Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  12,949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  93

Chiefen.v-2 last won the day on November 23

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

2,223 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bren-gun mg34, mg13, diverse MPer. Snart 2020 og en tidsmaskin noe sted. Framskritt liksom. Phøy, humbug
 2. Chiefen.v-2

  Kikkert til jakt

  Ikke at noen bryr seg.....
 3. Du er bare ikke gammel nok😎 En Aaserud eller Arsenalet katalog fra 80tallet er rimelig villt med tanke på dagens regelverk.
 4. Tro hvilket sikkerhetskurs selger anbefaler? Skip eller offshore? IMO 40, 50,60 eller 80? Holder med LEIRO1-3 uten oppdatering?
 5. Enkelte skrankedrager kan bli nokså vanskelige om de ikke finner et kaliber i listene sine. Litt forklaring og god snakk så ordner det seg.
 6. Vi kan håpe, men litt lesing i kompendier tyder på at grovt er farlig..
 7. Chiefen.v-2

  Kikkert til jakt

  Om du ikke har økt budsjettet i løpet av høsten..
 8. Pensjoner svenskemauseren (og kragen), det er som en bil med en-krets bremser. Uproblematisk når det virker, lite trivelig når det svikter...
 9. Asault rifles og pistoler/revolvere. De liberale (snodig betegnelse for noen som stort sett ønsker å detaljregulert alt..) har også uttalt at de vil regulere hvor våpen kan oppbevares. Først må de liberale vinne valget da.
 10. Det er sånn over hele verden, myndighetene mister skytevåpen i søkk og dung.
 11. Og det har altså med kule valget å gjøre? Ingenting med dårlig forberedte " jegere"? Gratulerer med trådens minst relevante innlegg...
 12. Forfattet av herlige Karine Haaland
 13. Biltema har solcellepanel så slipper du dra på batteriet.
 14. Politiet har alle verktøy til å ta knivgutta, unntatt nok folk på gata. En sånn sperr av kvartalet og ranssk alle på Oslo øst kan fort gi resultater... Ikke bry deg om det, foreninger som ikke har det fnugg av peiling på noe som helst vil levere uttalelser (Stine Sofies stiftelse, røde kors, norsk folkehjelp, sos rasisme og mange andre).
 15. Jojo.. Får julebesøk av noen som synes kjøttfri mandag er fantastisk og vegetar et godt alternativ. Frister veldig å servere Kålribbe med sprø svor men samboeren har nedlagt forbud og erklært julefred..
×
×
 • Create New...