Jump to content

vegara

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Noen som kan anbefale en dyktig børsemaker for å lage justerbart kinnstykke på 2stk sauer? gjerne en med hjemmeside slik at det finnes bilder av forskjellige varianter. Har prøvd å nå tyristubben uten å lykkes
 2. vegara

  tyri-stubben.no

  lurer på om tyri-stubben eksisterer fortsatt? har de eventuelt ny hjemmeside? evt andre som er i samme liga for å lage kolbeforhøyer og skjefter?
 3. asså jeg vet ikke hvilken bæsj det er... men sau er visst utelukket ifølge han som har tatt bildet. ble foreslått i jaktlaget hos oss også at det kunne være det. ble også foreslått att det lignet avføring av et elr annet drøvtygger dyr.. la det egentlig ut for å se hvilket alternativ som kom oftest frem av dere..
 4. ser at dere sier det er sau. men da har jeg et nytt kansje viktig info.. det finnes nemlig ikke sau i nærheten hvor bilde er tatt...
 5. hvilket dyr har en slik avføring???? noen som har peil på sånt?
 6. er det gummiert stokk på 202 outback. eller er det samme stokk som på modell XT??
 7. når ser man at modulene er utslitte i en a-tec tmm4? er det evt etter mange skudd? tenker litt på å bytte moduler ettersom det har vært mye snakk om sprengning av lyddempere i det siste. min har gått ca 1000 skudd.
 8. en jeg "kjenner" lurte i kveld på om jeg skulle selge gamle rifla mi, ikke det att den er veldig gammel. den er kjøpt i februar 09. kun brukt i 1 sesong på bane og på jakt. lurer litt på hva som er en grei pris på en howa 1500 lightning med standard plaststokk? kaliber er 30.06 den er gjenget for lyddemper? reim å sånt følger med som en del av prisen, montasje også hvis vedkommende har bruk for2,5" ringer.
 9. kan treffpungt endre seg ved demont av forskjefte/bakskjefte på sauer 202??
 10. mye gris på dylta bruk... kansje litt dyrt, men garantert fangst... dyltabruk.se
 11. vegara

  ammunisjon spm?

  "flattskytende knallpatron" er vel bare en talemåte, men ser ingen grunn til å begynne å finne opp kruttet på nytt så derfor vil jeg ha noen tips om hva andre har funnet ut gjennom tiden... forøvrig hørt mye positivt om winchester sin patron..
 12. vegara

  ammunisjon spm?

  hei... noen som har tips til ammunisjon for å bruke på elg å rådyr i en sauer 202 kaliber 30.06? har brukt norma elite frem til nå i en howa 1500 uten å egentlig teste om den ammon går godt i rifla. har likson vært greit nåkk.. fin pris iallefall.. hadde vært gøy å fått noen tips til en flattskytende knallpatron:)
 13. kompis ringte jakt og friluft med tanke på lyddemper på 6,5 å fikk anbefalt atec maxim, løpet blir ikke kappet men montert på sånn som det er idag... sikkert et bra valg
 14. takker for svar... da får han håppe på et kurs når han føler han har tid
×
×
 • Create New...