Jump to content

marflow

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marflow

  1. ser denne er fra mai.. Kjøpte du vernebrillene? hvordan var dem isåfall?
  2. ett spørsmål til : Er det mulig å få kjøpt "tårn" tilpasset .308 til denne kikkerten ? Zeiss classic 2,5-10 x 50... Eller er det klistremerker som er løsningen?
  3. Unødvendig siterig slettet jmonsen. TUSEN takk! )
  4. Takk for alle svar jeg har fått Blitt endel klokere.. men det jeg mente med å skru på montasjen/ringene er at logisk sett så flytter vel kikkerten seg til en side om man løser på den ene siden og strammer på andre.. på bakerste ring.. men det store spørsmålet mitt er altså skal jeg løsne på høyre side eller venstre side for å få treffpunkt lengre mot venstre... sett bortifra justering på selve kikkerten.. det får jeg heller fikse opp i etterpå
  5. Hei, har kjøpt meg ny rifle og kikkert Var å skulle skyte den inn i dag, og fikk nesten skudda i center. men jeg gikk "tom" for klikk å justere mot vestre (skudda går for langt til høyre) Slik jeg da har forstått det er at jeg må løsne på skruene til bakre ring på kikkerten på den ene siden og skru til på andre siden... det store spørsmålet mitt er da.. .skal jeg løste på vestre og skru til på høyre eller omvendt? spørsmål 2.. kikkerten er en zeiss 2,5-10 x 50 med kulekomp høyden er nå fin og justeringa på kulekompen står på ca 50 spørsmålet er da.. "hva er 50" skal jeg skyte på 200 meter hva skal den da sto på? på 50 meter ? osv... skal jeg skru av skruen på toppen og "nullstille den" på noen måte? fint med litt hjelp till en fersk rifle skytter takk.
  6. Prøv safety security service i Oslo
  7. marflow

    S&W .460

    Prøvd Winge våpen i Moss ?
  8. Capsicum har flyttet til Haugesund. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  9. takk for svar alle sammen er blade tech holderene dere anbefaler de samme som de har på midway ? http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/795752
  10. Er på jakt etter belte-holdere for moon clips, noen som har noe spessielt å anbefale her ? Hvor det er billig, og greit å handle. Hvilke holdere som er bra etc? også intressert i moon clip verktøy for å ta ut hylser fra klipsa på en grei måte.
  11. marflow

    sphinx 3000

    Hei, noen som aner om CZ shadow magasiner passer i shinx 3000 prod?
  12. takk for svar, men holder det å bruke boresnake? Eller må man ha pussestokk? Bruker man olje i løpet? Mantelfjerner? Helt ny på dette med rifleløp!
  13. Har kjøpt meg en ny bushmaster, spørsmålet jeg har er hvordan den skal skytes inn? Hvor mange skudd så puss av løp? Holder det med en boresnake? Eventuelt andre tips en ny rifle eier må ta med seg?
  14. Hei, er på jakt etter optikk nå til ei rifle. Ser det er skrevet om "kulekompensator" og mange vil ha dette når de kjøper optikk Kan noen forklare hva dette er?
  15. takk for raskt svar Har dere noe regelverk/paragraf jeg kan referere til i protesten eventuelt?
  16. spørsmålet kommer fordi jeg har opplevd noe annet derfør lurer jeg om kretsen har "lov" til dette?
  17. Ett lite spørsmål. Kan ett KM bli skutt på to forskjellige baner (på banen som står på terminlista med papp skiver) og en annen bane 30 mil unna med elektroniske skiver uten at dette er nevnt med ett ord i terminliste? Har ikke kretsene regler å forholde seg til? Ville tro forrholdene skulle være like for alle skyttere? Ikke at en enkelt klubb kan sende inn resultater til KM skutt på sin "hjemmebane" noen som har synspunkter på dette?
  18. takk for info.. har disse oslo klubbene innendørsbane slik at det er aktivitet nå på vinterhalvåret?
  19. Låner tråden litt jeg. hvor tok dere kurset? Noen som vet om det er kurs på østlandet nå fremmover? vet moss PK har ett til helga, men kan dessverre ikke delta da.
  20. marflow

    9mm + 22kit.

    Sig sauer p226 kan man få 22 topp til mener jeg:)
×
×
  • Create New...