Jump to content

sveinung64

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

sveinung64's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da er en endelig på plass i Hedmark, og da er det å begynne å lete etter Rådyrjakt, større dyr får en ta etter hvert Er det noen som kan tipse om plass/ navn eller noe slik at en kan skaffe jakt i tide. Prøvde på Inatur, men der er det utsolgt som vanlig Kjører lett en time eller mer for jakt, bare så det er sagt . Hilsen Jaktivrig.
  2. sveinung64

    Lading

    Hei. Er det noen i nærheten av Soknedal som kan hjepe meg å lade skudd, til 30-06. Har ca 1000 hylser ,krutt og fenghetter og kuler liggende. Delte ladeutstyr med kompis, som er flyttet, nå har jeg ikke tilgang til utstyr. Betaler selvfølgelig for jobben.
  3. sveinung64

    Fakkelmannen

    Noen som vet hva som har skjedd med fakkelmannen ??? Har bestilt en kasse med ammo derifra, treningsammo vel og merke, men ikke sett eller hørt noe ifra dem , med unntak av bekreftelsen på ordren ???
  4. Ja ja, nå er jeg vel godt på plass i våler, vært å skutt litt å ellers sjekket litt om jakt, men lite med det ennå, men nå lurer jeg på om noen kan fortelle meg om det er slik at et billig Lee ladesett til ca 1200,- kr nytt er for dårlig, hører noen si det, men jeg skal vel ikke ladde mer enn et par hundre skudd pr sesong tenker jeg sånn ca ihvertfall. tips og råd mottaes med stor takk. Hilsen Svein Erik
  5. Ja, ja da bor vi i Våler og det er framdeles lite jakt å spore, ikke funnet noe lag så langt, å skytebane er det heller ikke så lett å oppdrive, men men det finnes vel håp i hengane snøre, det mener nå jeg da. Tips mottaes med takk hehe.
  6. Hei. Jeg kjøpte meg en komplett dress ifra ABC fritid, en slik pakke til 3000,- å da var det med en hel masse greier utenom dressen, å ja den holder. Nesten alle på jaktlaget jeg er med på er utstyrs friker å merke opptatt, så alle har jo Herkila og fjellreven, men utrolig nok så var de bløtere og kaldere enn meg på høsten i fjor, så nå er de også litt sugne på å prøve dressen til ABC Fritid, for den er nokså billig da i forhold til andre merker. Veldig fornøyd jeger.
  7. Takk for kjapt svar, da blir det vel annonse i lokalavisen tenker jeg. En blir så bra som en gjør det te sjøl.
  8. Nå er det tid for flytting for meg å familien , å da drar vi til Våler i Solør, som ligger 3 mil sør for Elevrum sånn ca Å da lurer jeg på om noen vet om f,eks Elg jakt i det distriktet som er ledig, eller hjort for det er trist å forlate Orkdal å Storviltjakta her, men sånn er det noen ganger. Tips om jakt i nærheten av Våler mottas med stor Takk, da jeg jakter stort sett hver helg om muligheten er der, å litt i uken på ettermiddagen også
  9. Har ladet en del selv fra før, nede hos noaboen , en av karene i jaktlaget vårt, så jeg er allerede hektet på ladingen sjø, så det blir nok å fortsette selv ja
  10. Da er jeg igang igjen, jakta må forberedes godt, å siden jeg skal flytte til Våler ( Hedmark ) så må jeg skaffe meg et komplett ladesett, har sett littpå Hornady LOCK'N LOAD CLASSIC LADESETT og det ser jo bra ut, men 3900 kr for settet blir jo litt skarpt for en som kanskje lader 200 skudd i året å trener med 150 av dem, resten er jakt ammo. Noen forslag til løsning fra dere drevne karer å damer som er der ute ?? Selv de beste trenger hjelp noen ganger, å jeg er skikkelig amatør
  11. Jeg har en Remington 700 30-06 , og er veldig fornøyd med den, men det er arvegods , så jeg har lyst på egen børse å da tenkte jeg å kjøpe meg en 6,5. Den skal være billig og bra , har hørt Hova skal være gode rifler. Kom med tips og råd, for de trenger jeg nå.
  12. Takker for tipset, det høres ut som en god løsning , jeg bryr meg ikke om fibrer osv, for teltet skal kun brukes til å ligge i på enkelte poster under jakta, og ikke annet, det har jeg telt til, har dessuten både jærven duken og en krypinn som jeg kan bruke, så egentlig er jeg godt skodd, men er litt utstyrsfrik så jeg bare måtte ha det. Om ingen vet om en spesiell maling for telt , så blir det nok denne løsningen jeg går for. Takker og bukker.
  13. Skulle gjærne gjort det, men jeg skal brukt det til jakta som liggende post, å da trenger jeg å male det grønt sjø
  14. Ja Ja, da er jeg her igjen og har på nytt et rart tema å spørre om. Jeg skaffet meg et veldig lite og enkelt enmanns telt via nettet og glad var jeg den dagen det ankom til Norge , hurra, men akk så lenge det varte, jeg pakket ut det såkalte grønne teltet og oppdaget til min store forskrekkelse at det var sølvfarget , og ikke grønt som bestilt. Det tar mer tid en jeg liker å bytte så jeg tenkte å male det. Noen som vet om hvordan det gjøres og hvor jeg kan få tak i maling til dette ?? Skal bruke det på jakta til høsten , storvilt
  15. Hei Hassel. Jeg tok det ikke så alvorlig, men det er greit å få renset opp i feil informasjon som finnes. Men uansett så må jeg kjøpe skap , for nå låser jeg inn børsa til naboen , men men uansett så er dette min første stoviltjakt og jeg tok Hjorten 2 jaktdagen i mitt liv så at en blir gira og trenger stort skap er lett å se .
×
×
  • Create New...