Jump to content

2ny

Members
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

2ny's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. 2ny

    Aya

    Spennende Rufus. Satse på at du får den Hva er pris på slikt, sånn ca? 5 eller 50 liksom.. Taustumpen rundt avtrekkerbøyla manglet prislapp. Så usikker på prisen på denne..
  2. 2ny

    Aya

    Ok. Takk Rufus. Fler spm: Den lille svingarmen på siden er til...? Godt rykte? Var veldig tight og fin.
  3. 2ny

    Aya

    Et par bilder til
  4. 2ny

    Aya

    Dette er en Aya, kan noen fortelle meg noe mer? Modell etc.
  5. 2ny

    Stolsekken min

    Har vanlig sekk og sitteunderlag ved mye gåing. Nå er det den store 'få sambo på harajakt' utfordringen. Så en lav stolsekk med høy comfort gjør det kanskje lettere
  6. 2ny

    Stolsekken min

    Fin stolsekktråd Trenger tips til stolsekk til sambo. Håper på fremtidig jeger av emnet. Bruker: Frøken Sittehøyde: Lav Comfortgrad: Høy Materiale: Støysvak/lydløs Pris: Midt på treet De jeg finner har for høy stol.
  7. 2ny

    Harehegn?

    Hei. Noen som vet om han holder på fortsatt?
  8. Leser videre på villdyret sin link: •Bare 8 er drept av ulv uten rabies i Europa, inkludert Russland, de 50 siste årene. •Ulv med rabies har drept ni mennesker i Europa, inkludert Russland, i samme periode. Hva blir svaret på dette mon tro?: "Jammen det vil jo ikke skje i Norge...." Akkurat dèt ble jeg fortalt i 2003 også, når jeg gikk tjenestevei og tok opp temaet terror i Norge.... Sorry OT (jeg også)
  9. +1 I tillegg til, etter å ha vandret såå langt før den slo seg ned, så slo den seg ned nøyaktig i det område hvor et svensk utvalg 2-3-4 år tidligere (i 1970 åra?) hadde funnet ut at var det beste området for fremtidig utsetting av ulv. Det var jammen flaks
  10. 2ny

    Reveåte

    Ang pisset fra US of A. Bruke like mye som når spetsen på 10 kg pisser. Er det et greit sammenlikningsgrunnlag? Satser på at pakken kommer i posten om to,tre,fire dager.
  11. Har et lite område hvor Gamle Erik bor. Sett han et par ganger. Svær, gammel og lur faen som bor i toppen av en strategisk meget godt plassert furu! Sist vi var ute så parkerte jeg et stykke unna, og vi snek oss bortover mot den faste furua hans. Men ingen fugl å se. Gikk da ei runde på 2 timer før mørket kom. Ikke èn fugl å se, og ikke èn lyd fra bikkja. Idet vi kom nedover på grusveien 60-70 meter fra bilen så slipper Gamle Erik seg ut fra grantoppen på nøyaktig samme plass som der jeg gikk inn i skogen to timer tidligere. Fikk lyst å grine.. Men en dag, da...!
  12. Siden har jeg "glemt" inntil videre. Lite / ingenting å rapportere. Loslengden har økt et lite minutt kanskje, men lite annet. Løper 2-3 ganger frem og tilbake gjennom et område, men når jeg kommer så støkkes fuglen som har sittet der hele tiden, uten at ho har oppdaget den. Tror ikke ho har skjønt poenget. Løper rundt i skogen bare for å løpe rundt. Får bare krysse fingrene for at den første faller snart. Går det ikke i år, så blir det neste år
  13. 2ny

    Reveåte

    raysaur 2 store flasker piss (ca 1 liter tilsammen) = 20 dollar Frakt av 2 store flasker piss = 39.76 dollar 59.76 dollar = 347 kr (med 21.11.2011 kurs)
  14. Groovy: Alt du skriver stemmer 110% overens med søstera. Velger å tro det ikke er oss det er noe galt med, bare at de trenger tid på å bli voksne nok til å skjønne poenget Skal legge inn sesongens siste innspurt fra neste uke. Ifjor på den tiden tok ho ei jerpe på egen hånd. Kanskje vinteren er hennes tid!
  15. 2ny

    Reveåte

    Gull. 2 flasker bestillt. Det må holde en stund. Er det i dråper man regner når man skal markere, eller en liten skvett? Andre hensyn å ta?
×
×
  • Create New...