Jump to content

Bruflatern

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bruflatern

  1. Skal jo være likt for alle også da. En skytter i noen lag før Ronny fikk også anvist 4/4, protesterte med den følge at han fikk 5/5 med beskjed om at tvilen skulle komme skytter til gode!!!!
  2. Er 30 skudds stevne Knut Egil. Er noen hold med 3 og noen med 5 skudd.
  3. Ble Kolle og Kalv på oss i dag, skutt etter ca 2.timer i los for en Drever. 78 og 31 KG. (Kalven ble selvfølgelig skutt først)
  4. Resultatene ligger ute på NJFF Hedemark sine sider, i venstre kolonne velger du jaktskyting, deretter resultater.
  5. Vet ikke om det har noe å si for prisen på krutt, men fra neste år blir det innført en ny lov som sier at produsenten for krutt til enhver tid skal vite hvor hverenkelt boks med krutt befinner seg. Dette betyr at Norma i sverige skal vite hvilket nr det er på alle bokser solgt til importør. Importør skal vite nr på alle bokser som er kjøpt av de forskjellige forhandlere og forhandler skal vite nr på bokser kjøpt av den enkelte forbruker. Det betyr at ved en kontroll så skal Norma i Sverige kunne fortelle hvem som har kjøpt krutt hos forhandler i Norge. Dette ble fortalt av Kenneth på Norma i Åmotfors forrige Fredag.
  6. Når du kommer til Roa så tar du RV 4 mot Oslo, i mellom tunellene tar du RV 35 mot Gardermoen, når du kommer ut av Lunner tunellen så skal du til venstre rett før bommen. Er skiltet P-Plass.
  7. Lat: 60º 22' 33.738'' Lon: 10º 42' 54.497'' Er også skiltet med Jaktfeltfigur fra RV4. Ta første til høyre etter rundkjøringa ved Shell stasjonen. Siste navngitte vei er Lynnebakka.
  8. Adressen til skytebanen i Nesbyen er Vassfarveien 498. Det er her stevnet i BOJ cupen holdes.
  9. Ja det var godt å komme i gang med årets sesong. Som sagt ikke den letteste løypa, men de som pleier å ligge i toppen er der i år igjen. Av 8. Sporter A så hadde 3. skutt 150.P da Lørdagen var over. PS. Jeg er ikke en av dem
  10. Ville nok kjørt over vidda-Golsfjellet-RV-33 til Dokka og RV-250 til Vingrom. Kjører du forsiktig så går det nok bra. Lykke til på NM.
  11. Noen som vet hvor man kan finne resultatene fra Austmarka hen?
  12. Da var siste stevnet skutt. Vil takke alle arrangører for flott gjennomførte stevner, med fine og varrierte løyper, hyggelige funksjonærer og rask resultat service. Takk for i år. Kommer garrantert tilbake i 2011.
  13. På Raufoss skytes alle hold fra 100 og 200 m standplass. Hold pleier å være fra 50 og opp til 200m.
  14. Bruflatern

    JAKTFELT

    Du finner også stevneregler og treffregler for de forskjellige figurer her. http://www.jaktfelt.com
  15. Bruflatern

    JAKTFELT

    Torpa stevnet går nå i helga. Lør-Søn. Dette er et stevne i Hadeland Jaktfelt cup som pleier å ha 300-400 skyttere. Der er det helt sikkert mulig å få litt info, kan sikkert være med et lag å gå løypa også, så får en se hvordan det er.
  16. Spiller ingen rolle om klassene slås sammen, det viktigste er at dere har klart å få til et nytt stevne. Blir nok en del skyttere fra Gjøvik siden, er passe langt å kjøre. Blir det aspirant skyting? Har en iverig 8.åring.
  17. Artig at dere fikk til dette. Ser ut som ei morsom og utfordrende løype det der, må nok ta en tur over Mjøsbrua.
  18. Må ikke glemme Tom Rune Tomter i JA heller. Har uten trening skutt to stevner i år med resultatene 144 og 150. Ble jo også beste jeger under NM i fjor, også da uten å ha trent på forhånd.
  19. Bruflatern

    Nye våpen!

    Har kjøpt meg 2. nye rifler. Noen synspunkter på mine valg? 1. Browning A-bolt, cal 308 med demper og bushnell elite 3200 3-9x50 2. Tikka T-3 Hunter, cal 6,5x55 kkc stokk demper og lik kikkert som på A-bolten Browningen er først og fremst ment som jaktbørse, mens Tikkaen skal brukes til jaktfelt og elgbane.
  20. Er fornøyd med at de har endret kritteriene for opprykk i klassene. Konkurerer først og fremst med meg selv, og pga det sosiale, men hadde vært morsomt med litt krystall av og til.
×
×
  • Create New...