Jump to content

P.O

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Takker for svar.. Håper virkelig eg får det i orden ja.. Kjipt å hive vekk så mange tusenlappa i et sikte som ikkje er godt nok. Skal ringe Zeiss norge i morgon.. Og satsa på mykje beire service en det som er nevnt ovanfor.. Skulle tru et navn som zeiss ville gjere alt for å beholde sitt gode rykte?
 2. Har kjøpt meg ein brukt Diavari V.. Eg har vore borte lenge i jobbsammenheng, kom heim og fekk sjå kikkerten idag. Oppdaga då at den var veldig uskarp i kantane, skrudde litt på fokusen og fekk den først skarp når den var skrudd heilt på minus-sida.. Tviler på at selger vil ta den tilbake, sidan det er 2-3 veker sia den kom. Kikkerten er heldigvis kjøpt ny i norge, iflg selger. Nokon som har haurt om dette før? Nokon som har hatt dette problemet? Mulig å få det reparert på en enkel måte? Takker for svar.. P.O
 3. P.O

  Dansk demper???

  Dette må seiast å vere uflaks. 2 stk. med samme bruker/våpen.. Men det er fortsatt berre registrert ett tilfelle der demper med NYE bakstykker har blåst?? For min del er det dette som er avgjørande.. For om demperer med gamle bakstykker skulle blåse, er jo dette ingen nyhet. Er jo en grunn til at alle bakstykker blir utskifta.. Sålenge oppgraderinga er god nok til at demper er holdbar, må en vel sjå vekk i fra hendelser før oppgradering?
 4. P.O

  Dansk demper???

  Har sitter litt på gjerdet ang. denne demperen.. Ville høyre litt på andre sine erfaringer først, og har fulgt denne tråden i spenning. Men virker som det er blitt en bra demper, etter det nye bakstykket er komt.. Noken so har haurt om demperer med nye bakstykker påmontert som har gått i stykker?? Sett at endel har litt å utsette på designen, personlig synes eg den ser bra ut. Dildo eller ei.. Som eg skreiv i et tidligare inlegg, viste min lokale forhandlar meg stål-kjerner som var sprukket, og han mente at desse ville løsne over tid.. men folk har vel smelt avgårde nåken skudd gjennom desse demperane, og kjem ikkje på å ha lest om nåken som har opplevd dette. So konklusjonen blir at det blir handel når eg kjem heim fra jobb Ser absolutt ingen grunn til å betale det dobble for en demper som sansynligvis ikkje er noko beire.
 5. P.O

  Tikkaklubben

  det er det, koster rundt 700kr. laget for tikka. festes med en skrue som dras rett igjennom kolben Peiling på kor det er å få kjøpt? Nettside?
 6. P.O

  Tikkaklubben

  Har en t3 stainless lite. er på utkikk etter ny kikkert for å bytte ut kina-kikkerten som vart satt på midlertidig. Optilock montasje og 5 skudds mag. Skal gjenges for demper i aller nærmeste framtid, må berre bestemme meg for demper først. Har brukt denne på jakt i 3 år no og er meget godt fornøgd! Er det mulig å få ettermonter justerbart kinnstykke på denne lite kolben?
 7. P.O

  Dansk demper???

  Var på besøk med min lokale våpenhandler i går, tok med tikkaen og gleda meg til å få kjøpt min første lyddemper. Hadde på forhånd bestemt meg for Hard-Core demperen, har lest og spekulert endel, og kom fram til at det var den som var tingen. Men, våpenhandleren ampefalte på det sterkaste å ikkje kjøpe den, ville mykje heller selge meg en Hausken demper. Han argumenterte med følgende: - Der er ikkje pakninger mellom modulene, desse vil derfor blir fastbrent av kruttrøyk og smuss. -Stålkjernene i kvar modul har en tendens til å få sprekker, dette viste han meg eksempler på.. Kan det stillast spørsmål ved kvalitetskontroll?? Vart so i tvil at eg gikk derifrå uten å verken gjenge løpet eller kjøpe demper.. Hausken er nok en kjempe bra demper, men den er 2000kr dyrare, og det er mykje pengar i mine auge. Er det fleire som har sett desse sprekkene?? Eller er det berre ein "mandags demper" han hadde inne..?
 8. Er det mulig å få tilsendt ammo i posten?? Dyrt med frakt pga. høg vekt kanskje...
 9. Spekulerer på å kjøpe en Leupold European fra USA, nåken som har erfaring med garanti med importert Leupold??
×
×
 • Create New...