Jump to content

General8

Members
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About General8

 • Birthday 11/30/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Durano stiller med flotte og relevante premier til PRS-finalen. Cerakote C-serie. Keramisk overflatebehandling for best mulig beskyttelse av våpen eller annet tilbehør. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 2. Vertebrae stiller med flotte og relevante premier i PRS-finalen. Blant annet en Vertebrae Fusion tofot. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 3. Blink troll stiller som sponsor i PRS-finalen. Vi planlegger minst to øvelser med bevegelig mål. Øvelsene blir på moderat avstand, men stort sett fra svake stillinger. Vi er veldig fornøyd med at blink troll stiller opp, og takker for bidraget.
 4. Skytterlinken stiller med flott og relevant premie til PRS-finalen. Drag bag. Kombinert matte og futteral med godt bæresystem. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 5. Mission critical design stiller med flott og relevant premie til PRS-finalen. P.R.S.T. Er en karbon trefot, like bra til skyting som spotting. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 6. Brownells Norge stiller med flotte og relevante premier til PRS-finalen. Blant annen en range-bag og en skytematte. Vi er veldig takknemlig for bidraget. Minner om at alle premier trekkes ut blant deltakere og RO’er.
 7. Da er omsider PRS-finalen 2018 spikret. Se http://prsnorge.no og meld deg på.
 8. Mulig. Det fine med poeng er at en kan skyte fabrikk og fremdeles være konkurransedyktig.
 9. Takk, der ser du hvor lite jeg kan om dette her..😃
 10. Med litt trening kan du skyte neste like bra uten baksekk med svak hånd foran magasinet. Det lønner seg å skyte i stram stilling, Dvs å trekke rifla godt inn i skulder. Du ligger ikke like rolig, men har en stilling som er mer tilgivende mtp rekylopptak og at kroppen ikke nødvendigvis må være rett bak rifla.
 11. Har justerbar med hurtigmontasje fra era-tac. 100% repeterbar og meget solid. Vil anbefale å kjøpe med vater. Rask og bra service hos mission critical designs som er norsk forhandler.
 12. Klar for dette. Bruker sikkert brems og 6,5x???
 13. Mener Hans Kristian Wear snakket om at det ble laget en batch med løp til STR, men om det er noe igjen vet jeg ikke. Ville hørt med han var jeg deg.
 14. Det er moro, utfordrende, utviklende og kan i noen tilfeller være den beste løsningen. Eksempelvis den stillingen som gir best støtte.
×
×
 • Create New...