Jump to content

lardass

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Skal montere en kikkert med 50 mm linse på en Sauer202. På børsja har jeg sånne Weaver baser. . Hva er laveste modell jeg kan kjøpe av ringer ? (eks. Qrw ) Vil det passe med "low", eller må jeg ha medium høyde på dem? Noen som vet?
 2. På tide med nye jaktstøvler.... Noen som har erfaring med disse syntetiske som har kommet? (alfa bukk etc)
 3. Noen som vet om man finner oversikt over reinvaldene i kartform på internett? (disse ha16, sa01 etc etc)
 4. Vi har ikke vår-jakt på bukk pga. at noen er redde for at gaupene skal ha for lite mat om sommer'n. Det virker i hvert fall sånn!
 5. Hei Omsider har jeg også fått meg S&L 270 win løp til min sauer 202. Har sålangt skutt et 20 talls skudd med Norma Jaktmatch som har fungert riktig så fint. Jeg skaffet meg noen TTSX 130 grains og noen Speer Hot Cor 130 grains. Har n160 krutt liggende. Noen som har noen gode ladninger til disse kulene med 160 krutt?
 6. lardass

  Sauer 404

  Kom inn litt uti tråden her. Går pipene på 202 og 404 om hverandre?
 7. Hei Er i ladestartgropa og lurer på om noen har noe bra oppskrift på ladning som går raskt og persist. Har kjøpt N160, men tar gjerne imot tips med annet krutt osgå. Jeg har en sauer 202 om det skulle ha noe å si..... Lardass
 8. Var det svaret jeg egentlig hadde en mistanke om... Da må jeg nok spare et år til...
 9. På tide å oppgradere med en ny kikkert til reinsjakten, og jeg ser småkikkertene (8x25 osv) fra de beste merkene kan skaffes til en overkommerlig pris. Er det slik at synskomforten I disse er sånn at det blir slitsomt å sitte og speide I dem?
 10. Noen som vet når saken skal voteres over i stortinget?
 11. Jeg har også en slik i 30å6. Aldri noe problem og går svært persist. en nobrainer....
 12. 7 mm rem mag er et rått kaliber. så en pen reinsbukk bli felt med dette sist jakt. Holdet var 70 meter og det var ladd med 140 grain til ca 1000 meter. Aldri sett et dyr ta bakken så kjapt før! (bogen på utgangssiden var dog en smule skadd ) Er du reinsjeger som inne i mellom også skal jakte elg kjøp 7RM. Er du reinsjeger som inne I mellom jakter rådyr og hjort velg 270. win.
 13. hehe blir nok 6,5 på meg også..
 14. Ja, det er et artigere kaliber... 270. win må vel være det optimale kaliber på reinsdyr. Så er det jo gøy å ha noe annet enn alle andre.
 15. Flott takk. Men det var egentlig ikke det svaret jeg håpet på da jeg ønsket et påskudd til å velge 270 win istede. Der er jo diameteren på hylksa lik 30.06. Men det får vel være måte på......
×
×
 • Create New...