Jump to content

Paja

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Noen som vet om fabrikken har løst leveringsproblematikken på dette preperatet (Interceptor Vet)? Evt er det noen som har liggende 3x11,5mg tabletter som kan kjøpes mot resept? (evt andre størrelser er også intressant). Er der noen som har prøvd Milbemax Vet som inneholder samme virkestoff (+ prazikvantel) mot nesemidd med godt resultat? Ivomex er ikke et alternativ........(bare for å ha sagt det)
 2. Etter rydding har det dukket opp et lite antall med patroner med spiss av treverk i 6,5x55. Årstall fra 1941-1947 Er det noen som er intressert i disse før dem blir destruert? Har også en pakke som inneholder 2 klips a 8stk med 7,62x3 med svart spiss. Pakke merket A. P. M2 AMMUNITION LOT F.N. 11 Og noen i 7,62x51 med rød tupp på spissen. (Ra fra rund 71)
 3. Har en Zodiac Pa 2099 som blir brukt til reserveradio. HAr fungert greit, bortsett fra loddepunktenen til antennenkontakten som blitt loddet et par ganger. Men no er radion omtrent død, displayet er mørkt og suser svakt i høytaleren. Ingen sending og ingen forskjell ved forsøk på sending, eller betjening av knapper(kanaler, sql osv...) Heller ikke ved bruk av ekstern monofon. Har åpnet og sett over printkort. Finner ingen dårlige kontaktpunkt bortsett fra jording på antenne mot printkort, men antenne er jordet mot chassi i tillegg så tror ikke dette skal ha noe stort å si. Noen som har skjema over printkort så jeg kan feilsøke litt mer grundig? Evt noen som har en formeining om hva som kan være galt?
 4. Har en Hausken demper med bakkammer, lengde ca35 cm og vekt på ca 700gram. denne syns jeg blir litt tung og lang til å drasse med seg i skogen. Vurderer en ny hausken Kompakt (KD155) da denne kun bygger 67mm foran munningen, og har en vekt på 273gram i alu og 351 gram i titan. Den skal dempe 19db? Hvor mye reduksjon er dette? Nok til å unngå å skade hørselen til meg og bikja? Eller skal jeg gå for en Hauske Superkompakt (SK163) som bygger det samme som den jeg har, men er uten bakkammer og med en mye lavere vekt(345/411gram), som demper 28db? Noen som har erfaring med KD155? ser ut som en hendig demper, men betydlig mindre demping enn SK163. Blir å bruke på våpen i .30 kal.
 5. Har prøvd en annen demper, da satt begge hullene i innerti både med og uten demper... Så er i såfall demperen som er skjev. Hadde det bare vært litt forskjell(10-15 cm) så det hadde det gått ann. Lurer på om jeg skal spenne opp demperen i dreiebenken og borre opp hullet litt. Men hvor mye kan man ta før dempingen vil bli merkbart mindre? Kan jeg bore opp 1mm? til 10? eller burde jeg tatt mer eller mindre?
 6. Har en Sako i 308 med en Hausken demper som flytter treffpunkt med og uten demper ganske mye. Har demontert og vasket den og ser no en antydning til at kulen kan stryke borti i fremste del av demperen. Ser ut som en kvit stripe ca 1mm bred. (se bilde) Er dette kulen som tar borti eller er "såret" for "pent" til at det kan være det? Med og uten demper flytter treffpunktet rundt 40cm opp og 20cm til høyre. Samler godt og runde fine hull i pappen. Ser ut som rundt 9mm diameter på hullet i utgangssiden på demperen(kansje en anelse mindre, har ikke skyvelær for hånden her) Noen som har noen tips om hva som kan hjelpe? Få kappet løp og nye gjenger på rifla eller borre opp demperen litt?
×
×
 • Create New...