Jump to content

2ny

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. 2ny

  Aya

  Spennende Rufus. Satse på at du får den Hva er pris på slikt, sånn ca? 5 eller 50 liksom.. Taustumpen rundt avtrekkerbøyla manglet prislapp. Så usikker på prisen på denne..
 2. 2ny

  Aya

  Ok. Takk Rufus. Fler spm: Den lille svingarmen på siden er til...? Godt rykte? Var veldig tight og fin.
 3. 2ny

  Aya

  Et par bilder til
 4. 2ny

  Aya

  Dette er en Aya, kan noen fortelle meg noe mer? Modell etc.
 5. 2ny

  Hvilket spor er dette?

  Ok. Det er ikke så ille. Var redd Per var i omegn. Bare ett avtrykk, i en sølepytt på 3x1 meter.
 6. 2ny

  Stolsekken min

  Har vanlig sekk og sitteunderlag ved mye gåing. Nå er det den store 'få sambo på harajakt' utfordringen. Så en lav stolsekk med høy comfort gjør det kanskje lettere
 7. 2ny

  Stolsekken min

  Fin stolsekktråd Trenger tips til stolsekk til sambo. Håper på fremtidig jeger av emnet. Bruker: Frøken Sittehøyde: Lav Comfortgrad: Høy Materiale: Støysvak/lydløs Pris: Midt på treet De jeg finner har for høy stol.
 8. 2ny

  Harehegn?

  Hei. Noen som vet om han holder på fortsatt?
 9. Leser videre på villdyret sin link: •Bare 8 er drept av ulv uten rabies i Europa, inkludert Russland, de 50 siste årene. •Ulv med rabies har drept ni mennesker i Europa, inkludert Russland, i samme periode. Hva blir svaret på dette mon tro?: "Jammen det vil jo ikke skje i Norge...." Akkurat dèt ble jeg fortalt i 2003 også, når jeg gikk tjenestevei og tok opp temaet terror i Norge.... Sorry OT (jeg også)
 10. Go Harald. Må få han opp på 1.plass.. Enda mer gledelig er det at enkelte ungdomspartiledere bare har 511 stemmer.
 11. +1 I tillegg til, etter å ha vandret såå langt før den slo seg ned, så slo den seg ned nøyaktig i det område hvor et svensk utvalg 2-3-4 år tidligere (i 1970 åra?) hadde funnet ut at var det beste området for fremtidig utsetting av ulv. Det var jammen flaks
 12. 2ny

  Reveåte

  Ang pisset fra US of A. Bruke like mye som når spetsen på 10 kg pisser. Er det et greit sammenlikningsgrunnlag? Satser på at pakken kommer i posten om to,tre,fire dager.
 13. Ser den.. Som egenutnevnt grensekommisær foreslår jeg følgende: Grensepost 1 er i Sandvika. Grensa følger så E16 til Hønefoss, så RV35 via jevnaker og til Gardermoen, E6 ned til Kløfta, så RV2 via Kongsvinger og ned til Magnor. Gode veiforbindelser, enkelt å ha kjøretøyoppsatte grensepatruljer (les: sykler med lys som går på dynamo`n) Ulemper: Mister østfold, nordmarka og noen gode skogsområder helt sør i hedmark og akershus. Fordeler: ____________ (fyll inn selv)
 14. Jeg tar med lavvo`n og oppretter ny grensestasjon over ved Magnor/Charlottenberg.
×
×
 • Create New...