Jump to content

bryn

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

bryn's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. takker for svar , nå ble alt mye enklere.
  2. Har lett rundt men finner ingen info om dette - Er det mulig å bruke ladninger som 12/65 , 20/70 osv i en 12/70 hagle? - hvor går begrensningene?
  3. Tok mye bilder med det første objektivet jeg fikk med til kameraet. Etter å ha kjøpt et Canon- L objektiv er det utrolig stor forskjell på bildene, i både skarphet og farger. Har også hørt tidligere at det lønner seg å investere i god optikk. Så det er nok ikke så dumt det, hvis du bestemmer deg for å beholde 350d'en
  4. Hei, Jeg har ingen av de to modellene men et 450d. Jeg tror nok ikke du vil merke forskjellen veldig tydelig, men et 500d vil selvfølgelig være noe bedre Hvis det hadde vært meg, måtte det da ha stått på videofunksjonen. Trenger du den eller ikke? hvis du føler du trenger video, ville jeg ikke se bort ifra at det kan være et godt valg
  5. så den skal altså ikke henges hel, som stokkanden. spiser den ikke kun vegetasjon på bunnen?
  6. Noen som vet om kvinand bør henge til modning
  7. Kanskje ikke en matprat tråd, men jeg kan i det minste fortelle hvordan jeg tilbereder anda - Har hatt mye prøving og feiling med denne tilberedninga , men har endelig kommet frem til noe som virkelig blir godt Når anda er felt, skjærer jeg ut bryst og lår av anda. (ps. låra kan bli i det minste laget på kvinender mm. så jeg pleier derfor ofte og steke låra bare som en liten smak etter avsluttet jakt .) selve skroget bruker jeg ofte å koke kraft til sausen av, hvis jeg har tid nok. Andebrystene stekes på hver side, men ikke for lenge,(kommer "and" på hvor rødt du vil ha kjøttet, selv foretrekker jeg kjøttet ganske rødt i midten ) da kjøttet har en tendens til å bli tørt hvis det stekes for lenge. Når dette er gjort legger du kjøttet til side for å hvile. Av tilbehør er det gøy å være litt kreativ Jeg pleier å variere mellom ulike grønnsaker og frukt sammen, som asparges, sukkererter, druer, og epleterninger mm. som freses i kort tid i panna sammen med godt med smør. Poteter i båter er en sikker vinner, ha olje i ildfast form, og salt og pepre godt. I det siste minuttene legger du andebrysta oppå potetene for å la de få tilbake varmen. Sausen er opp til deg , prøv deg frem, det finnes mange muligheter !
  8. Jeg går og tenker litt på anskaffelse av en salong. Er zastava cz 99 en grei salong, noen med erfaringer ? Ser at jaktdepotet selger denne med bushnell sportsman 3-9x32 og lyddemper til 3500kr.
  9. Har kommet meg på andejakt et par ganger i år, og det har blitt to kvinender, en på hver tur Jeg hvet at stokkand kan henges til modning, men kan kvinand også henges til modning?
×
×
  • Create New...