Jump to content

Olesøn

Styret
  • Posts

    5,684
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    95

Blog Entries posted by Olesøn

  1. Olesøn
    Det er ikke ofte jeg gjennomfører mine grandiose planer, hverken de om verdensherredømme, eget politisk parti, eller de som har med våpen å gjøre.
    Men nu, jävlar, nu blir det Krag! Øh.. Drag!
     
     

     
    Man tager en sånn og en slik.
     

     
    Det er ikke ofte jeg leser bruksanvisninger, men i dag var det greit.
     

     
    Selve monteringen var kjedelig og ikke mye å skrive hjem om. Nå er jeg forsåvidt hjemme allerede, men det var ikke mye å skrive til dere om heller.
     

     
    Den stygge Tacti-sniper-Delta-Seal-kolbedingsen skal byttes ut. Jeg har en repro til Garand, men finner den ikke igjen.
     

     
    Har egentlig lyst på demper, har en liten søt Moderator som bare bygger forover. Og sammen med 8x57Moderat hadde det jo klinget bra.
     
  2. Olesøn
    Harrington & Richardson, 44 magnum. Det som er gøy er at jeg nå har systembørse. Ene baskylen skal bort, så tante blå blir happy igjen, så må pipene få våpenkort.


     
    Edit: Etter test og tankevirksomhet har jeg kommet fram til at rødpunkt blir i overkant enkelt for mine slitne øyne. Derfor gravde jeg fram Bushnellen, noen hønnstygge Weaver-ringer, og skrudde i vei. 
     
     

     
    Får det faen ikke til å samle. Magtech og S&B sprer 20 cm. Skal forsøke med annet skjefte, mistenker at avtrekk og rekylopptak er labert pga engelsk stokk. 
  3. Olesøn
    Man tager en karabin som man har fått fra @Jonas.L, en stokk fra en annen karabin som man har tusket til seg, en dose med uvitenhet og littegranne dårlig sjølinnsikt. 
     
    Steg for steg:
     
    Først legger man karabinen og stokken ved siden av hverandre. 
     
    Så legger man stokken oppå karabinen. 
     
    Ta den dårlige sjølinnsikten og si til deg sjøl "dette burde jo gå". Spar littegranne til neste steg. 
     
    Finn fram uvitenheten og reduser den så mye du kan. Her har me juksa litt, og @msteirohar allerede tipset om epoxy til å fylle stokken med. Hvordan man skal frese/skjære/gnage ut plass til karabinen tar vi senere, takket være den dårlige sjølinnsikten vi har igjen fra forrige steg.
     
    Den observante kammerist har allerede fått med seg at oppskriften mangler overtre. Dette er ikke med vilje, det er bare det at jeg ikke vet om jeg har. 


×
×
  • Create New...