Jump to content

motormann

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

motormann's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har selv 3 viltkamera av forskjellige fabrikat. Er ingen ekspert av den grunn, men her er mine erfaringer. UOVISION um 565 - enkel og grei å programere, gjort på 10 minutter av en ikke datakyndig person. BOLY GUARD sg 550 M - noe mer kronglete, men med hjelp av mer datakyndig kone, gjort på en halv time. BOSKON GUARD bg 520 sm (850nm) - kul umulig. Tar bilder men sender ikke. Etter en uke med frustrasjoner ligger det nå i kommodeskuffen. De andre 2 fungerer fint. Så hvis det er noen der ute som av en aller annen mystisk grunn ønsker seg et nytt, dvs. ubrukt Boskon Guard kamera, selger jeg et for halv pris.
  2. Gå inn på Google - søk opp Kennesaw, Georgia. Bystyret der vedtok en lov som påbød innbyggerne å inneha minst et skytevåpen med tilhørende ammunisjon. (1982). I årene etterpå har kriminaliteten minket drastisk i Kennesaw. Ble selv oppmerksom på stedet etter en reportasje i Hamar Arbeiderblad for ca 20 år siden. Journalisten hadde vært i byen og blant annet intervjuet flere av innbyggerne. Den aktuelle artikkelen har jeg på loftet et sted.
  3. Er du sikker på at det er toll-vesenet som har rotet det til ? Synes dette høres ut til å være Postens fortollingstjeneste. Der er det inkompetanse på høyt (lavt) nivå. Hold dere langt unna dem, få varene fortollet på det lokale toll-kontoret.
  4. http://www.cds-Ehrenreich.de God erfaring med firmaet, dårlig erfaring med norsk postfortolling.
  5. Lederen for Amnesty International i Norge vil forby halvautomatiske rifler. (hørte på nyhetene kl 10.00). Emnet vil bli diskutert på Søndagsavisen P2 kl. 11.03 i dag (søndag)
  6. Blir skapet (det minste), å få med kodelås snart ? Er nå over halvveis i 2011. (tenker på svaret fra Spitfire over).
  7. Takk for tips. skal ta en tur innom FK i morgen og kikke litt.
  8. Datter trenger fjellsko. Og da helst i størrelse 35. Noen som vet om produsenter som leverer så små, men gode sko. Har søkt mye på nettet, men kun funnet 36 som minste størrelse.
  9. Ikke bruk postfortolling. Bestilte pistolmagasiner fra Tyskland i fjor. Firmaet sendte bestillingen dagen etter. I min uvitenhet trodde jeg det var praktisk at posten tok hånd om tollbehandlingen. Neida, 3 -tre- måneder med krangling tok det. Viste fram papirene på den lokale tollbua, og de skjønte ikke hva posten rotet med. (men pakken var jo da dessverre allerede i postens klamme favntak) Fikk ikke magasinene før jeg sendte klagebrev til Post- og teletilsynet, samt postdirektoratet. NB: Postfortolling og tollvesenet er 2 forskjellige etater. I det siste brevet fra posten, gjør de meg oppmerksom på at jeg har mulighet til å bruke den lokale tollstasjonen til tollbehandling. Nokså spesielt at en bedrift henviser til muligheten til å bruke en økonomisk konkurrent.
  10. Vi får legge til en til på nummerlista Mod.632 Denne er liten, lett og får plass i skjortelommen. Kjøpte min hos Aaserud import 1992, da den offisielle S&W importøren dengang (TVI), nektet for at den eksisterte. Er vel ingen Kit Gun, men morsom for det. Esken er merket: S&W, 632, Centenniel, 2", .32 mag, Round Butt, fixed sight Pipa er merket: Airweight 32 magnum. Vet ikke produksjonsantallet, men er neppe mange av dem. Pratet med en representant fra S&W på IWA for noen år siden, og da var produksjonen avsluttet for flere år siden. (dette er .32 Harrington & Richardson magnum).
  11. Takk for det Mathias, har ca 20 lykter spredt rundt i hus, hytte og biler. Så har vel egentlig nok. (kan man få nok ?) Men jeg kan jo stikke innom deg en dag, kjører forbi Basthjørnet ca 2 ganger pr uke.
  12. www.fjellsport.no Ikke lykter til å ha i sekken/beltet, men ok i bil eller båt.
  13. Noen her som har kjennskap til lykter av merket LIFE SYSTEMS ? Fant en nettbutikk som har tilbud på disse, bruker D-celler og har dermed lang batteri-levetid. (har prøvd søkefunksjonen)
  14. Er WD-40 "farlig" ? Sitter med boksen i hånda og leser -etterlater en beskyttende hinne mot rust og korrosjon-. Etter å ha gått i 8 timer i regn og tåke med hagla, har jeg tenkt det er greit med en sprut WD-40 i og utenpå pipene. (Sprayboksen er vel fast inventar i de fleste biler). For deretter å kjøre 2-3 timer, for så endelig å sovne i sofaen foran TV'n.
×
×
  • Create New...