Jump to content

Terminator

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Terminator's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Vi bygger skytebane nå og det er litt tvil om regelverk angående avstand standplass og skiver på riflebane. Vi ønsker å kunne holde konkurranser senere og da må jo alt være korrekt. Vi tenker spes på slingringsmonnet å løpende elg og vanlig 100 elektroniske skiver. 100 m pluss/minus x meter for å få lov til å holde konkurranser! Noe som vet hvor regler for dette ligger og kan sende meg en link eller pdf på dette?
  2. Jeg har Viking Deer hunter og er meget tilfreds med feste på glatt føre.
  3. Hei Er en amatør og nybegynner når det gjelder å lage kniver, men synes det er vannvittig gøy. Når skaftet er ferdig formet, hvordan går dere frem da. Oljer dere det med danish oil e.l., for så å farge det eller motsatt?
  4. Hei Noen som har erfaringer med å kastrere en støver og hva som skjer/kan skje med jaktlysten etter dette? Vi har en 6 år gammel dunkermix som er litt vel mye alfa hanhund, han er kjempeflink i skogen. Men takler andre hanhunder dårlig og må ut flere ganger om kvelden for å bare titte bortover veien og tisse litt. På jakt prøver han å være sjef og kommer ikke inn før HAN vil. Ligger nok noe mangel på grunndressur her, men hovedeier hadde ikke bruk for det da han har hatt mange hunder før. (Dog ingen like alfa og helst tisper.) Ønsker ikke å ta skrittet hvis jaktlysten blir borte og håper noen kan hjelpe oss med å svare på hva som kan skje! Eller komme med andre forslag? Takk.
  5. Hei LRS2 Tror du etter loven kan registrere den som A (affeksjon/arv) og legge til at den kan/skal brukes til jakt og da kunne få den ut over de 6 våpen. Men alle politihusene oppererer noe forskjellig, selv om de ikke skal det. Er det jeg har fått ut av de siste reglene hvertfall. Er jegerprøveinstruktør og sitter en del med dette.
  6. Noen som er eller kjenner gode børsemakere rundt Hønefoss??
  7. Noen som kan fortelle meg litt om firmaet KTG?? Har en halvauto hagle kal 12/70..... merke KTG. Har funnet ut at det er ett japansk firma men finner det ikke på nett, og de produserte for weatherby en stund men..... Vil gjerne vite litt mer om mine våpen..... på forhånd takk!!
  8. Noen som kan si litt om disse?? Erfaringer og feil! http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=19288040
  9. Terminator

    Vildsvin

    Hei Skal prøve å lage en foreningstur/vennetur til Sverige med villsvin som mål! Har noen noen gode tips til hvem som har gode tilbud på dette, gjerne egne erfaringer som bakgrunn! Ønsket er ikke nødvendgvis størst mulig dyr, men dyr og fine opplevelser!
  10. Har akkurat funnet ei fin rifle på Jaktdepoet i Drammen, for ett par år siden fant jeg en fin hagle. Begge deler brukt, men man kunne ikke se slitasje på noen av dem. JD synes jeg har mange fine brukte og nye våpen, god kundebehandling, er effektive og kan det de driver med. Det er det jeg har opplevd ihvertfall........ Ellers har villmarksbutikken på Jessheim en del våpen, både brukte og nye..
×
×
  • Create New...