Jump to content

novell

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

novell's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Noen som vet hvordan quadrail forskjefte monteres på SIG 551 Swat SB? Originalskjeftet i plast er jo delt i lengderetning, men quadrailskjeftet i aluminium er massivt. Må jeg dele rifla ved låsekasse eller fremme ved løp for å få tredd denne på? På forhånd takk for all hjelp!
  2. Forespørsel ble sendt til Capsicum for ei uke siden, ikke fått noe svar enda, venter i spenning.. Sendte også forespørsel til BT ikveld. Kan komme tilbake med svarene hvis det er av interesse for noen..hvis ikke, takk for all hjelp!
  3. Tenkte på Jetcarrier ja , men er litt usikker på om det fungerer/er lovlig når det gjelder "våpen deler"..? Noen som vet?
  4. Tror det blir til å beholde Sig'en foreløpig, så.. Noen som vet hvor jeg kan få tak i denne ? http://www.dsarms.com/SIG-551-Quad-Rail-Handguard---BT21166/productinfo/BT21166/ Så vidt jeg kan skjønne sender de ikke denne ut av Statene.. og finner heller ikke andre som selger disse. Tips ang. lignende produkter mottas med stor takk!
  5. Hmm..hva gjør man da..? 1. Hvis jeg beholder den, hvordan er da muligheten for å få godkjent en søknad på et nytt våpen? I samme kaliber eller evt. et annet? 2. Noen som vet hvilke land som disse er godkjent i? Evt. hva jeg kan forvente å få for den? Vil tro at muligheten til å finne en kjøper utenlands er minimal, så valget blir vel da å beholde den/bygge videre på den. Sliter litt med å finne et brukandes utvalg av deler/utstyr til denne børsa. Noen som kan tipse meg om forhandlere? Tenker på rails, siktemidler, framgrep osv osv. Import av slike deler kan vel ikke bli noe problem? Sig 551 er vel nokså vanlig i Tyskland/Østerrike/Sveits trodde jeg?
  6. Hei folkens. De siste 5 åra har livet som praktisk skytter blitt litt tilsidesatt av det fryktede familielivet...:_) Ønsker nå å ta det opp igjen og i den anledning også bytte rifle. Har nå ei Sig 551 Swat som jeg kjøpte for en 7-8 år siden. Dette er modellen med innfellbar kolbe, den er skutt lite og ser ut som ny. Noen som vet sånn ca. hva disse går for i pris? Evt. om jeg i det hele tatt har lov til å selge den? Ønsker å gå over til AR-15..noen meninger rundt dette? Hvor handler man AR-15 i Norge? Tenker da både komplett våpen og deler? Er det mulig å bestille enkelte deler fra USA eller er det eksport forbud på alt av våpendeler derfra? Håper på mange gode tips!
  7. Heisann. Skal nå legge inn en ordre på nytt løp, stokk og forskjefte til 870'en min. Har vel egentlig landet på dette stokk\skjefte-settet fra Hogue http://www.hoguestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=654_17&products_id=5169 Denne har 14" "length of pull" (LOP) som er standard på 870. De har også en kortere utgave på 12" http://www.hoguestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=654_17&products_id=5171 Noen som har prøvd stokk med denne lengden? Hvordan føles det i såfall? Jeg er en nokså liten person, men ved den såkalte "armtesten" med finger på avtrekker, hånda rundt grepet og stokken langs underarmen lander kolbekappen fint inntil overarm med standard 14" stokk. Blir det da HELT feil med 12" stokk? Tenkte også å bestille stokk\skjefte fra USA pga får dette da til ca. halv pris i forhold til i Norge. Noen som har noen positive erfaringer med nettbutikker i statene? Har også falt ned på dette løpet http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=496356 Noen som har noen meninger ang. dette? Tenker da mest på åpne sikter kontra skinne.. Håper på noen tilbakemeldinger!
  8. Hei. Vi går med ønsker om å anskaffe oss en ny hund etter at "gamlefar" (blandings av alt mulig) har gått bort. Vi heller vel mest mot Siberian Huskey (eller kanskje Bayersk viltsporhund). Lurer på om det er noen som har noen erfaringer med disse i bruk på jakt eller som ettersøkshund? Har nettopp begynt å jakte litt og kjenner litt på interessen for å bruke en fremtidig hund enten på egen jakt eller stå oppført som ettersøksekvipasje. Tar i mot alle tips og råd med stor takk!
  9. Hei. Skal handle nytt løp til 870'en og lurer på hvilket jeg skal velge i løpsjungelen. Har nå det lange standardløpet og vil ha det nye så kort som mulig, lovlig sett. Regner da med at det blir 18 1/2" eller 18"? Vil også ha et løp med åpne sikter (korn og skur). Har kikket en del hos Midway, men det er nesten umulig å få bestemt seg for ett. Er det andre som er billigere? Kan også legge til at jeg ønsker et mest mulig millitært/taktisk preg over løpet. Håper noen har noen gode tips!
  10. Hei. Noen som har montert denne http://www.uncle-mikes.com/products/remington870express.html på en 870 original syntetstokk? Det bakre festet består av svivel og en treskrue...men bakre del av stokken høres hul ut, vil det holde å skru den inn her? Hvordan og hvor festes bakre skrue?
  11. Hehe Mange kreative sjeler her ja. Godt å se at det faktisk er noen her inne som ikke har problemer med å fylle hverdagen sin med litt humor. Ser derimot for meg at en del av forslagene faller gjennom med tanke på "Rambo" looken som ble nevnt i 1.tråden. hehe. Ellers veldig bra folkens!
  12. Stjeler tråden din litt her med et relatert spørsmål... Er det mulig å bestille\importere ny stokk til min 870 direkte fra USA? Eller vil denne kunne bli stanset i tollen?
  13. Har nettopp lest gjennom tråden det blir linket til.. Er skummelt hvor mange trauste, kjedelige grinebitere som finnes! Kan ikke folk som ikke er interessert i å prøve noe nytt og ikke har noe konstruktivt å komme med heller lese en annen tråd. Desto mer skremmende at moderatorer fjerner bilder av lovlige våpen... Lukter Kina-presidens lang vei. Send gjerne linker\bilder i PM hvis noen har noe interessant på lager!
  14. Hei der folkens! Har ei helt standard 870 super magnum med "langt" løp stående og tenkte å finne på noe gøyalt med denne Vil bygge den om til den mest harry\stylede\rigga (kjært barn har mange navn) 870'en som finnes. Jo større Rambo-faktor jo bedre! (må selvfølgelig være lovlig) Kom med tips, bilder og linker hvis dere har noen gode ide'er. Ønsker selvfølgelig kortere løp, en rå kolbe, siktemiddel, lys, laser....whatever...
  15. novell

    Wouxun KG-UVD1P

    Hei. Noen som har kjennskap eller erfaringer om denne radioen? 1095.- Danske kroner, med lader, prog.kabel, software og headset hos http://www.mwe.dk i Hanstholm...noe å satse på eller?
×
×
  • Create New...