Jump to content

Fleksnes

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Fleksnes's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det var vel ikke akkurat det som ble sagt? Det var vel heller fare for gassutblåsning bakover fra en hylse som ikke holder steggen mener kunne skje.
  2. Og dermed har du hold for å si at hylsene overhode ikke har blitt svekket (blitt mykere) av varmebehandlingen din???
  3. Hvordan kan du vite det? Hvordan har du testet at de ikke har blitt svekket? Selv om de holder betyr jo ikke det at de ikke har blitt svekket!
  4. Donner, mente John S ja. Fella var frosset fast til stammen slik at jeg måtte røske den av, og det hadde da vært stabilt ver siden sist jeg såg til den med mellom 10-15 minus og null nedbør. Så fella har stått bom fast uten bevegelse. Som tikkat3 skriver så blir det nok ikke noe spor om han skulle prøvd å presse seg inn. Han har godt grep! Ser det ikke noe særlig på bildet, men stammen nedover var badet i blod og det trengs det ei blodpumpe i drift for å få til.
  5. Vel, Donner, nå er igrunn terningkast fra en som selger produktet lite verdt.Og jeg skjønner godt at den har tatt mye mår også uten feilslag. Men den var ikke kraftig nok til å knuse skallen på denne måren, og fella er langt lettere å spenne opp enn ei kania felle! Min mening er nok som Reven's her; Kania er en langt bedre mårfelle enn syningefella, og de kostet meg det samme. Fangstgutten, denne måren var nok av de større ja.
  6. Syns igrunn du var ganske påståelig her i og med at du ikke kan påpeke noe jeg har gjort feil! På papiret som følger fella står det "Gjør ingen justeringer med fella"! Det virker for meg som om måren er for stor for denne fella. Var jo bare såvidt jeg fikk ut igjen hodet uten å ta fella av stammen, og da var jo heller ikke hele hodet inni! Det burde vært 4-5 cm lengre avstand fra slagets treffpunkt og frem til utløsergitteret slik jeg ser det. Og da fått tappen for oppspenning (og fjær) lenger opp/ut slik at de ikke tar slaget.
  7. Mener du at avtrekket kan være feil slik man får den kjøpt? Med justering mener du å bøye til stålet? Har alle de 25 dere har tatt fått slaget mitt i hodet?
  8. Heisann kammerfolk! Da har jeg vært å plukket ned min første mår fra ei syningfelle med mindre hyggelig resultat. Den har fått slaget mitt på hodet, og har nok ikke dødd av det, men antagelig av blødning. Stammen var kraftig oppkloret, så her har han kjempet for å komme fri. Utrivelige greier. Jeg kjøpte to av disse fellene nettopp for å slippe slikt. Nå er de tatt ned. Det var en passelig stor hannmår jeg fikk i syningfellen. På samme tur fikk jeg også en litt større hannmår i ei kania. Den hadde også fått slaget mitt i hodet. Men kania har tydelig en bedre konstruksjon og mer krefter å by på så her var skallen knust. Prøvde å justere syningfellen for å få slaget bak hodet og brukte den stivfrosne måren som mal. Prøvde å bøye til utløyser, men det lar seg ikke gjøre med dimensjonen på felle/utløyser. Hodet til måren kunne aldri komt langt nok inn i fella til å få slaget bak hodet. Er det meningen med denne fella at de skal få slaget mitt i hodet? Kan jeg ha gjort noe galt? Eller er det som jeg tror at fellen er dårlig konstruert for mår?
  9. Kan skrive under på dette! En kompis har en 2004 eller der omkring diesel. Den har antispinn som ikke kan slås av og gjorde at når vi skulle kjøre i litt snø, hvor man jo ofte trenger litt fart på hjula, så bare dabbet den av på gassen til den kveltes, selv om han holdt flat fjøl! Latterlig dårlig! Vi ble nesten stående pga det! Og det er altfor lite bagasjeplass i de bilene.
  10. Fleksnes

    SnipePod tofot

    johals: På den siden her er det modelloversikt med høyder og diverse så da ser du. https://snipepod.ipower.com/index2.html Ser det er igrunn lite høyderegulering bare ved å flytte på bena, men nå har jeg ikke prøvd den og lurer på å skaffe meg en (stx-30). Er det noen som har som kan si om det går ann å regulere litt ekstra på høyden ved feks å ikke putte siste leddet inn?
  11. Huff! Enda godt det gikk bra med øynene dine! Har en slik isetter selv, og dette var jo lite betryggende når den liksom skal sperre for at hetter i magasinet skal kunne gå av. Kan du ha satt stangen som presser inn hetten feil vei? Bruker vernebriller, men nå tror jeg nesten jeg skal putte på meg hørselsvern også!
  12. Syns det var et dårlig tips du har fått om 8" riflestigning i 22-250 til revejakt! Spørs om du eller den som ga deg rådet har forvekslet med 223. Ikke får du Tikka i 22-250 med annet en 14" stigning heller.
×
×
  • Create New...