Jump to content

Falcon

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Falcon's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar da skal demperen bli montert. God jul
  2. Har ei 243 win og en alm demper i kaliber 30. Hvordan er det å montere en lyddemper med kal 30 på en 243. Vil dette fungere????
  3. Fikke endelig skutt inn rifla på skikkelig bane i dag. ikke værst samling på de fire første skuddene. var litt ukonsentrert på siste skudd men er selv meget fornøyd med resultat. Ble skutt inn på hundre meter.
  4. Vil funger meget bra til en 223. Muligens det kan bli litt større åpning mellom løp og stokk men det burde jo bare være en fordel. Stokken er knall stiv, ikke noe form for svikt på min i allefall. Jeg venter nå på lyddemper, samt at jeg skal få en børsemaker til å lage justerbar skinn justering på stokken. tror selv den blir kanon bra. Angående vekt er ikke min rigg av de leteste. har ikke fått veid den ennå men tipper at den ligger mellom fem og seks kilo. kanskje mer. skal gjøre et forsøk med veiing på bade vekten. Selve stokken ligger på 2.0 ibs som jeg tror er 0.907185 kg.
  5. Trenger ikke tofot, går greit med en ryggsekk.
  6. Er det noen her på forumet som driver med langholds skyting og er fra området rundt stjørdal. Kunne tenkt meg noen å dra på en bane sammen med for litt langholdsskyting. Er ikke spesielt erfaren innenfor dette feltet så her har jeg masse å lære.
  7. tusen takk for svar alle sammen.
  8. Noen som kan hjelpe meg med å fortelle meg hvor jeg kan få lastet ned programmet PCB. På forhånd takk til de som hjelper meg.
  9. Flotte bilder. Kom med flere. Er det åtejakt du har benytet deg av på reven.
  10. Nå har jeg vært på ei blaut myr å skutt inn rifla. Skaut den inn på sån ca 150 oppgåtte skritt i ei utrolig blaut myr. Fikk en samling med en cm mellom kullehullene. Synes ikke dette var så værst. Skal få tatt noen bilder neste gang jeg er utte å skyter med rifla. Skal da prøve meg på 3 - 400 meter.
  11. Her er langholdsrifla mi: Er meget fornøyd selv med hvordan den ble etter modifikasjonene. Se tråden langholds prosjekt. Mangler fortsatt demper men den kommer om ikke så lenge. Skal få satt på en ALM demper. Mulig jeg kutter løpet noe, men tiden vil vise hva som skjer.
  12. Her kommer en liten oppdatering om langholds prosjektet mitt. Jeg har nå fått satt sammen riflen og det skal bli utrolig gøy å få prøvd den på noe lengre hold en hva jeg har skutt med den tidligere. Stokk: Bell and Carlson Medalist light Tactical stock howa 1500. Aluminum bedding block system. Optikk: Falcon Menace 4.5x18.56 Harris tofot.
  13. Hei er ny her på forumet, og jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av langholds prosjektet mitt. Jeg har tatt utgangspunkt i ei Howa 1500 med tungt løp i 308. Har gått til innkjøp av: Skal legge ut fler bilder ettervert som prosjekt skrider fram. Kom gjærne med synspunkter og forbedringer.
×
×
  • Create New...