Jump to content

SVD

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SVD's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

5

Reputation

  1. Den vide tolkningen har vi vel allerede fått. Det som kommer i fra POD er ikke noe man kan bli dømt for elns. Det må være basert i loven og det er det ikke. Jeg tror de som leverer våpen nå kan være litt tidlig ute.
  2. Du svarer jo ikke på det jeg skriver. Det er mye som er ulovlig som man kan ha løyve for å inneha. Jeg og alle andre med våpenkort har løyve. Jeg ser ikke at løyven blir indratt i den loven.
  3. Men vi har jo allerede fått løyve til å ha våpenet. Det har jo vært "ulovlig" tidligere også med halvauto feks, men det fantes en unntaksliste som ga muligheten for å få løyve. Nå har jeg allerede den løyven (Mini14) og jeg kan ikke se at det nye forbudet inndrar tidligere løyver.
  4. Er det noen som har tenkt å ikke levere inn? Har mini 14 og kan ikke se noe i loven som sier at jeg må levere den. Jeg har allerede fått tillatelse til å inneha våpenet. og innen jeg får opplyst i et brev om at tillatelsen er inndratt så ser jeg på finn annonser osv. som bare tull.
  5. Føler det er vanskelig å vite om jeg må levere inn Ruger mini 14 (jaktregistrert) snart eller ikke. Tydelig at det var intensjonen med de nye reglene, men uansett uklart for meg. Jeg har tatt og godkjent praktisk skyting kurset. Men har ikke nok aktivitet eller tid til å få søke på nytt våpen. Kan jeg fremdeles søke om bruksendring på det jeg allerede har?
  6. Jeg er mest spent på om det ender opp med at jeg må levere inn min Ruger Mini 14 eller om jeg kan ha den. Det virker jo egentlig ikke helt satt i stein.
  7. Bare en skrivefeil i kortet tror jeg. Den sto som halvauto i søknaden selvfølgelig.
  8. Min Mini 14 står som "RIFLE Repeter" i våpenkortet. Så da kan jeg vel beholde den
  9. Er det mer pågang på innmelding hos DSSN nå, eller er folk klare for å skrote våpnene sine?
  10. Jeg skal kjøpe en Mini 14 for 4000kr nå x) Får i alle fall brukt den i 3-4 år
  11. Når er neste høring i stortinget? Det kan jo bli regjeringskrise nå, vet ikke om eller hvordan det vil påvirke noe, men SP kan jo komme i regjering snart.
  12. Er den en sjanse i h****** for at mini-14 osv. vil kunne beholdes men ikke omsettes?
×
×
  • Create New...