Jump to content

Petter_j

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Petter_j

 • Birthday 12/04/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ønsker å kjøpe en Browning Bar i kaliber 308 / 7,62 Har en ubrukt Troy Par kaliber 223 og 300 AAC og en brukt Troy Par i kaliber 308 som kan brukes i en byttehandel.
 2. Petter_j

  Pump Action Rifle

  Er jo et alternativ ser jeg men ikke det jeg har mest lyst til å gjøre. Hva med Schultz & Larsen dempere, bygger de mindre bakover slik at de "passer" bedre ?
 3. Petter_j

  Pump Action Rifle

  Noen som har prøvd Sonic 35 demperen på Troy Par 300 AAC ? Ser at den i følge tabellen til produsenten er for liten til å være optimal for demping av dette kalibret, men likevel så lurer jeg på hvordan det er i praksis akkurat på denne rifla. Sonic 45 regner jeg med at passer dårlig så den er vel ikke noe alternativ.
 4. Petter_j

  Pump Action Rifle

  Får vel svare meg selv, i tilfelle noen andre også lurte på dette, skal være 5x13x4.
 5. Petter_j

  Pump Action Rifle

  Ser at en del bytter ut nylon foringen på pumpa med Kjeramiske ? Kulelager. Hvilken dimensjon er det på disse ?
 6. Så lenge nye våpenlov med forskrifter som sier noe annet, ikke er trådd i kraft ennå, så skulle det ikke være noe problem å få denne godkjent så fremt Våpenkontoret kan og gjør jobben sin når de behandler søknad.
 7. Petter_j

  Pump Action Rifle

  Noen som sjekket dette, med tanke på utkasteråpningen ?
 8. Litt gammel tråd dette, så er vel kanskje ikke aktuelt lenger, men gikk uansett helt greit for min del, ved Kjøp av en HK SL7 tidligere i år. Skrev det ikke i søknaden, men når våpen kontoret ringte for å spørre hva slags våpen dette var i og med at det ikke sto på lista, så var det greit, når det var registrert på jakt før 6/5 2004
 9. Har en Valmet Petra som jeg vil sette en ny kolbe på. For å få til dette må jeg få laget en adapter. Er det noen her som kan være behjelpelig med det eller har tips om noen som kan få til sånt, ta gjerne kontakt. Vedlagt bilder viser hvordan feste for stokken ser ut på rifla, og hvordan feste for ny stokk på adapter må se ut. Ser for meg at dette enten må freses i stål eller aluminium, eventuelt at det kan printes med 3D printer.
 10. Vil det ha noen praktisk betydning i negativ retning at Formann i komiteen nå sier ifra seg alle tillits verv ?
 11. Finnes det å få kjøpt SSG 3000 Patrol stokk løst ? Tenker da ikke på McMillan stokken
 12. Hva med SSG 3000 Patrol stokken, er den å få kjøpt noe sted ?
 13. Har tenkt litt på å bytte Kaliber på en Valmet Petra fra 30-06 til 6.5 Noen som har noen formening om det er en grei konverterings jobb, eller om det ikke/vanskelig lar seg gjøre ? Trenger ikke kommentarer som går på at våpenet ikke er bra noe/verdt det osv.
 14. Skulle hatt meg noen flere magasiner til en Valmet Petra, og i og med at de originale koster en formue når de en sjelden gang dukker opp for salg, tenkte jeg at jeg skulle konvertert noen AG3 magasiner. Har et konvertert fra før av som fulgte med når jeg kjøpte rifla, det er i aluminium med på limte låseknaster. Er vel best å bruke stål magasiner og sveise på låseknaster etter at man har tatt av det som må av. Har ikke så mye erfaring med sveising for å si de sånn. Hvilken type er best å bruke ? Tenkte jeg kunne slakte noen AK47 magasiner for å få tak i låseknaster som passer. Noen som har gjort noe lignende som har tips å komme med ?
 15. Finnes det en lett leselig og uttømmende liste over hva som ikke er ok, selv om det er under 100$ i verdi ?
×
×
 • Create New...