Jump to content

DanielB

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. En vel anvendt fredagskveld... 5,7kg
 2. Kan varmt anbefale Røssler titan, har selv en 6,5, i Lux versjon, ble denne da kolben på standard utgaven var litt kortere. Jeg valgte denne fordi den ga best "feeling" når jag la den til skulderen. Kjente både på Tikka, S&L, Howa og noen andre, men ingen av disse ga samme følelsen. Så bare stikk på butikken å kjenn på noen ulike og finn ut hva som passer for deg.
 3. DanielB

  Tikkaklubben

  Har ei Tikka M695 30-06, med Shirstone 3-9x40 kikkert. Kjøpt ny i -98 mener jeg det var, og funker finfint!
 4. Da er Titanen innskutt - sånn grovt ihvertfall - minusgrader og vind gjorde at det ikke ble mer enn 15 skudd. De to siste tre-skudds seriene hadde en samling på ca 35 - 37 mm på 100m, noe jeg er fornøyd med ettersom det var uten to-fot og andre "hjelpemidler". Enn så lenge får det duge, fin-innskytingen får jeg ta under litt andre forhold. Ammo: Norma Elektron/Fågel 7.8gr Kanskje det blir noe storfugl til jul i år... hmmmm... Ellers er jeg veldig fornøyd så langt (vanskelig å si etter så få skudd men men), og hovedgrunnen tror jeg er at kolben er lang nok og dermed blir grepet og avtrekket mer avslappet. Prøvde Standard utgaven av samme rifla men den var merkbart kortere i kolben. @S.O.N: Jeg hadde Schults som alternativ også men bikket da andre veien... @FarbrorMerkel: Det er Merkel som produserer løpene til Røssler, såvidt jeg har fått med meg.
 5. Titanen kom i hus idag, på den står en Bushnell Legend 3-9x40 og 100 skudd ble med ut av butikken. Jeg satser på at det blir innskyting i morgen - forhåpentligvis! Har lest litt både her og der om våpenet og de få meningene er vel mildt sagt delte. Var vanskelig å finne noe særlig info om våpenet i Norge, men etter søk på RWS Titan ble det litt flere treff. Og det dukket ikke opp noe som avskrekket meg fra å velge våpenet. Personlig havnet jeg på denne fordi det var den som "passet" best til meg med tanke på grep, kolbelengde, vekt etc etc... og jeg har vel holdt i de fleste av sammenlignbare våpen. At det attpåtil er en systemrifle tar jeg som en bonus - har ingen planer om flere løp med det første, men muligheten er jo der. Gleder meg som en unge til imorgen!
×
×
 • Create New...