Jump to content

skytogrøm

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skytogrøm

  1. Jeg vil vel ikke si at det er bra med fugel der men et spennende terreng er det,men ikke mye fugel der dessverre:-(
  2. Jeg syns det er positivt at politiet ber oss jegere tenke oss om men jeg ser også at det kommer flere jegere som aldri har gått ei god linje på støkk jakt jeg tror hvis flere jegere hadde sagt til seg selv at jeg skal melde meg på et kurs for å lære litt om jakt måter og bli mindt på hvor viktig det er å ha kontroll på kompisen så tror jeg vi hadde hatt noen mindre skyte ulykker.
  3. Vi i njff Mr har opplæringsjakt på hare og skogsfugel for ungdoms medlemmer i njff i Vang på hedmarken fra den20-22 sept har også mulighet til å ha med meg noen på opplæringsjakt på reinsdyr. Ta kontakt hvis det er av interesse. Ole h Johansen Undervisningsleder NJFF MR 40878631
  4. Jeg har fått kort i øyer fjellet og Vang allmenning er det noen som har noen tips jeg er førstegangs jeger på reinsdyr ,Noen tips om hvor jeg bør starte jakta?
  5. traff vel godt da jeg mener vel at man bør la vinter rypene leve i år da det var veldig lite ryper i nesten hele landet men det er jo min mening da, men vinterjakt på rype er kjempe spennende og utfordrende når forholda er rette.
  6. din måte funker bra den men en fotballbane er ikke 400 meter bare litt flisspikeri
  7. Det er slike jegere som deg som kan ødelegge jegerstanden.
  8. hei jeg får en vorster valp om 14 dager ,de 5 første dagene har jeg fri ,men man må jo på jobb ,jeg har en vorster nå og han er med på jobb han ligger i bilen. er det noen som har noen tips på hvordan jeg best kan løse det med valpen? jeg får lufta dem ca 2 vær time. mvh Ole H Johansen
  9. hei jeg skal til sollia med kona hun er førstegangs jeger og det er ikke så lett å finn fugletereng for dags kort i sept. er det noen som har noen erfaringer og tips om dette stedet. kansje andre tips om andre steder, jeg bor i molde. på forhånd takk.
  10. jeg har et spørsmål , jeg har en vhorster som er med meg på jobb han ligger i bilen jeg har en toyota land c. vare han bruker hele bilen jeg lufter han annen hver time før jeg drar på jobb går jeg ca 1 time med han bilen står så klart i skyggen. hvorfor jeg spør er at jeg fikk masse kjeft av en i dag ang dette . hva syns dere. alt. er at han må være hjemme alene og inne. hva mener dere om dette.
  11. Tusen takk for alle svar skal nok jobb litt med hunden nå.
  12. han gjør det som oftest når vi treffer andre folk. jeg skal prøve det du sier og se om det kan hjelpe men det største problemet er at han bjeffer når vi sitter i ro når det er andre mennesker rundt han.
  13. Jeg har en vhorster som er 6 år i det siste året har han begynnte og bjeffe når vi går tur og vi møter mennesker som vi stopper og snakker med , dette gjelder når vi går turer og vi setter oss ned for en rast, ellers så bjeffer han veldig lite .hva kan problemet være og hvordan kan vi løse det. mvh Ole H Johansen
  14. jeg er en nybegynner som ønsker å få skyte en del før jeg skal på min første vinter jakt på elg.gleder meg masse , men problemet mitt er hvor jeg får gjort dette i fræna i møre og romsdal.
  15. tusen takk for gode svar få se hva det blir til...
  16. takk foe svarene det er ikke lett å kjøpe utstyr det finnes jo så mye, jeg skal vel jakte mest hjort og rådyr.
  17. hei jeg er en nybegynner som har fått tilbud på ei rifle pakke hva mener dere om denne, Tikka T 3 Lite cal 6,5x55 Stålmontasje Kikkert Meopta Meostar 3-12x56 retikkel 4 Veil 17600,- Pakkepris kr 14800,- håper på mange svar.
×
×
  • Create New...