Jump to content

General8

Members
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About General8

 • Birthday 11/30/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. General8

  PRS-finale 2018

  Durano stiller med flotte og relevante premier til PRS-finalen. Cerakote C-serie. Keramisk overflatebehandling for best mulig beskyttelse av våpen eller annet tilbehør. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 2. General8

  PRS-finale 2018

  Vertebrae stiller med flotte og relevante premier i PRS-finalen. Blant annet en Vertebrae Fusion tofot. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 3. General8

  PRS-finale 2018

  Blink troll stiller som sponsor i PRS-finalen. Vi planlegger minst to øvelser med bevegelig mål. Øvelsene blir på moderat avstand, men stort sett fra svake stillinger. Vi er veldig fornøyd med at blink troll stiller opp, og takker for bidraget.
 4. General8

  PRS-finale 2018

  Skytterlinken stiller med flott og relevant premie til PRS-finalen. Drag bag. Kombinert matte og futteral med godt bæresystem. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 5. General8

  PRS-finale 2018

  Mission critical design stiller med flott og relevant premie til PRS-finalen. P.R.S.T. Er en karbon trefot, like bra til skyting som spotting. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 6. General8

  PRS-finale 2018

  Brownells Norge stiller med flotte og relevante premier til PRS-finalen. Blant annen en range-bag og en skytematte. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 7. General8

  PRS-finale 2018

  Da er omsider PRS-finalen 2018 spikret. Se http://prsnorge.no og meld deg på.
 8. Mulig. Det fine med poeng er at en kan skyte fabrikk og fremdeles være konkurransedyktig.
 9. Takk, der ser du hvor lite jeg kan om dette her..😃
 10. Er dette poeng eller gruppe?
 11. General8

  Rear-bag (pøll) på jakt

  Med litt trening kan du skyte neste like bra uten baksekk med svak hånd foran magasinet. Det lønner seg å skyte i stram stilling, Dvs å trekke rifla godt inn i skulder. Du ligger ikke like rolig, men har en stilling som er mer tilgivende mtp rekylopptak og at kroppen ikke nødvendigvis må være rett bak rifla.
 12. General8

  Era Tac montasje.

  Har justerbar med hurtigmontasje fra era-tac. 100% repeterbar og meget solid. Vil anbefale å kjøpe med vater. Rask og bra service hos mission critical designs som er norsk forhandler.
 13. General8

  NUMEDAL 500m. UNL. 2017

  Klar for dette. Bruker sikkert brems og 6,5x???
 14. General8

  Sauer 200 str 6xc pipe?

  Mener Hans Kristian Wear snakket om at det ble laget en batch med løp til STR, men om det er noe igjen vet jeg ikke. Ville hørt med han var jeg deg.
 15. Det er moro, utfordrende, utviklende og kan i noen tilfeller være den beste løsningen. Eksempelvis den stillingen som gir best støtte.
×