Jump to content

Bruflatern

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Bruflatern

  • Birthday 05/15/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bruflatern's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skal jo være likt for alle også da. En skytter i noen lag før Ronny fikk også anvist 4/4, protesterte med den følge at han fikk 5/5 med beskjed om at tvilen skulle komme skytter til gode!!!!
  2. Er 30 skudds stevne Knut Egil. Er noen hold med 3 og noen med 5 skudd.
  3. Ble Kolle og Kalv på oss i dag, skutt etter ca 2.timer i los for en Drever. 78 og 31 KG. (Kalven ble selvfølgelig skutt først)
  4. Resultatene ligger ute på NJFF Hedemark sine sider, i venstre kolonne velger du jaktskyting, deretter resultater.
  5. Vet ikke om det har noe å si for prisen på krutt, men fra neste år blir det innført en ny lov som sier at produsenten for krutt til enhver tid skal vite hvor hverenkelt boks med krutt befinner seg. Dette betyr at Norma i sverige skal vite hvilket nr det er på alle bokser solgt til importør. Importør skal vite nr på alle bokser som er kjøpt av de forskjellige forhandlere og forhandler skal vite nr på bokser kjøpt av den enkelte forbruker. Det betyr at ved en kontroll så skal Norma i Sverige kunne fortelle hvem som har kjøpt krutt hos forhandler i Norge. Dette ble fortalt av Kenneth på Norma i Åmotfors forrige Fredag.
  6. Når du kommer til Roa så tar du RV 4 mot Oslo, i mellom tunellene tar du RV 35 mot Gardermoen, når du kommer ut av Lunner tunellen så skal du til venstre rett før bommen. Er skiltet P-Plass.
  7. Lat: 60º 22' 33.738'' Lon: 10º 42' 54.497'' Er også skiltet med Jaktfeltfigur fra RV4. Ta første til høyre etter rundkjøringa ved Shell stasjonen. Siste navngitte vei er Lynnebakka.
  8. Adressen til skytebanen i Nesbyen er Vassfarveien 498. Det er her stevnet i BOJ cupen holdes.
  9. Ja det var godt å komme i gang med årets sesong. Som sagt ikke den letteste løypa, men de som pleier å ligge i toppen er der i år igjen. Av 8. Sporter A så hadde 3. skutt 150.P da Lørdagen var over. PS. Jeg er ikke en av dem
  10. Ville nok kjørt over vidda-Golsfjellet-RV-33 til Dokka og RV-250 til Vingrom. Kjører du forsiktig så går det nok bra. Lykke til på NM.
  11. Noen som vet hvor man kan finne resultatene fra Austmarka hen?
  12. Da var siste stevnet skutt. Vil takke alle arrangører for flott gjennomførte stevner, med fine og varrierte løyper, hyggelige funksjonærer og rask resultat service. Takk for i år. Kommer garrantert tilbake i 2011.
  13. På Raufoss skytes alle hold fra 100 og 200 m standplass. Hold pleier å være fra 50 og opp til 200m.
  14. Bruflatern

    JAKTFELT

    Du finner også stevneregler og treffregler for de forskjellige figurer her. http://www.jaktfelt.com
×
×
  • Create New...