Jump to content

stefan

Members
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som får lest den saken og kan fortelle hva politiet pønske på? https://www.nordlys.no/museum/tromso/vapen/politiet-skal-kontakte-2000-vapeneiere-i-troms-vi-vil-ha-kontroll-pa-vapen-og-vapeneiere/s/5-34-948084
 2. 5-dørs er å få kjøpt og registret i Tyskland, ut året ifølge ryktene. Derfra er vel bare å importere (og svi av en skikkelig sum til statskassa) ... så er bilen "norsk".
 3. Det var Ramfjorden som fikk tankene til å gå, men jeg er enig i at den ikke er noe egnet sted (for der er det ikke noe åpent hav til bakgrunn), så får min del er nok spørsmålet mer hypotetiskt, men fikk som sagt lyst å høre med kammer-folket om det er noen som har tenkt de samme tankene.
 4. Men da må man vel innhente grunneiers tillatelse? Hvis vi ser bort fra rifle, hva med å ta oppstilling med leirdueutstyret midtfjords? Ser jo for meg at det kan bli litt styggt på isen med leirduefragmenter spredt utover, men i forhold til sikkerhet så går jo ikke hagleskuddene like langt ...
 5. Isen er trygg den, bærer en snøskuter Mulig man må spørre politiet om saken, ja. Var bare en artig ide jeg fikk her om dagen og lurte på om noen hadde tenkt i samme baner.
 6. Det er jo fri jakt på sjøvann, kan man da og rigge seg til med blink og øvelsesskyte på en frossen fjord? Ser selvfølgelig at det ikke er noe kulefang, men hvis det bare er åpent hav i den rettningen man skyter burde det vel være sikkert nok?
 7. Hvis jeg ikke har satt dem på plass igjen etter flere måneder kan du gjerne ta dem. Har ikke tatt med meg så mye som en pinne hjem (har ikke peis montert en gang) så det hele er kun et tankespill ... mest i forhold til hva loven sier om det hele (og litt hva folk mener ville vært "vanlig folkeskikk" - disse to kan jo innimellom være forskjellige). Tror ikke jeg hadde turt å troppe opp på annen manns eiendom med tilhenger og motorsag sånn uten videre. Takker for tilbakemeldinger så langt - litt mer kommentarer (spesielt i forhold til å lage turbål utav slik ved) blir satt pris på!
 8. Sitter og funderer på en sak: Jeg går ut ifra at man har lov å samle pinner som ligger på bakken til å fyre bål når man er på tur. Hvordan stiller det seg med skog som er "kjørt ned" av et snøskred? Der ligger det ofte mye fin ved, men er det bare å forsyne seg eller har grunneier enerett til disse trærne? Gjøres det forskjell på om man bruker litt som ligger nede til å fyre turbål eller om man tar med seg større kvanta hjem for å fyre i peisen? Har prøvd å google eller bruke forumssøket men "ved" er et helt håpløst ord i forhold til søkemotorer ... setter pris på å høre hva dere mener - spesiellt lovkyndige og grunneiere bes om å uttale seg!
 9. Finnes det noen i Tromsø som er en racer på sliping av kniv og øks og kan tenkte seg å vise frem sine skills for en speidergruppe førstkommende Søndag?
 10. ingen som la merke til mitt innlegg eller skjønnte dere bare ikke det jeg prøvde å si? Norma selv advarer jo åpenbart mot at det kan være patroner av feil kaliber i eska. Når dem gjør det så går jeg ut ifra at dem ser en mikroskopisk liten mulighet for at det kan skje uten at dem vil være i stand til å forhindre det. Når det da inntreffer så kan dem i hvert fall ikke lastes siden dem har advart mot det på pakken. Funnet til omtalte person er altså kun en bekreftelse på at norma gjorde rett i å advare på pakken ...
 11. Ikke hørt noe mer fra winge - selv etter en purringsmail. Etterlyser da om det er andre som har fått slike merker (ta gjerne kontakt på pn). Grunnen til at jeg spørr er fordi jeg kjøpte rifla fra en som leverte den til winge og jeg fikk den derfra. Selger og Winge er med andre ord uenige om hvor merkene har kommet fra.
 12. Sitter og ser på en pakke ferdigrulla fra norma og der står det: D) Check all cartridges in this box to make sure they are all the same and correct for use in the firearm as marked on it or recommended by the maker.
 13. koffor ikke ringe tilbake til POD og be dem ringe kragledama?
 14. jo - for all del - har ikke noe nærmere kjennskap til saken, så det kan godt være at det er en såkallt "kjenning" til politiet og at dem bare har ventet på en anledning for å snu huset hans opp ned men som det fremkommer av saken så har han ringt i forveien og fått godkjent sin "skytebane". Med tanke på utfallet ser det ikke ut til å vært til noe nytte ....
×
×
 • Create New...