Jump to content

sselg 1971

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sselg 1971

 • Birthday 09/17/1971
 1. noen som har prøvd denne type cronograf?
 2. sselg 1971

  verktøy

  helt korrekt. jeg finner ikke noe på nettsider.
 3. sselg 1971

  verktøy

  kan du finne ut hvor du har sett det?
 4. sselg 1971

  verktøy

  kan du prøve å finne ut hvor du har vert borti det.
 5. sselg 1971

  verktøy

  noen som vet hvor man finner tak i verktøy til å demontere tennstempelnåla fra fjera på sluttstykket på sauer 200 str? noen som vet?
 6. er vel en gang så at fabrikk patroner skal gå i alle kammer. synes col på 80mm hørtes drøyt ut på di fleste patroner.
 7. lure på hvilken patronlengede det er på lapuas fabrikk patroner på scenar 7 gram, 8 gram, 9gram er det noen som har og kan måle den til meg?
 8. er det noen som kan gi svar på hvor norma N-15 ligger i forhold til vihtavuori 560?
 9. vil det si at dem er av samme kvalitet og jamhet på vekt?
 10. stemmer det at lapua lager hylser til andre enn seg selv. tenkte på raufoss. (6,5x55) og hvordan er vekta/kvaliteten? er det noen som har prøvd?
 11. hadde orginal sauer pipe 73 og den gikk som en stråle. 4000 skudd og da var det ikke mere å hente ut av den. 70 cm pipa jeg bruker til felt pipe nå går godt. 2300 skudd. så jeg må ha meg ny pipe til bane børsja. hadde S&l pipe i S&L jakt rifle å den samla noe så sykt. men pusse gjør jeg uansett hvor mye jeg skyter. det er en prosedyre.
 12. nå tok sauer løpet kveld. det jeg lure på er om hva jeg skal bruke. tenkte å bruke heim løp(blått) til felt og rødt S&L til bane. ( 2 stk sauer) men hvordan kuler og hastighet er det lurt å bruke. har skutt kun med sauer løp og brukt hornady a-max på felt og 8,45 norma DL. men har skutt noe lapua og vore fornøyd med presisjonen på dem. (7 gram og 8, hvert fint med innspill på kuler og krutt i forhold til løpene viss noen har prøvd dem.
 13. har ordna det. med rør og synes alikavell at det seint. men takk for svaret.
 14. er det noen her som har noe erfaring med dette kruttmålet. etter reklamen ser dette bra ut.HARRELL - HARRELL CLASSIC CULVER POWDER MEASURE. har en rcbs chargemaster 1500 som jeg synes er bra. ladder en del til DFS bruk og synes det går litt seint med den. jeg ønsker noe som gir nøye ladninger. eller er det noen som har noe annet å anbefale?
×
×
 • Create New...