Jump to content

Fossekall

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jeg trenger hylser til .50 Remington Pistol (M71 Army). Da disse er vanskelig tilgjengelig, kan man benytte .50-70 Govt. hylser som dreies ned til 22,2mm hylselengde. Er det noen her som kan være behjelpelig med dette ? Send PM !
  2. Om jeg forstår det riktig er det Våpenforskriften av 11.07.2008 som gjelder - se link; http://go.startsiden.no/go/e/content_re ... =14633&1=1 Det er flere interessante forhold her, se bl.a. mulighet for å dispensere i § 11 samt i §20 vedr. arv/affeksjonsverdi. Vet ikke om disse bestemmelsene kan anvendes fullt ut i mitt tilfelle, men er helt klart verdt å sjekke. Andre som har sjekket ut dette ?
  3. Hjertelig takk for alle tilbakemeldinger ! Ser ikke enkelt ut dette her. Har noen på forumet erfaring med om arv kan være en "formildende omstendighet" i slike sammenhenger?
  4. Jeg har i mange år vært i besittelse av en registert US Carabine. Brukte denne tidligere på rådyrjakt, men de siste årene har det kun blitt øvelseskyting. Tenker nå å overføre denne til min sønn (18 år) da han har hatt mye glede av denne for å trene opp sine skyteferdigheter. Med bakgrunn i de skjerpede bestemmelser som er innført ved kjøp av denne type våpen, lurer jeg på om noen har tips om hvordan jeg bør gå fram for å få aksept for dette hos politiet ?
×
×
  • Create New...