Jump to content

Redline

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Redline's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har noen lokkegås (type canada) som jeg vil male slik at de blir mere lik grågås, men er usikker på hvilken type maling/lakk man bør bruke og hvor man får kjøpt det. Fint om noen kunne hjulpet meg med dette. Noen som har erfaring med om grågåsa går ned på bakken ved siden av canadagås?
  2. Noen som vet om noen som selger pakke med justerbart kinnstøtte til tikka t3 med syntetisk stokk, eventuelt hvordan man lager en slik selv?
  3. Jeg har tenkt å kjøpe meg en benelli m2 field, og er usikker på hvilken løpslengde jeg skal velge? Bruksområdet er variert, med både leirdueskyting, trickshooting og til jakt. Hva bør jeg velge? 60,65 eller 70cm? Jeg tenker mest imot 60cm? Noen som har erfaring med ulike løpslengder på hagler? Får man til å sette på 9 skudds magasinforlenger hvis jeg velger 60cm løp eller blir den for lang?
  4. Jeg tenkte å bestille kikkertsikte til min rifle fra Sverige. Må jeg da betale toll (moms) i tillegg til prisen jeg må betale for siktet?
  5. Noen som har erfaring med denne kikkerten? Ser på schou partner at den ligger på 9900,-. Leveres denne kikkerten med lys? Noen plasser de selger denne kikkerten billigere? Utenlandske sider?
  6. Hei. Jeg har nettopp kjøpt meg ny rifle og skal kjøpe meg riflekikkert. Jeg er svært usikker, og tenkte at noen av dere har gode råd på kikkertsikter med lys som kan brukes til alt av jakt, fra elgjakt og toppjakt på lange avstander til skumringsjakt på rev osv.??
  7. Hei. Jeg lurte på om noen av dere vet om noen bøker som tar for seg hvordan man gjør opp ulike vilt? Både småvilt og storvilt?
  8. Hei. Jeg skal kjøpe meg gordonsettervalp og lurte på om dere vet om noen gode filmer eller bøker som viser hvordan man trener en GS til jakt osv. Samtidig lurte jeg på hva man må ha av utstyr når man skal ha en GS med tanke på bur (størrelse?), mat (mengde?), osv..?
  9. Noen som har erfaring med å bruke canadagås som lokkegås, og om de trekker ned grågås og kortnebb? Eller eventuelt å blande ulike flokker med ulike lokkegås av type grågås og canada?
×
×
  • Create New...