Jump to content

Mach III

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Mach III's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg tenkte nå mest på alle de andre, som tydeligvis synes det er helt greit å selge noe annet enn det som er avbildet. +1
  2. Er i omtrent samme situasjon selv her, men jeg har kikket litt på dette som har fått rimelig god omtale: http://www.huntingdime.com/benjamin-she ... bt9m22wnp/
  3. Ok, legger inn en på rifle og en på pistol da. Regner med at disse ikke trenger å være så detaljerte med tanke på merke/modell osv? Og er det nokså problemfritt å handle luftvåpen fra usa f.eks?
  4. Tenkte å handle meg et par luftvåpen i minimum kaliber .22, sannsynligvis fra utlandet, og er da interessert i noe sånt som dette: http://www.huntingdime.com/benjamin-she ... bt9m22wnp/ Men skjønner jo at jeg må levere inn søknad før jeg bestiller luftvåpen større enn 4,5mm, og da lurte jeg på om det også her (som med kruttvåpen) er lurt å legge inn flere søknader på samme gebyret, f.eks også på en grov luftpistol?
  5. Mach III

    Luger-Tråden

    Da har jeg, utrolig nok, fått godkjent søknaden og arvet denne på affeksjonsverdi. Veldig hyggelig, så da er denne lugeren reddet fra plombering for fremtiden...
  6. Står ikke noe om våpenkortet i det hele tatt bak på søknaden, det er på selve våpenkortet det står at dette skal innleveres til politiet hvis våpenet blir solgt/overdratt. Men regner med at det ordner seg uansett hvilket distrikt jeg sender det til da.
  7. Ved salg av våpen, skal da våpenkortet tilbakeleveres til politimesteren i distriktet hvor våpenet allerede er registrert, eller kan det ganske enkelt sendes sammen med søknadens hvite del til politimesteren i kjøpers distrikt?
  8. Mach III

    Luger-Tråden

    Hadde gått om det var et gevær, men med håndvåpen er det vel bare "særlige tilfeller" som blir vurdert. Og etter det jeg vet så har ikke "Kjakan" eller Max vært borti denne lugeren...
  9. Mach III

    Luger-Tråden

    Jeg holder på fase ut skytter-hobbyen til fordel for andre hobbyer (begrenset hvor mye tid og penger man har til alle hobbyene da... ), og lugeren er som nevnt tidligere arv og har dermed bare affeksjonsverdi for meg. At jeg må opprettholde fullt medlemsskap i skytterklubb + et visst aktivitetsnivå for å fortsatt få lov til å "leie" lugeren som jeg har arvet er ikke aktuelt for meg da...
  10. Mach III

    Luger-Tråden

    Da takker jeg for informasjonen angående min luger, og det ser da dessverre ut til at det går mot en plombering på denne... Noen som har tips/erfaring angående børsemakere som gjør dette pent og rimelig?
  11. Mach III

    Luger-Tråden

    Noen fler bilder til MorganKane her. Det er tydelig under skjeftene ja at pistolen har vært angrepet av rust på et tidspunkt og så reblånert. Må ha vært en politimann med et noe klamt håndgrep... Verdiløs?
  12. Mach III

    Luger-Tråden

    Har liggende en Luger (arv) her som jeg ikke helt får bestemt meg for om jeg skal selge eller plombere. Det er en 1918/20 modell som er nummerlik bortsett fra løp og magasin, men dette er vel nok til å fjerne all samlerverdi tenker jeg... Har originalt løp forresten, men det er i veldig dårlig stand. Ramma ser litt "frynsete" ut inntil skjeftet (sees godt på det midterste bildet), kan det være et gammelt rust-angrep og at den er blånert på nytt tro? Setter inn et par bilder her, så hvis noen har noen meninger om denne så er det bare å kommentere.
  13. Ja, det var jo denne paragrafen jeg trodde kunne være aktuell i mitt tillfelle, satser på å søke på dette grunnlaget da når det blir aktuelt til våren en gang. Men er det som JegerBomBomBomBom sier, at våpenforskriftene tolkes ulikt i forkjellige politidistrikt? Det står jo nokså tydelig i denne paragrafen da?
  14. Første post her! Jeg og min sønn på 17 nettopp blitt medlem av den lokale pistol-gruppa, og har i den forbindelse fundert litt på dette med å eie kun ett våpen av vært kaliber. Det er jo ennå nesten 4 år til min sønn kan stå som eier av eget våpen, og det er jo da synd at vi må dele på dette ene våpenet når vi jo går sammen på trening/stevner.Tar jo bort mye av gleden og konkurransen oss imellom. Noen som vet om/har erfaring med dispensasjon fra denne regelen på samme grunnlag som jeg har? Som nevnt i overskriften her så gjelder jo dette da kun .22 lr.
×
×
  • Create New...