011 kurs)
  14. Groovy: Alt du skriver stemmer 110% overens med søstera. Velger å tro det ikke er oss det er noe galt med, bare at de trenger tid på å bli voksne nok til å skjønne poenget Skal legge inn sesongens siste innspurt fra neste uke. Ifjor på den tiden tok ho ei jerpe på egen hånd. Kanskje vinteren er hennes tid!
  15. 2ny

    Reveåte

    Gull. 2 flasker bestillt. Det må holde en stund. Er det i dråper man regner når man skal markere, eller en liten skvett? Andre hensyn å ta?
  16. 2ny

    Reveåte

    Hva ble total kostnaden på en (stor?) flaske, inkl shipping? Hvor lang tid tok det fra bestilling til levering? Litt nysgjerrig på denne ja...
  17. Mange poster siden noen skrev om hund drept av ulv, slik det står i overskriften.
  18. Hei Groovy, og takk for sist. Ser du sliter med småspist ja. Ble jo en halvlang tråd her inne når jeg spurte om det samme noen dager før vi møttes. Følte ikke at 4-5 pellets i døgnet var nok. Det enkleste er å ikke gjøre så mye ut av det. Jeg handlet inn ekstra mat (frysetørret vom, bløtfòr, godbiter, tørrfisk osv) men ho ville ikke ha noe, kun ørlitegrann leverpostei. Bikkja var frisk ho, så til slutt ga jeg opp. Fast mengde vanlig fòr morgen og kveld - eat or dont. Til slutt spiste ho og alt tilbake til normalen. Din og min er jo helsøstre - kan det være ungdomsopprør mot han matfar mon tro? Hehe... Rakk forøvrig en 2 timers runde før mørket på lørdag. 2 timer uten en lyd fra Arwen eller fra flaksende vinger. Når jeg var 30 meter unna bilen på vei tilbake så slepper tiuren seg ut fra grana ved siden av bilen, så jeg fantes ikke forbredt. Lurt av "gamle erik" igjen..
  19. Der traff du spikeren på kjent hode. Det var det jeg mente med å skaffe seg ny hund når lysten på ny hund er der, og ikke som en hurtig erstatning for den andre.
  20. Beklager tapet av hunden din. Ufattelig trist når slik skjer. Mange tanker i hodet i etterkant. Kunne man gjort noe annerledes, burde man gjort noe annerledes....? Bare spekulasjoner. Jeg syntes du skal skaffe deg en ny hund når det er lysten på ny hund som trekker, og ikke savnet av den gamle som gjør at du vurderer en ny med en gang. Tar det en uke eller fem mnd, så gjør det dèt. Mulig det høres litt teit ut, men det er slik jeg ser det.
  21. Feil. (ikke at du er ferdig med saken fredrik, men det med angrende synder) Ser man intervjuet under ett, så kan det kanskje se slik ut. Hører man på hva som ble sagt, så sa han at han hadde ikke noe annet valg enn å stå frem når dagbladet konfronterte han med dette. Med andre ord, ingen dagblad oppfølging = ingen avsløring. Da hadde det forbigått i det stille. Det er en stor forskjell på å bli tatt for noe, og å innrømme noe av egen vilje. Slenger man på kommentaren fra en som kjøpte boka for 14 dager siden, og fikk spm av KC om han ville han den signert, så vitner det om ingen planlagt innrømmelse i nær fremtid. Hacke en bank og stjele 10 kr fra hver konto til 350.000 kunder gir også 3.500.000,- i kassa. Banken hadde gått ut å sagt at alle kundene skal få tilbake tier`n, og den kriminelle hadde fått sin straff. Når man i tillegg vet at hjortejakt2 er laget i hegn (herregården de jaktet på i sverige har skrevet det selv på sin egen hjemmeside http://www.finnbo.com/jakt.htm" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank ) så får man tanker om baktanker. Det jeg er usikker på, er om dette en bevisst svindel gjennom år. 2 avsløringer på samme mann på 3 år må vitne om max uflaks fra hans side, eller at systemet hans er i ferd med å rakne. Andre mennesker må slite videre i livet på grunn av mye mindre ting enn dette, men han skal få en "jaja, det går nok greit" siden han er kjendis? Aldri. Han er en svindler (en kriminell handling), bør anmeldes (av f.eks sponsorer) og straffes (betinget fengsel eller noe sånt) for svindelforsøk. Det er ikke forskjell på dette og bankhackeren. At han er flink til å lage film er bra for han. Da kan han ta opp igjen arbeidet etter soning av straff. Akkurat som mannen i gata måtte ha gjort. Sånn, ferdig
  22. Jeg er en hobby/nettlesende/nrk følgende finnmarksløp entusiast av det mindre slaget, og jeg tviler ikke ett sekund på at fòret er dritbra, og at sledehunder får det beste. I mitt neste liv skal jeg bli hundesledekjører Men ang pris: Sitat "I tillegg har vi gunstige rabatt-ordninger for hundeklubber og storforbrukere. Ved kjøp av hel palle (27 sekker), eller mer, får du forhandlerpris!" Sitat slutt.. Min ene spets veier 7-8 kg. Mye fòr i 27 sekker a 15 kg for en liten hund. 400 kg er jo nok til resten av livet hennes Jeg gjetter at hundekjørere med 30 hunder bruker 1 sekk om dagen på alle sine hunder. Da blir jo prisene annerledes også selvsagt.
  23. Flott. Da prøver jeg det inntil videre, så avventer jeg fòrbytte til en stillere tid enn rett før jaktstart. Blir vel NP etterhvert. Takk til alle, og happy hunting
  24. Hehe. Har 3 hunder i hus. De 2 andre er nuffer på 60 og 70 kg. I tillegg blir det valper i oktober. Men ho velger likevel å ligge å overvåke sin egen matskål, fremfor å spise opp maten, for så å sove god og mett. Ho er ikke underernært, syk eller noe annet. Skulle bare fått i seg mer energi. Blir ei lang uke for ho hvis ho ikke spiser. 7 døgn til ende på finnskogen fra fredag
  25. Her er man inne på noe vesentlig, som jeg tenker endel på. "Har å gå på utover høsten" er viktig syntes jeg. 57%? Hvor skaffes denne vommen Einar_AE? Ellers fikk jeg tips om dette foret på pm: http://www.handlerimport.no/netthandel. ... =29&pid=55" target="_blank Hundekjørere vet å fòre bikkjene sine! De løper jo flere tusen mil hver sesong. Men det var prisen da Takk for alle tilbakemeldinger!
×
×
  • Create New...